Miltos.ss 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2024 Καλησπέρα σας μολις βρεθηκε ενα κουφαρι στα χερια μου aprillia rx 50 , κουφαρι εννοωντας χωρις μοτερακι .Η αληθεια ειναι οτι θα χαιρομουν να μου ειχε ερθει με το μοτερ επειδη εχω δουλεψει ξανα το αμ6. Στα χερια μου εχω επισης ενα μοτερ απο dt 125 yamaha. Θα εκανα την προσπαθεια να το δοκιμασω αλλα λειπω απο την πολη μου και γυρνωντας θελω να δω τι θα κανω. Ξερει κανεις αν στο σασι του ρχ μπαινει το δτ 125 η αλλιως αμα εχει δοκιμασει κανεις καποιο αλλο 125 η και πιο μεγαλο μοτερακι που να ταιριαζει?Ευχαριστώ πολυ προληπτικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babis3g 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2024 (τροποποιήθηκε) είχα δεί παλιά βίντεο από ξένο πού τού έβαλε από δτ 125 (δεν το βρίσκω πλέον) αλλά στα σχόλια πού ρώτησαν δεν απάντησε πόσο δύσκολο ήταν ... όμως θα έχει θέμα με τα φρένα θα στα τρώει πιό συχνά & με το frame δεν ξέρω πόσο θα αντέξει αν μπαίνει συχνά σε χώμα ... εγώ θα έλεγα να μην χαλάσεις το dt 125 αν δουλεύει εδώ με rd125επάνω ... ωραία μηχανάκια αυτά Τροποποιήθηκε Αύγουστος 3 , 2024 από τον babis3g Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες