Jump to content
Sign in to follow this  
christopherk2

daytona sprinter 125

Recommended Posts

Πολλές καλησπέρες συμφορουμίτες και συμφορουμίτησες. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω παπάκι, ως πρώτο μηχανάκι και τείνω προς το daytona sprinter 125, λόγω του ότι φαινομενικά πουλάει πολύ τα τελευταία χρόνια και των πολλών θετικών κριτικών του που κυκλοφορούν στο ελληνικό internet και στο youtube. Είναι το πρώτο μηχανάκι που θα πάρω, θα κάνω απλές διαδρομές καθημερινά από το σημείο Α στο σημείο Β και πιθανώς μερικές βόλτες εντός πόλης και περιφερειακά αυτής. Θέλω κάτι οικονομικό στην κατανάλωση βενζίνης, αλλά και στην τιμή αγοράς, που ταυτόχρονα να είναι αξιόπιστο και να κρατήσει. Φυσικά, καταλαβαίνω ότι γενικότερα ότι πληρώνουμε παίρνουμε, ωστόσο δεν παύουν να υπάρχουν vfm αγορές και θέλω το παπί που θα πάρω να αποτελεί vfm αγορά.

Επιτρέψτε μου να διευκρινίσω και τι ακριβώς εννοώ, όταν λέω να είναι αξιόπιστο και να κρατήσει. Είμαι συνειδητοποιημένο άτομο με τα μυαλά μέσα στο κεφάλι μου, δεν θέλω να το αγοράσω ούτε για να κάνω κόντρες/πατηλίκια/σούζες και γενικότερα λοιπές καγκουριές του τύπου να μπαίνω με τις μπάντες και να βγαίνω με τις ζάντες. Θα το πηγαίνω σαν νορμάλ άνθρωπος που επιθυμεί ασφαλή μεταφορά στην καθημερινότητά του και να απολαμβάνει τις βόλτες του. Τα σέρβις θα γίνονται στην ώρα τους πάντοτε και προσωπικά σκοπεύω να φροντίζω το μηχανάκι σε τακτική βάση, καθαρίζοντάς το, λιπαίνοντας την αλυσίδα του και αλλάζοντας τακτικά λάδια και το μπουζί. Δυστυχώς δεν διαθέτω γκαράζ ή πυλωτή για να προστατευτεί από τη βροχή και την υγρασία, ωστόσο θα είναι κουκουλωμένο όταν δεν χρησιμοποιείται και δεμένο σε στατικό σημείο δίπλα στο διαμέρισμά μου. Γενικότερα δεν σκοπεύω να του πιώ το αίμα, ούτε είμαι σιδεροφάγος, το παπάκι θα λάβει όλη τη φροντίδα που μπορώ να διαθέσω.

Συνεπώς, θέλω κάτι που να έχει αξιόπιστο μοτέρ και που με τη σωστή φροντίδα και οδήγηση θα είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο στην καθημερινότητά μου για αρκετά χρόνια. Απ' ότι καταλαβαίνω το daytona sprinter 125 και το dy φαίνεται να είναι ένα τέτοιο εργαλείο και το μόνο ζήτημα που είδα ότι αναφέρουν κάτοχοί τους είναι τρίξιμο στα πλαστικά, το οποίο απ' ότι καταλαβαίνω λύνεται με λίγες ώρες δουλειά, λύνοντας τα πλαστικά και τοποθετώντας είτε ταινία διπλής όψεως ανάμεσα, είτε κάποιο σπογκώδες υλικό.

Θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας σχετικά με το συγκεκριμένο παπί και ενδεχομένως, εάν υπάρχουν και κάποιες άλλες εναλλακτικές σε παπιά που πιθανώς να μου έχουν διαφύγει. Να προσθέσω, δεν ενδιαφέρομαι για αγορά σκούτερ (όχι ότι έχω κάτι με τα σκούτερ), απλώς το παπί αν δεν κάνω λάθος έχει χαμηλότερες καταναλώσεις και ανταλλακτικά και επίσης αποτελεί για εμένα πέρα από μεταφορικό μέσο και ένα "σχολείο" με βάση το οποίο θα αποκτήσω εμπειρία, ώστε να εκπληρώσω στο προσεχές μέλλον το όνειρό μου να αγοράσω και να οδηγώ μία μοτοσυκλέτα μεσαίου κυβισμού.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας και για τις απαντήσεις σας!

Τροποποιήθηκε από τον christopherk2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...