μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2007 Εγώ θα πρότεινα να ανοίξεις ένα blogάκι κι ένα flickr group με όλες αυτές τις φωτογραφίες. Στα αγγλικά φυσικά. Χικ...Χικκκ.... ΣΥΜΦΩΝΩ αλλά τι ακριβως προτεινεις να κανω;... (Χωρις πλακα αλλά δεν επιασα τους όρους... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2007 Το θέμα είναι τι θα γίνει και πως θα καταφέρουμε εμείς που γνωρίζουμε την αξία του κράνους για να τους αλλάξουμε τη γνώμη. Πίστεψε με , εχω νιώσει πολλές φορές βλάκας γιατί τους φερνω παραδείγματα για να τους προβληματίσουν αντί να πέσει ο μπερντές χωρίς σάλιο . Περιστατικό το οποίο ταιριάζει αψογα . -GSXR K5 .Λιωμενο πίσω λάστιχο , με λινά , ζελέ στο μαλλί και γυαλί Rayban . Εννοείτε χωρίς πινακίδα . Του λέω πρωτα με το καλό να το χαίρεσε , πάντα όρθιος , άλλαξε ρε φίλε και ενα λάστιχο , πάρε και δύο παραδείγματα φίλων οι οποίοι είδαν τον μαυροφορεμενο αναποδα λόγω έλλειψης κρανους ....α! και που είσαι . Πρωτη και τελευταία φορά.Η πόλη είναι πολύ μικρή . -Μα και φυσικα θα φοράω κρανος κ. policeman , φυσικα και δεν κανω βλακείες , φυσικα και προσέχω. -Ωραία , εκανα την καλή μου πραξη σήμερα . Δύο ώρες μετά ...ξαφνικά η πόλη γίνεται χωριό και όλοι οι δρόμοι βγάζουν μπροστά μου . -Κόκκινο με το πλάι παρακαλώ . Τουτέστιν εχω Κ5 και προλαβαίνω αυτούς που μπαίνουν από ΤΙΤΑΝ . Γνωστό μηχανάκι λέω. Και Ω του θαύματος , το ίδιο γυαλί Rayban , το ίδιο Κ5 , ο ίδιος καλοπροαίρετος δικυκλιστής με δίψα για ασφαλές βόλτες . Από στάση , τον φτανω δυο φαναρια μετά . Δε βγαζω κράνος ούτε γυαλιά . Ξαναρχίζω τα ίδια και αυτός ξανα το ίδιο στόρι . Τελικά δεν αντεξα και εβγαλα το κράνος . Ακρα του τάφου σιωπή ... καβάλα πάν στην εκκλησιά...του κήτσου η μανα καθονταν ....τρία πουλάκια ...όσα και τα πράσινα χαρτονομίσματα του βγήκε η βόλτα στο ωραιόκαστρο γμτ ... τόσο στοιχίζει το πίσω του ελαστικό σκέφτηκα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2007 -GSXR K5 .Λιωμενο πίσω λάστιχο , με λινά , ζελέ στο μαλλί και γυαλί Rayban . Εννοείτε χωρίς πινακίδα . Του λέω πρωτα με το καλό να το χαίρεσε , πάντα όρθιος , άλλαξε ρε φίλε και ενα λάστιχο , πάρε και δύο παραδείγματα φίλων οι οποίοι είδαν τον μαυροφορεμενο αναποδα λόγω έλλειψης κρανους ....α! και που είσαι . Πρωτη και τελευταία φορά.Η πόλη είναι πολύ μικρή . -Μα και φυσικα θα φοράω κρανος κ. policeman , φυσικα και δεν κανω βλακείες , φυσικα και προσέχω. -Ωραία , εκανα την καλή μου πραξη σήμερα . Δύο ώρες μετά ...ξαφνικά η πόλη γίνεται χωριό και όλοι οι δρόμοι βγάζουν μπροστά μου . -Κόκκινο με το πλάι παρακαλώ . Τουτέστιν εχω Κ5 και προλαβαίνω αυτούς που μπαίνουν από ΤΙΤΑΝ . Γνωστό μηχανάκι λέω. Και Ω του θαύματος , το ίδιο γυαλί Rayban , το ίδιο Κ5 , ο ίδιος καλοπροαίρετος δικυκλιστής με δίψα για ασφαλές βόλτες . Από στάση , τον φτανω δυο φαναρια μετά . Δε βγαζω κράνος ούτε γυαλιά . Ξαναρχίζω τα ίδια και αυτός ξανα το ίδιο στόρι . Τελικά δεν αντεξα και εβγαλα το κράνος . Ακρα του τάφου σιωπή ... καβάλα πάν στην εκκλησιά...του κήτσου η μανα καθονταν ....τρία πουλάκια ...όσα και τα πράσινα χαρτονομίσματα του βγήκε η βόλτα στο ωραιόκαστρο γμτ ... τόσο στοιχίζει το πίσω του ελαστικό σκέφτηκα ... Τι να πεις... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R1_ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2007 Συμφωνω με οσα ειπωθηκαν απο ολους. Απο την πλευρα μου σα μπατσονι που ειμαι λεω σε ολους και κυριους στους πιτσιρικαιους ποσο σημαντικο ειναι το κρανος να το φορανε, απο την αλλη ομως εχω καταλαβει οτι τα παντα ειναι θεμα παιδειας και οτι πρεπει οι ιδιοι οι γονεις να εφαρμοζουν στη ζωη των παιδιων τους το κρανος προκειμενου να τους γινει "συνηθεια" και να το φορανε παντα. Θα σας πω ειλικρινεστατα πως αν και μπατσονι κρανος δε φοραω μεσα στη πολη ειδικα αν προκειται να παω για καφε.Λαθος μου το αναγνωριζω αλλα οπως ειπα και πριν ειναι θεμα παιδειας πρωτιστος και μετα "συνηθειας". Νιωθω ρε παιδια οτι μου περιοριζει το οπτικο πεδιο και την ακοη. Αλλα επειδη δεν ειμαι πανομουνο μπατσος ΔΕΝ γραφω οσους δε φορουν κρανος, γιατι δε φοραω ουτε εγω..(λογικη ε?)Απλα δε νιωθω καλα με τον εαυτο μου να το παιζω πονηρος εγω επειδη εκμεταλευομαι το επαγγελμα μου και δε με γραφουν.Το βλεπω σαν ανταποδοση αν και μαλλον κακο κανω στη τελικη γιατι ο Ελληνας προκειμενου να κανει κατι πρεπει να τον αναγκασεις με διαφορους τροπους.Ενας απο αυτους ειναι και το "ζωγραφισμα".. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2007 Αυτό το θεμα με το οπτικό πεδίο είναι μεγάλη απάτη. Δηλ. οι κατασκευαστές δεν το ξέρουν οτι υπάρχει μια ανεπαίσθητη απώλεια οπτικού πεδίου ?? Αλλιως πρεπει ολο το κρανος να γινει διάφανο. Οκ,οταν κοιταμε πλάγια χάνουμε λιγο..αλλα είναι τόσο λίγο έτσι ώστε με 1 μοιρα πιο πολυ να γυρίσουμε γωνία,τέλος !! Συνήθεια είναι..και μενα οταν πηρα την 1η μου μηχανη με τη βοηθεια του πατέρα μου,μου ειπε,"δεν καβαλας αν δεν παρεις κρανος,και μη σε δω να μην το φοράς,στην πήρα" Και αφου αγόρασα τη μηχανή κατευθείαν πηγαμε και πηρα κράνος. Απο τοτε σιγα σιγα το φόραγα μερικες φορες,με γράψανε και 3 φορες που δεν το φορούσα και έτσι συνήθησα !! Απλα ειναι τα πραγματα...θεμα συνήθειας.. Εγω πλεον πανω στη μηχανη χωρίς κράνος νιώθω στόχος !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnnyestia 118 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2007 Γράφετε παιδιά, γράφετε. Η δουλειά σας αυτή είναι. Και κυρίως να είστε έξω για έλεγχο, ουτως ώστε να έχουν οι οδηγοί την έγνοια της αστυνόμευσης. Μιάς και μιλάμε για Πάτρα Athos, έκανα εκεί φοιτητής 6 χρόνια. Ειδικά τα πρώτα χρόνια κυκλοφορούσα πάντα ξεκράνωτος, τα βράδια πολλές φορές έχοντας πιεί λίγο ή πολύ παραπάνω και με μηχανάκι που δεν παιρνούσε ΚΤΕΟ ούτε με σφαίρες. Ποτέ δεν με ένοιαξε πως θα βρεθεί αστυνομία να με σταματήσει. Απλά δεν πέρναγα από την πλατεία Β. Γεωργίου και όλα καλά. Δόξα τω θεώ μου έγινε συνήθεια να προσέχω σταδιακά και με ανώδυνο τρόπο και όχι με άσχημο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2007 ...παραμονές πρωτομαγιάς στα "χαμηλαλώνια" το μεσημεριάτικο σκορ ήταν 27-3 υπέρ των ά-κρανων και αυτό σε μόλις 45 λεπτά...μετρημένα! (τα κράνη). Νάναι καλά ο ΤΕΟ που κράταγε σκορ γιατί εμένα με βαρέσαν οι μπύρες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnBG 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2007 Διαβάζοντας διάφορα topic μέσα στο mybike κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι το κράνος πριν πάρω ακόμα την μηχανή. όσο ήμουν με αμάξι πάντα ζώνη και μέσα κ έξω απο την πόλη. τώρα ισχύει το ίδιο κ με το κράνος. το θέμα είναι η παιδεία που θα αποκτήσεις. προσωπικά σε ένα ταξίδι στην Πορτογαλία που έκανα έπαθα σοκ...και εξηγώ: ήθελα να περάσω στο απέναντι πεζοδρόμιο και είχα σταματησει μπροστα στην διάβαση. ε αφερέθηκα για λίγο γιατί λέω(λογω Ελλάδας) ποιος θα σταματήσει να περάσω, όταν επανήλθα στην πραγματικότητα είχαν σταματήσει και απο τις δύο λωρίδες και περιμεναν να περάσω . μετά απο αυτό κατα 90% σταματάω στις διαβάσεις και δίνω προταιρεότητα στους πεζούς. θέλω να καταλήξω λέγοντας οτι όλοι βαζουμε το λιθαράκι μας βλεποντάς μας οι άλλοι κ ιδίως τα μικρά παιδια που άυριο θα πιάσουν κ αυτά ένα τιμόνι για την συμπεριφορά που θα έχουν όλοι στον δρόμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2007 Αλλα επειδη δεν ειμαι πανομουνο μπατσος ΔΕΝ γραφω οσους δε φορουν κρανος Θα το θεωρήσω ατυπη κ ατυχη διατύπωση :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
artech 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2007 Χικ...Χικκκ.... ΣΥΜΦΩΝΩ αλλά τι ακριβως προτεινεις να κανω;... (Χωρις πλακα αλλά δεν επιασα τους όρους... ) Το blog είναι ένα εύκολο, ήδη στημένο και δωρεάν site στο οποίο τυπικά μπορείς να γράψεις μικρά κειμενάκια συνοδευόμενα από μια φωτογραφία. Ένα είναι αυτό. Κάτι τελείως πρόχειρο και γρήγορο (μιας που ο φίλος που το έχει το φτιάχνει από το κινητό του τηλέφωνο). Εσύ μπορείς να το φτιάξεις για αρχή από το pc σου. :) Τo flickr group... λάθος... βασικά εννοούσα ένα σετ με φωτογραφίες στο flickr. To flickr είναι μια παγκόσμια κοινότητα. Ανοίγεις έναν δωρεάν λογαριασμό, ανεβάζεις ό,τι φωτογραφίες θέλεις (με κάποιο όριο ανά μήνα στο δωρεάν λογαριασμό) και ο καθένας μπορεί να τις δει και να τις σχολιάσει. Εγώ ας πούμε έχω μερικές από τις φωτογραφίες μου εδώ. :) Η πρότασή μου είναι γενικά να δημοσιοποιήσεις τις φωτογραφίες. Οπουδήποτε. Στο mybike τις βλέπουμε μόνο εμείς. Το θέμα είναι να τις δουν κι άλλοι. Δεν σου λέω ότι θα βγει κάτι. Έτσι... στον ελεύθερο χρόνο σου. Για σπάσιμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2007 Το ελαβα υποψη και θα το σκεφτω σοβαρα.Ευχαριστω και μακαρι να βελτιωθει κατι εστω με οποιο τροπο... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2007 Σάββατο 19/5 άφιξη Πάτρα και είπα να κάνω μια.... αυτοψία B) Η καμερα ήταν στημένη σε μπαλκόνι σε ισόγειο που βρίσκεται Μπουκαούρη και Καρατζά (για τους Πατρινούς). Δύο ώρες έπινα το καφεδάκι μου και κάθε που έβλεπα δίκυκλο το δάχτυλο πάταγε το κουμπί ανεξάρτητα αν φορούσε κράνος ή όχι ο αναβάτης. Τα συμπεράσματα δικά σας Το άλλο το ωραίο το είδα καθώς ανέβαινα τη Γούναρη. Τρεις Γερμανοί με (τι άλλο;! ) BMW ντυμένοι πλήρως αλλά χωρίς κράνη Φαίνεται ότι έμαθαν ότι στην Πάτρα αν φοράς κράνος σε..... γράφουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2007 Το άλλο το ωραίο το είδα καθώς ανέβαινα τη Γούναρη. Τρεις Γερμανοί με (τι άλλο;! ) BMW ντυμένοι πλήρως αλλά χωρίς κράνη Φαίνεται ότι έμαθαν ότι στην Πάτρα αν φοράς κράνος σε..... γράφουν Αυτό θελει συζητηση.... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2007 Παναγιώτη, μήπως κράτησες τα νούμερα/τηλέφωνο της κοπελίτσας με το σκουτεράκι και το πορτοκαλί μπουφανάκι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2007 ...παραμονές πρωτομαγιάς στα "χαμηλαλώνια" το μεσημεριάτικο σκορ ήταν 27-3 υπέρ των ά-κρανων και αυτό σε μόλις 45 λεπτά...μετρημένα! (τα κράνη). Νάναι καλά ο ΤΕΟ που κράταγε σκορ γιατί εμένα με βαρέσαν οι μπύρες... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑααα........έτσι εεεεεεεε??????? Και μένα τίποτα ε ???????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jkstigma 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2007 (τροποποιήθηκε) μα καλά πως κανετε έτσι δεν είναι θέμα πόλης......ολοι κανουν παραΝΟΜΙΕΣ ακόμα και ο νόμος ξενέρωσα. Γεια σας Πάω στο βουνό Φτου ξελεφτερία όπως γράφει και η κολώνα της 20ης φώτο που βάλατε Τροποποιήθηκε Μάιος 21 , 2007 από τον jkstigma Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2007 ΤΙς Μεγαλυτερες παρανομιες τισ κανουν οι ενστολοι ....μην το ψαχνουμε :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες