Wrl 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2024 Για τεχνικούς λόγους το παλαιό μου email πήγε στον κάλαθο των αχρήστων οπότε η δημιουργία νέου account ηταν στα σχέδια μου. Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας ξανασυστηθώ, είμαι ο Δημήτρης, ex warhol, νυν wrl. Κάτοχος ενός cbr 954 και μιας vespa gts 300. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2024 Δε γνωριζόμαστε, το username όμως κάτι μου θυμίζει από "τα παλιά". Καλή επάνοδο στο forum 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2024 Την 24/4/2024 at 9:48 ΠΜ, το μέλος Wrl έγραψε: Για τεχνικούς λόγους το παλαιό μου email πήγε στον κάλαθο των αχρήστων οπότε η δημιουργία νέου account ηταν στα σχέδια μου. Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας ξανασυστηθώ, είμαι ο Δημήτρης, ex warhol, νυν wrl. Κάτοχος ενός cbr 954 και μιας vespa gts 300. Καλώς τον!!! Καλώς μας (ξανα)ήρθες Μητσάρα. Καλή συνέχεια. Είτε με τη φτερούγα είτε με τη σφίγγα!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες