Jump to content
Sign in to follow this  
kostaszx

Στερέωμα ζελατίνας απο σκουτερ σε στρογγυλοφάναρο

Recommended Posts

Καλησπέρα, έχω ενα στρογγυλοφάναρο (er5) και θέλω να αγοράσω μια μεγάλη ζελατίνα τύπου σκούτερ για να του τη στερεώνω για μεγάλα ταξίδια (αθήνα-θεσσαλονίκη) όπου σε περίπτωση αυτοκινητόδρομου τρωω λιγο ξύλο. Η εν λόγω:

spacer.png

Και γενικά τέτοιου στυλ. Η σκεψη μου ειναι με καποιο τροπο (μαλλον θα χρειαστει σιδερας) οι αποληξεις των βασεων να στερεωσουν στο πιρουνι. Εναλλακτικα, καπου στο τιμονι/καθρεφτες. Μια επιλογη για αυτο ειναι τα εξης πιαστρακια.

spacer.png

Θεωρητικα το ιδανικο σημειο ειναι αυτο που επηρεαζει λιγοτερο τη συμπεριφορα του μπροστινου. Αλλα δε μπορω να βρω απο το ιντερνετ μια καθοριστικη απαντηση ως προς το ποιο ειναι τελικα αυτο το σημειο, καποιοι λενε πιρουνι αλλοι να τα βαλεις οσο πιο εσωτερικα του τιμονιου. Μηπως τελικα ειναι κακη ιδεα ολο αυτο, ειτε απο αποψη αποτελεσματικοτητας (δε νομιζω, μαλλον θα κανει αρκετα καλη δουλεια) η ασφάλειας (αυτο πιο πιθανο, αν επηρεαζει σοβαρα το μπροστινο). 

spacer.png

Και μια φωτο της αγαπης μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες