mallllias 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2023 Kαλημερα σε ολους σας!!! Θελω να σας κανω καποιες ερωτησεις ,με ολη τη σοβαροτητα και να μου πειτε εσεις που ξέρετε. 1 -Αν πηγαινατε να παρεται το νεο KTM 790 adventure 23' ,οχι το r , υπαρχει κατι που θα λέγατε, στην εκάστοτε αντιπροσωπεία , να προσεξει πανω στο μηχανακι πριν φυγει απτο μαγαζι ,καποια "ατέλεια" πχ??? 2 - Ποσα χρονια εγγύηση δίνει ?? 3 - Στα ποσα χιλιομετρα στρωνει , καθε ποτε θελει αλλαγη λαδιων και ποτε ρυθμιση βαλβιδων ?? 4 - Τι ειμαι υποχρεωμενος να κανω στη συντήρηση της μοτο ,περα απο τα ραντεβου σερβις με αντιπροσωπία , για να εχω καθαρη τη συνειδηση μου σα χρηστης ?? 5 - Ελατηριο για πισω και ελατηρια για πιρούνια ειναι ευκολο να βρει καποιος ?? (λογο κιλων κ λογο μη ρυθμιζόμενων αναρτησεων του μοντελου ,φανταζομαι πως ειναι φρονιμο να αλλαχτούν εξαρχης) 6 - Βαση στατιστικής ,εμπειριας ,ακουσμάτων , που ποναει το συγκεκριμένο μηχανάκι? θελω να πω ,υπαρχει καποιο θεμα που παρουσιάστηκε συχνά στους χρήστες εως τωρα ?? 7 - Ποτε να το περιμενουμε εδω? Ιουνιο ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2023 πριν 4 ώρες, το μέλος mallllias έγραψε: 4 - Τι ειμαι υποχρεωμενος να κανω στη συντήρηση της μοτο ,περα απο τα ραντεβου σερβις με αντιπροσωπία , για να εχω καθαρη τη συνειδηση μου σα χρηστης ?? Αν το πάρεις, θα ανοίξεις το owner's manual που θα σου δωθεί μαζί με την μηχανή, μέχρι πρόσφατα ήταν βιβλίο, τώρα λογικά το δίνει σε ηλεκτρονική μορφή, θα το διαβάσεις, και θα δεις ότι θα λέει αναλυτικά, τι πρέπει να τσεκάρεις και με ποιά συχνότητα ή σειρά αφίξεως. Τι τσεκάρουμε πριν ξεκινήσουμε, τι τσεκάρουμε σε εβδομαδιαία βάση, τι σε μηνιαία, τι σε ετήσια κ.ο.κ. ΣΙΓΟΥΡΑ είναι να ελέγχεις τακτικά την στάθμη των λαδιών, να καθαρίζεις-λαδώνεις-τεντώνεις όποτε χρειάζεται την αλυσίδα, να έχεις το νού σου για τακάκια, ντίζες, νερά, υγρά φρένων κ.ο.κ. και ότι άλλο μπορεί να γίνει μη-φυσιολογικό π.χ. αν μια ντίζα αρχίζει και κολλάει, δεν περιμένεις το σέρβις, ενεργείς, κάτι κάνεις να το διευθετήσεις πριν γίνει μεγαλύτερο πρόβλημα. Ολα τα άλλα που ρωτάς, είναι ερωτήσεις που ξέρει τις απαντήσεις ο κατασκευαστής του μοντέλου, δλδ οι άνθρωποι της αντιπροσωπείας. Ρώτα σε ένα αντιπρόσωπο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mallllias 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2023 πριν 21 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Αν το πάρεις, θα ανοίξεις το owner's manual που θα σου δωθεί μαζί με την μηχανή, μέχρι πρόσφατα ήταν βιβλίο, τώρα λογικά το δίνει σε ηλεκτρονική μορφή, θα το διαβάσεις, και θα δεις ότι θα λέει αναλυτικά, τι πρέπει να τσεκάρεις και με ποιά συχνότητα ή σειρά αφίξεως. Τι τσεκάρουμε πριν ξεκινήσουμε, τι τσεκάρουμε σε εβδομαδιαία βάση, τι σε μηνιαία, τι σε ετήσια κ.ο.κ. ΣΙΓΟΥΡΑ είναι να ελέγχεις τακτικά την στάθμη των λαδιών, να καθαρίζεις-λαδώνεις-τεντώνεις όποτε χρειάζεται την αλυσίδα, να έχεις το νού σου για τακάκια, ντίζες, νερά, υγρά φρένων κ.ο.κ. και ότι άλλο μπορεί να γίνει μη-φυσιολογικό π.χ. αν μια ντίζα αρχίζει και κολλάει, δεν περιμένεις το σέρβις, ενεργείς, κάτι κάνεις να το διευθετήσεις πριν γίνει μεγαλύτερο πρόβλημα. Ολα τα άλλα που ρωτάς, είναι ερωτήσεις που ξέρει τις απαντήσεις ο κατασκευαστής του μοντέλου, δλδ οι άνθρωποι της αντιπροσωπείας. Ρώτα σε ένα αντιπρόσωπο. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες