ρολαντο 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 Καλησπέρα εχω παρει kawasaki er6n Και εχω Α2 κατηγορία διπλωματος μηπω κάποιος ξερει αν καλύπτει; πριν 13 λεπτά, το μέλος ρολαντο έγραψε: Καλησπέρα εχω παρει kawasaki er6n 650 κυβικα Και εχω Α2 κατηγορία διπλωματος μηπω κάποιος ξερει αν καλύπτει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.759 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 (τροποποιήθηκε) πριν 8 ώρες, το μέλος ρολαντο έγραψε: Καλησπέρα εχω παρει kawasaki er6n Και εχω Α2 κατηγορία διπλωματος μηπω κάποιος ξερει αν καλύπτει; Όχι, δεν σε καλύπτει. Το Α2 σε αφήνει να οδηγήσεις οτιδήποτε ως 48 ίππους. Το ER6 είναι 71 άλογα, από εκεί και μόνο "κόβεσαι" με το καλημέρα. Απαιτεί το Α για να είσαι νόμιμος. Αλήθεια όμως, γιατί πήρες εξαρχής μια μηχανή χωρίς να το ψάξεις αν σε καλύπτει το δίπλωμα; Τέσπα, αν μπορείς να βγάλεις το Α, κάνε την επέκταση για να είσαι εντάξει με τον νόμο. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 20 από τον ShapeshifterGR98 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες