Rudigarcia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2022 Παίδες πρέπει εντός μήνα να αποκτήσω ένα σκούτερ για μετακίνηση εντός πόλης στην εργασία μου. Ψάχνω αρκετά car.gr για γιαπωνέζο αλλά με τις τιμές που βλέπω στα μτχ αποφάσισα να πάρω ένα καινούριο ταιβανεζο. Είμαι ανάμεσα στα δύο αυτά μοντέλα. Ίδια τιμή ίδια κυβικά ίδια άλογα έχω την εντύπωση το sym είναι πιο μάχιμο στο Γκάζι . Τι προτείνεται?καμία άποψη από κατόχους. Ξαναλέω οδήγηση σε πόλη όχι ταξίδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rudigarcia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2022 ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikonian 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2022 (τροποποιήθηκε) Απλά να καταθέσω προσωπική εμπειρία: Είχα 4-5 Kymco , καλή ποιότητα κατασκευής αλλά μου έβγαλαν αρκετές βλάβες με το καλημέρα. Είχα δυο citicom, φτηνή ποιότητα κατασκευής , καμία βλάβη σε 3+1 χρόνια. Το S ήταν το σκούτερ των ονείρων μου ( 16αρης τροχός, ψηλή ζελατίνα κοντά στον αναβάτη για να μην βρέχεται, 3,7λίτρα/100χλμ, τελική 150...) Συμβαίνουν κι αυτά. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 22 , 2022 από τον nikonian Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rudigarcia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2022 πριν 18 ώρες, το μέλος nikonian έγραψε: Απλά να καταθέσω προσωπική εμπειρία: Είχα 4-5 Kymco , καλή ποιότητα κατασκευής αλλά μου έβγαλαν αρκετές βλάβες με το καλημέρα. Είχα δυο citicom, φτηνή ποιότητα κατασκευής , καμία βλάβη σε 3+1 χρόνια. Το S ήταν το σκούτερ των ονείρων μου ( 16αρης τροχός, ψηλή ζελατίνα κοντά στον αναβάτη για να μην βρέχεται, 3,7λίτρα/100χλμ, τελική 150...) Συμβαίνουν κι αυτά. Τι προβλήματα σου έβγαλαν? Καινούρια τα πήρες η μτχ? Για φρένα διαβάζω ότι τα μανισια θέλουν αλλαγή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnnyT 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2022 Την 19/7/2022 at 11:46 ΜΜ, το μέλος Rudigarcia έγραψε: Παίδες πρέπει εντός μήνα να αποκτήσω ένα σκούτερ για μετακίνηση εντός πόλης στην εργασία μου. Ψάχνω αρκετά car.gr για γιαπωνέζο αλλά με τις τιμές που βλέπω στα μτχ αποφάσισα να πάρω ένα καινούριο ταιβανεζο. Είμαι ανάμεσα στα δύο αυτά μοντέλα. Ίδια τιμή ίδια κυβικά ίδια άλογα έχω την εντύπωση το sym είναι πιο μάχιμο στο Γκάζι . Τι προτείνεται?καμία άποψη από κατόχους. Ξαναλέω οδήγηση σε πόλη όχι ταξίδια Και γιατι δεν παιρνεις ενα ελαφρομεταχειρισμενο J300 της Kawasaki? :https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/325226774-kawasaki-j-300 Βεβαια θα βοηθουσε να ελεγες και απο που εισαι... Με 3-3.500 με τα προαναφερομενα εχει διαφορα ενα χιλιαρικο (δεν το λες και λιγο). Εκτος... και αν το αντεχει η τσεπη σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rudigarcia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2022 (τροποποιήθηκε) πριν 3 ώρες, το μέλος JohnnyT έγραψε: Και γιατι δεν παιρνεις ενα ελαφρομεταχειρισμενο J300 της Kawasaki? :https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/325226774-kawasaki-j-300 Βεβαια θα βοηθουσε να ελεγες και απο που εισαι... Με 3-3.500 με τα προαναφερομενα εχει διαφορα ενα χιλιαρικο (δεν το λες και λιγο). Εκτος... και αν το αντεχει η τσεπη σου. Δεν θέλω να μπλέξω με μτχ. Ψάχτηκα στην αρχή με yamaha honda 300ρια. Πήγα είδα μερικά από κοντά που ενώ στις αγγελίες έλεγαν 15 με 20000 χιλιόμετρα είχαν πραγματικά τα πεμταπλασια. (ανάλογες αγγελίες με αυτή που ανέβασες) αν είναι να δώσω 3500 για κάτι τέτοιο προτιμώ να πάρω sym/kymco κάι να είναι καινούριο. Θεσσαλονίκη μένω. Ταβάνι έχω 5000 βέβαια με ότι έξτρα χρειάζεται. (κάνα κράνος του 100ευρω καμία κλειδαριά και τα διαδικαστικά έγγραφα) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2022 από τον Rudigarcia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnnyT 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2022 πριν 12 ώρες, το μέλος Rudigarcia έγραψε: Δεν θέλω να μπλέξω με μτχ. Ψάχτηκα στην αρχή με yamaha honda 300ρια. Πήγα είδα μερικά από κοντά που ενώ στις αγγελίες έλεγαν 15 με 20000 χιλιόμετρα είχαν πραγματικά τα πεμταπλασια. (ανάλογες αγγελίες με αυτή που ανέβασες) αν είναι να δώσω 3500 για κάτι τέτοιο προτιμώ να πάρω sym/kymco κάι να είναι καινούριο. Θεσσαλονίκη μένω. Ταβάνι έχω 5000 βέβαια με ότι έξτρα χρειάζεται. (κάνα κράνος του 100ευρω καμία κλειδαριά και τα διαδικαστικά έγγραφα) Αν είσαι εκει ειναι και κοιτας για τέτοιες μάρκες κοίτα και το Vieste 300 της Keeway που έχει επάνω τον κινητήρα HPE του Beverly (και νομίζω πως τον έχουν ψιλοεξελίξει και οι Κινέζοι). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rg_s 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2022 @Rudigarcia ακριβώς το ίδιο σκεπτικό έχω κ εγώ και το θέλω κ εγώ για δουλειά. Αντί για μεταχειρισμένο με 20.000km (χωρις να ξερεις αν αυτα ειναι πραγματικα η/αν τα εχει κανει σε delivery) με τιμή 4200+ (στην καλύτερη για honda/yamaha), να παω σε sym joyride 300. Τα kymco δεν τα εμπιστευομαι πολύ. Για τα sym έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Κοιτούσα και το citycom αλλά 3 ετών με λίγα χλμ τα δίνουν περίπου 3400Ε (ενώ τα συγκεκριμένα έχουν αγοραστεί 3700Ε - 4000Ε). Κατέληξες στο sym ή στο kymco τελικά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες