Kwstas Ks 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2022 παιδιά μια ερώτηση. έχω ένα crypton x135 όπως πήγαινα κανονικά στον δρόμο μου, ξαφνικά έσβησε το μηχανάκι σαν να έμενε από βενζίνη ενώ είναι γεμάτο το τεποζιτο και ενώ όλα λειτουργούν κανονικά ακόμα και η τρόμπα λειτουργεί αλλά δεν ψεκάζει βενζίνη από το μπεκ. αλλαξα μπεκ να δω μήπως το έχει κάψει άλλα και πάλι δεν φέρνει ρεύμα στο μπεκ ενώ η τρόμπα βενζίνης λειτουργεί κανονικά τι μπορεί να είναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2022 Μάλλον τρόμπα βενζίνης. Κλασσικό πρόβλημα στα crypton x Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2022 Ενημερωτικά, όταν άλλαξα αντλία στο Address (65-70 χιλιάδες χλμ τότε) μου είχε πει ο μάστορας "τα Crypton αλλάζουν μερικά και δυο φορές τρόμπα σε αυτά τα χλμ". Τρόμπα καυσίμου κοίτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες