Kapas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2022 Παιδια εχω ενα astrea υπερκυβισμενο τι θα μου προτινατε στο να βαλω ηλεκτρονικη και πολλαπλασιαστη αν ναι ποιον αυτη τι στιγμη εχω τον μαμα πολλαπλασιαστη και ηλεκτρονική Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2022 πριν 2 ώρες, το μέλος Kapas έγραψε: Παιδια εχω ενα astrea υπερκυβισμενο τι θα μου προτινατε στο να βαλω ηλεκτρονικη και πολλαπλασιαστη αν ναι ποιον αυτη τι στιγμη εχω τον μαμα πολλαπλασιαστη και ηλεκτρονική Σαν τα μανίσια δεν έχει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kapas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2022 Ελεγα μηπως αλλαζα κανενα πολλαπλιαστη η ηλεκτρονικη για να οαει καλυτερα το μηχανακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2022 πριν 1 ώρα, το μέλος Kapas έγραψε: Ελεγα μηπως αλλαζα κανενα πολλαπλιαστη η ηλεκτρονικη για να οαει καλυτερα το μηχανακι Παπί είναι. Όποια διαφορά, ΑΝ υπάρξει (λέμε τώρα), θα είναι πολύ μικρή. Κράτα τα εργοστασιακά ρεύματα λέμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες