panais460 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 Καλησπέρα και απο μενα. Εχω μια απορία. Εχει βαλεις ποτέ κανείς 10χιλιοστα φαρδυτερο πισω ελαστικο και αν ναι τι αλλαξε ; Εχω διπλη εξατμιση στι er μου με φιλτρο bmc και εχει δυναμωσει πολυ η ροπη του. Σκεφτομαι αν το φραδυνω λιγο θα πλαγιαζει και με μεγαλύτερη επιφανεια ελαστικου στην ιδια κλιση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 Δες το παρακατω βιντεο, τα εξηγει ολα. Εχω βαλει φαρδυτερο λαστιχο σε μηχανες μου, αλλα μονο απο αναγκη επειδη δεν εβρισκα τον τυπο ελαστικου που ηθελα στη στοκ διασταση. Σε γενικες γραμμες το μεγεθος του κατασκευαστη ειναι το καλυτερο. Τα 2 αλογα που (υποθετικα) κερδισες με την εξατμιση και το φιλτρο σε καμια περιπτωση δεν καθιστουν τη στοκ διασταση ανεπαρκη. Τζαμπα θα δωσεις παραπανω λεφτα και θα κανεις το μηχανακι σου πιο αργο. Αν σε απασχολει η συμπεριφορα του υπο κλιση βαλε ενα καλυτερο λαστιχο (πιο μαλακο) με τριγομη συνθεση (κατηγορια supersport) στη στοκ διασταση. Δε χρειαζεται τιποτα παραπανω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες