^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2007 Εγω αν θα επαιρνα γυμνο... Θα κοιτουσα αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mprizas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2007 kalo to hornet αλα πολυ μουφα μου φενετε ρε η εμφανιση δεν μου καθετε καλα... το 695 μου αρεσαι αρκετα ηταν το προτο μου... σε σχεση μηχανικη θα προτιμουσα hornet η Z750.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2007 Στο προηγουμενο moto παντως διαβασα ενα συγκριτικο για z750 - fz6S2 - hornet - GSR. Το Z750 το θαβουνε. Λες και εχουν κατι με την καβασακι. Χαλια σελα, μετρια φρενα/γκαζια/πλαισιο/αναρτησεις, βαρυ τιμονι, οτι θες διαβασα. Εκθειαζουν το χορνετ στα παντα, τελικη, ανοιγματα, αναρτησεις, συμπεριφορα (δουλεψε καλα το μαρκετινγκ του σαρακακη) και εν τελει βγαζουν Νο1 το GSR που ειναι το μοναδικο περσινο ενω ολα τα αλλα ειναι φετινα, λογω ανεσης στην σελα και μεταδοσης. Οτι να ναι! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2007 Φίλε καλημέρα :) ! Θα ξεκινήσω κάπως ανάποδα: ένα test ride στα παραπάνω μοντέλα θα σε βοηθήσει, αν όχι να καταλάβεις μεγάλες διαφορές (που δε νομίζω ότι υπάρχουν), αλλά τουλάχιστον να δεις τι σου ταιριάζει περισσότερο σαν αίσθηση, θέση οδήγησης κτλ, με ποιο "δένεις" καλύτερα... Έχοντας 9 μήνες τώρα το GSR το χαμόγελο δε λέει να φύγει από το πρόσωπό μου :D :D :D :D Φιλικό, με δύναμη σε όλη την κλίμακα των στροφών, ευέλικτο στην πόλη, σταθερότατο στα ταξίδια... Ίσως είναι νωρίς, αλλά ακόμα δεν μπορώ να βρω κάποια αδυναμία ή ψεγάδι, πέρα από το ότι η κατανάλωσή του είναι λίγο "τσιμπημένη". Ωστόσο επειδή το GSR δε βγαίνει (ακόμα) με ABS, αν για σένα είναι κριτήριο θα πρέπει να στραφείς σε κάποιο από τα άλλα δύο... Για ότι άλλο θέλεις σχετικά με το GSR, εδώ είμαστε... το gsr 600 βγαινει με abs πλεον εδω και μηνες το 07 μοντελο αλλα παλι δε θα το συστηνω σε καποιν να το παρει με abs , το εχω οδηγησει αρκετα , καλο γκαζι σταθερο αλλα ειδικα απ τον ιδιοκτητη του δεν ακουσα καλα λογια για το abs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2007 Egw proteinw GSR600 giati exei POOOOOOLY kalyteri thesi odigisis apo to FZ6 To Hornet to vgazw ektws giati proswpika den mou aresei katholou kai to theorw asximo mixanaki ( enw to palio me porwne asystola) . H KALYTERH EPILOGI VEVAIA EINAI DIKH SOU! PARE AFTO POU ''SOU PAEI'' PIO POLY KAI THA TO EFXARISTITHEIS! Εσύ από πότε γράφεις greeklish..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
contes di Zante 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2007 +1 ψήφος στο street triple. Δυνατό και ξεχωριστό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2007 Fazer 1000 naked!!!! Τα άλλα είναι ημίμετρα!!!1 ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DAIMOND 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2007 ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 1000 αρια....KTM S. DUKE κιας εχω gsr600...το μηχάνημα ειναι θεϊκό!!!!ακόμα και για ευρωπαϊκό!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 Εγώ έχω το gsr και είμαι πολύ ευχαριστημένος πάντως για όλα εκτός από το ότι η απουσία φέρινγκ μπροστά κάνει πολύ κουραστικό το ταξίδι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DAIMOND 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 (τροποποιήθηκε) Εγώ έχω το gsr και είμαι πολύ ευχαριστημένος πάντως για όλα εκτός από το ότι η απουσία φέρινγκ μπροστά κάνει πολύ κουραστικό το ταξίδι. παρομοίως φίλε μου παρομοίως....+10000000000000000000 οσο για την απουσία του φερινγκ μια ψηλή ζελατίνα και ενα καλο κρανακι ειναι αυτο που χρειάζεται...(την ζελατίνα την εχω...το κράνος ποτε..??) :yahoo: Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 από τον DAIMOND Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2008 Γεία σας φίλοι πρώτη φορά γράφω σε αυτό το φόρουμ. Φιλαράκι μου έχει το παλιό Χόρνετ με την προηγούμενη εμφάνιση. Το μηχανάκι έχει επιδόσεις σούπερσπόρτ μπαίνει στις στροφές φοβερά στριφτερό. Το μοντέλο απο το 2006? και μετά ειναι απίστευτο άσχημο και ακαλαίσθητο, η ουρά του π.χ. είναι τελείως έκτρωμα! Εμφανισιακά το χόρνετ πέρνει μηδέν από μενα. Το Χορνετ 1000 όμως είναι άλλη ιστορία. Σέξυ ουρά, φευγάτο μούτρο και πλαϊνα καπάκια ψηγείου, είναι σπέϊς το μοτόρι!!ηγ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 φιλαρακι μου εχει το gsr 600 κ γουσταρει πολυ.. ανετο δυνατο.αλλα ειναι γυμνο.αν θες ταξιδια πρεπει να το πρασαρμοσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coot 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 +1000 street triple Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raftopoua 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 Ζ 750 ή καλύτερα monster 695 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες