Jump to content
mc99121

GSR600 ? Νεα HORNET600 ? FZ1 Fazer Naked?

Recommended Posts

kalo to hornet αλα πολυ μουφα μου φενετε ρε η εμφανιση δεν μου καθετε καλα... το 695 μου αρεσαι αρκετα ηταν το προτο μου... σε σχεση μηχανικη θα προτιμουσα hornet η Z750..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Στο προηγουμενο moto παντως διαβασα ενα συγκριτικο για z750 - fz6S2 - hornet - GSR.

Το Z750 το θαβουνε. Λες και εχουν κατι με την καβασακι. Χαλια σελα, μετρια φρενα/γκαζια/πλαισιο/αναρτησεις, βαρυ τιμονι, οτι θες διαβασα.

Εκθειαζουν το χορνετ στα παντα, τελικη, ανοιγματα, αναρτησεις, συμπεριφορα (δουλεψε καλα το μαρκετινγκ του σαρακακη) και εν τελει βγαζουν Νο1 το GSR που ειναι το μοναδικο περσινο ενω ολα τα αλλα ειναι φετινα, λογω ανεσης στην σελα και μεταδοσης.

Οτι να ναι! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Φίλε καλημέρα :) !

Θα ξεκινήσω κάπως ανάποδα: ένα test ride στα παραπάνω μοντέλα θα σε βοηθήσει, αν όχι να καταλάβεις μεγάλες διαφορές (που δε νομίζω ότι υπάρχουν), αλλά τουλάχιστον να δεις τι σου ταιριάζει περισσότερο σαν αίσθηση, θέση οδήγησης κτλ, με ποιο "δένεις" καλύτερα...

Έχοντας 9 μήνες τώρα το GSR το χαμόγελο δε λέει να φύγει από το πρόσωπό μου :D :D :D :D

Φιλικό, με δύναμη σε όλη την κλίμακα των στροφών, ευέλικτο στην πόλη, σταθερότατο στα ταξίδια...

Ίσως είναι νωρίς, αλλά ακόμα δεν μπορώ να βρω κάποια αδυναμία ή ψεγάδι, πέρα από το ότι η κατανάλωσή του είναι λίγο "τσιμπημένη". Ωστόσο επειδή το GSR δε βγαίνει (ακόμα) με ABS, αν για σένα είναι κριτήριο θα πρέπει να στραφείς σε κάποιο από τα άλλα δύο...

Για ότι άλλο θέλεις σχετικά με το GSR, εδώ είμαστε...

:bye::bye::bye:

το gsr 600 βγαινει με abs πλεον εδω και μηνες το 07 μοντελο αλλα παλι δε θα το συστηνω σε καποιν να το παρει με abs , το εχω οδηγησει αρκετα , καλο γκαζι σταθερο αλλα ειδικα απ τον ιδιοκτητη του δεν ακουσα καλα λογια για το abs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Egw proteinw GSR600 giati exei POOOOOOLY kalyteri thesi odigisis apo to FZ6

To Hornet to vgazw ektws giati proswpika den mou aresei katholou kai to theorw asximo mixanaki ( enw to palio me porwne asystola) .

H KALYTERH EPILOGI VEVAIA EINAI DIKH SOU! PARE AFTO POU ''SOU PAEI'' PIO POLY KAI THA TO EFXARISTITHEIS!

Εσύ από πότε γράφεις greeklish..... :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 1000 αρια....KTM S. DUKE κιας εχω gsr600...το μηχάνημα :burn: ειναι θεϊκό!!!!ακόμα και για ευρωπαϊκό!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έχω το gsr και είμαι πολύ ευχαριστημένος πάντως για όλα εκτός από το ότι η απουσία φέρινγκ μπροστά κάνει πολύ κουραστικό το ταξίδι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγώ έχω το gsr και είμαι πολύ ευχαριστημένος πάντως για όλα εκτός από το ότι η απουσία φέρινγκ μπροστά κάνει πολύ κουραστικό το ταξίδι.

παρομοίως φίλε μου παρομοίως....+10000000000000000000

οσο για την απουσία του φερινγκ μια ψηλή ζελατίνα και ενα καλο κρανακι ειναι αυτο που χρειάζεται...(την ζελατίνα την εχω...το κράνος ποτε..??)

:yahoo: :yahoo:

Τροποποιήθηκε από τον DAIMOND

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεία σας φίλοι πρώτη φορά γράφω σε αυτό το φόρουμ.

Φιλαράκι μου έχει το παλιό Χόρνετ με την προηγούμενη εμφάνιση.

Το μηχανάκι έχει επιδόσεις σούπερσπόρτ μπαίνει στις στροφές φοβερά στριφτερό.

Το μοντέλο απο το 2006? και μετά ειναι απίστευτο άσχημο και ακαλαίσθητο, η ουρά του π.χ. είναι τελείως έκτρωμα!

Εμφανισιακά το χόρνετ πέρνει μηδέν από μενα. Το Χορνετ 1000 όμως είναι άλλη ιστορία. Σέξυ ουρά, φευγάτο μούτρο και πλαϊνα καπάκια ψηγείου, είναι σπέϊς το μοτόρι!!ηγ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλαρακι μου εχει το gsr 600 κ γουσταρει πολυ..

ανετο δυνατο.αλλα ειναι γυμνο.αν θες ταξιδια πρεπει να το πρασαρμοσεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα