Panthiras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2021 Eγω και η κοπελα μου θελουμε να αγορασουμε 2 ποδηλατα. Τα θελουμε για μεγαλες αποστασεις σε πολεις με ασφαλτινο δρομο και για λιγες σε χωματινο δρομο. Απο πληροφοριες που πηραμε απο το διαδίκτυο εγω θελω 27.7 -29 ιντσες, εχω υψος 1.90 και η κοπελα μου 26 ιντσες, εχει 1.60 υψος . Θα μπορουσατε να μας κατευθυνεται σχετικα με τι τυπο ποδηλατου μας ταιριαζει? Σας Ευχαριστουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2021 (τροποποιήθηκε) Καλώς ήρθες! Αρχικά οι διαστάσεις που αναφέρεις είναι σωστές. Βέβαια πάντα δοκιμή γιατί ανάλογα με τον γεωμετρία του ποδηλάτου κάποιο μπορεί να σου φανεί μικρό, κάποιο μεγάλο. Από την στιγμή που βάζεις το χώμα στην εξίσωση, προτείνω ποδήλατο trekking. Φρόντισε να πάρεις ένα με V-brakes και μπροστινό σύστημα που να κλειδώνει. Θεωρώ δεδομένο ότι θα πάρεις σκελετό αλουμινίου. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2021 από τον ΓιωργοςΤΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panthiras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2021 Για την περιπτωση την δικη μου μιας και ειναι ας πουμε πιο δυσκολη λογω υψους , ενδεικτικα βρηκα αυτο κατι τετοιο μας κανει? Ανάρτηση: Χωρίς Μέγεθος τροχού: 26” Ταχύτητες: 21 Τύπος σκελετού: Κανονικός (Ανδρικό/Unisex) Τύπος φρένων: V-Brake Χρήση: All Terrain Υλικό σκελετού: Hi-Ten Μοντέλο: Gent Δαγκάνες: Αλουμινίου Μανέτες: Αλουμινίου Ζάντες: Αλουμινίου Κολίε σέλλας: Μπλοκάζ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2021 Χωρίς αναρτήσεις θα είναι κουραστικό στο εκτός δρόμο κομμάτι. Αλλά ναι σε γενικές γραμμές κάτι τέτοιο ψάχνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2021 Εχω την εντυπωση οτι θα επερνες περισσοτερες, και ισως πιο εξειδικευμενες απαντησεις, απο ενα φορουμ που εχει ως κυριο θεμα το ποδηλατο και οχι τη μοτοσικλετα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες