Karavasilator19 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2020 (τροποποιήθηκε) καλησπέρα στη παρέα, έχω παρατηρήσει κάποιες φορές ενώ βάζω πρώτη η κάνω κατέβασμα από 2ο και με πατημένο συμπλέκτη η μηχανή να κινείται αν δε πατάω φρένο, επίσης όταν γίνεται αυτό είναι δύσκολο να γίνει και αλλαγή ταχύτητα σε νεκρά η γενικά, ένας μηχανικός μου είπε ότι θέλω δίσκους συμπλέκτη αλλά το παλικάρι μου είχε πει ότι είχαν αλλαχτεί αυτά πριν 30 χιλιάδες χιλιόμετρα, δε το κάνει πάντα βέβαια, έχει τύχει σε κάποιον φίλο κάτι παρόμοιο; Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2020 από τον Karavasilator19 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2020 Ξεκινά απο την αλλαγη της ντιζας του συμπλέκτη και μετα βλεπεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Karavasilator19 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2020 πριν 2 λεπτά, το μέλος nikoskallithea έγραψε: Ξεκινά απο την αλλαγη της ντιζας του συμπλέκτη και μετα βλεπεις μου το είπε φίλος αυτό, μακάρι να είναι έτσι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2020 (τροποποιήθηκε) Την έχεις ρυθμίσει την ντίζα του συμπλέκτη; Ενδεχομένως να είναι απλά θέμα ρύθμισης, την έχεις πολύ χαλαρή, και όταν πατάς την μανέτα, πάει όλη η κίνηση χαμένη σε τέντωμα του μπόσικου της ντίζας => πατιέται πολύ λίγο ο συμπλέκτης. Αυτό φαίνεται αν την αποσύμπλεξη την νοιωθεις ότι γίνεται στο τέρμα του πατήματος της μανέτας και όχι στην αρχή της. Τεντωσέ την, ώστε η αποσύμπλεξη να γίνεται, ούτε από τον πρώτο χιλιοστό που πατιέται η μανέτα, αλλά και ούτε όταν έχει φτάσει η μανέτα στο χερούλι. Το μάνιουλ κάπου λέει τι τζόγο πρέπει να έχει. Αφού την ρυθμίσεις, τότε βλέπεις αν σου κάνει το ίδιο ο συμπλέκτης και το κιβώτιο. Οι ντίζες ρυθμίζονται από εδώ >>> https://orfanosmoto.gr/adjusting-clutch/ Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2020 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Karavasilator19 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2020 πριν 4 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Την έχεις ρυθμίσει την ντίζα του συμπλέκτη; Ενδεχομένως να είναι απλά θέμα ρύθμισης, την έχεις πολύ χαλαρή, και όταν πατάς την μανέτα, πάει όλη η κίνηση χαμένη σε τέντωμα του μπόσικου της ντίζας => πατιέται πολύ λίγο ο συμπλέκτης. Αυτό φαίνεται αν την αποσύμπλεξη την νοιωθεις ότι γίνεται στο τέρμα του πατήματος της μανέτας και όχι στην αρχή της. Τεντωσέ την, ώστε η αποσύμπλεξη να γίνεται, ούτε από τον πρώτο χιλιοστό που πατιέται η μανέτα, αλλά και ούτε όταν έχει φτάσει η μανέτα στο χερούλι. Το μάνιουλ κάπου λέει τι τζόγο πρέπει να έχει. Αφού την ρυθμίσεις, τότε βλέπεις αν σου κάνει το ίδιο ο συμπλέκτης και το κιβώτιο. ευχαριστώ για την απάντηση θα το τσεκάρω, πάντως η μηχανή αρχίζει να κινείται με την μανέτα κάπου στη μέση, όχι με το που την αφήνεις στην αρχή.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες