gponiris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2020 Καλησπερα παιδια. Ειμαι προσφατα κατοχος μιας kawasaki ninja 250 του 2010,αλλα δεν εχει σερβις μανουαλ ουτε βιβλιο(τα εχασε ο πωλητης). Εχω αρκετες αποριες γιατι δεν ξερω πολλα απο συνεργεια και χρειαζομαι καθοδηγηση να μην με πιάσουν 'Κωτσο'. Ειμαι στις 47000 χλμ και αποτι μου ειπε ο πωλητης πρεπει να κάνω μεγάλο σερβις. -Στα ποσα χλμ πρεπει να το κανω? -Τι περιλαμβανει το μεγαλο σερβις? -Ποσο κοστιζει συνηθως η εργασία (να εχω μια εικονα) και αν υπαρχει καποιο αξιοπιστο συνεργειο κοντα στο Γαλατσι? -Πρεπει να αλλαξω λαστιχα και μπροστα δισκοπλακα και τακακια γιατι ειναι φαγωμενα.'Eχετε καποια προταση vfm? -Tι λάδια και φιλτρο παίρνει? Και γενικά οτι θεωρείτε απαίραιτητο να γνωρίζω βαση της εμπειρίας σας θα το εκτιμούσα πολυ. Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2020 Καλησπέρα και καλώς ήρθες! Καλό διάβασμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gponiris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2020 σε ευχαριστω πολυ αλλα δεν ξερω Αγγλικα καλά Κάποιος που να εχει τη μηχανη και να μπορει να με κατατοπισει σε οσα μπορει,υπαρχει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2020 Το μάνουαλ λέει μεγάλο σέρβις κάθε 12.000 χιλιόμετρα και κάθε χρόνο επιθεώρηση τα υγρά ψυγεί ου, τακάκια κλπ. Λάδια 10-40 JASO MA 1,6 λίτρα. Τι φίλτρο θέλει ε, πας και ζητάς ένα φίλτρο για ninja 250. Το ίδιο για τακάκια. Τα υπόλοιπα τα ξέρει ο μηχανικός, έχουν μάνουαλ ααυτοί Αν ήταν τόσο παρατημένο όσο φαντάζομαι, θα θέλει και γραναζια μπρος-πίσω κι αλυσίδα. Πες του μηχανικού ν αλλάξει και τα υγρά των φρένων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gponiris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2020 Την 2/10/2020 at 11:28 ΠΜ, το μέλος costikos έγραψε: Το μάνουαλ λέει μεγάλο σέρβις κάθε 12.000 χιλιόμετρα και κάθε χρόνο επιθεώρηση τα υγρά ψυγεί ου, τακάκια κλπ. Λάδια 10-40 JASO MA 1,6 λίτρα. Τι φίλτρο θέλει ε, πας και ζητάς ένα φίλτρο για ninja 250. Το ίδιο για τακάκια. Τα υπόλοιπα τα ξέρει ο μηχανικός, έχουν μάνουαλ ααυτοί Αν ήταν τόσο παρατημένο όσο φαντάζομαι, θα θέλει και γραναζια μπρος-πίσω κι αλυσίδα. Πες του μηχανικού ν αλλάξει και τα υγρά των φρένων. Σε ευχαριστω πολυ. Τα λαδια motul 10-40 ειναι καλη επιλογη? Τακακια μου ειπαν για ferodo αλλα εχει πολλες κατηγοριες...τι να προτιμησω? Καμια αξιοπιστη δισκοπλακα για μπροστα?Η μαμισια ειναι πανακριβη...313ε!! Στο μεγαλο σερβις πρεπει να ρυθμιστουν βαλβιδες,πεταλουδες και δεν ξερω και γω τι αλλο?Αν οχι,ποτε πρεπει?Πως το καταλαβαινω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες