Γιάννης79 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2020 καλησπερα στην ομορφη παρεα τησ μήχανησ, γιαννησ 40 χρονον απο βελγιο, μι; εροτηση νεοσ οδιγοσ τωρα ξεκιναω το διπλωμα, ποτεμου δεν εχω οδηγιση μηχανη ,σκεφτομαι για ( yamaha vn900 η για trial τυπου africa twin ) τι γνωμη εχετε η τι μου προτεινετε ευχαριστω πολυ, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2020 καλοσ ηρθες! οτι και να παρεις πρωτα κανε ενα τεστ ραιντ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2020 Αναφέρεις δυο πράγματα τελειως διαφορετικά μεταξυ τους, αρα κρινεις μόνο με την εμφανιση. Αν δεν κάνεις τεστ ράιντ δε μπορείς να κρίνεις τι ειδος μηχανής σου ταιριαζει περισσοτερο. Επίσης, πιστεύω οτι και τα δυο αυτα που λες ειναι πολυ βαριά για νέο αναβάτη και θα σε δυσκολέψουν. Η μοτοσυκλέτα δεν είναι αυτοκίνητο που γυρνας ενα τιμόνι και πάει όπου θελεις. Τις οδηγάμε με το σώμα μας, κι αυτό θέλει εξάσκηση. Καλό θα είναι να ξεκινήσεις με κάτι πιο ελαφρύ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2020 Εγω θα σου προτείνω κάτι που συνδυάζει και τα δυο αυτά που είπες, και ταιριάζει και στην εμπειρία σου. Royal Enfield Himalayan 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιάννης79 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2020 Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2020 (τροποποιήθηκε) Θέλει μεγάλη προσοχή, όπως ειπώθηκε και παραπάνω η μηχανή δεν είναι σαν το αυτοκίνητο, δεν συγχωρεί λάθη, πάρε ένα φθηνό και μικρό μοτοσικλετακι για αρχή, μέχρι το πολύ 250cc για να μάθεις να οδηγάς, και μόλις αισθανθείς έτοιμος πας σε κάτι μεγαλύτερο, φυσικά θα καταλήξεις και στο είδος αφού θα έχεις μαζέψει μια σχετική εμπειρία. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 30 , 2020 από τον Tasos Meli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες