City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2005 Υπομονή.Θα παντρευτείς και εσύ έναν πλούσιο και θα λύσεις όλα σου τα προβλήματα.. Κανένας πλούσιος..? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CROW 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2005 ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!!!Ε?? ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ CITY !!! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΞΑΦΝΙΚΟ ΜΠΑΣΙΜΟ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!! ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2005 ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ (ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ!!) ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ!!!ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ!! :( <{POST_SNAPBACK}> Kατ'αρχας μοτο εχεις; Κατα δευτερον, ποια γραφεια δουλευουν σαββατο; να ελεγα οτι εισαι εμπορουπαλληλος (ναι εχω κανει μεγαλη θητεια εκει) να το καταλαβω... αλλα υπαλληλος γραφειου και σαββατο δεν μου κολλαει ... :/ Μη μου πεις οτι ειναι εκει και το αφεντικο; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CROW 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2005 ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΦΕΔΕΣ SERVISE ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚ.... ANYWAY ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ KAWASAKI Z750 ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Η HONDA CB500 H KAWASAKI Z750 ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ "ΝΕΥΡΙΚΟ" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Επαναφορά για του νεώτερους! Απλά για να βγαίνουνε συμπεράσματα καθαρά στατιστικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Φοιτητής και Εργαζόμενος για 7 χρόνια. 1 μάθημα ακόμα για πτυχίο και μετά φαντάρος. ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ(ΔΕ ΘΕΛΩ ΟΥ...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggelos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 εγω τωαρα τι να πω.... ΤΥΠΙΚΑ ειμαι φοιτητης στο ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ τμημα ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ αλλα... δουλευω απο τα 18 μου ως μπαρμαν κ μπουφε σε διαφορα καφε, στην παρουσα φαση κανω την πρακτικη μου για το πτυχειο στην εμπορικη τραπεζα,κεντρικη διευθυνση, και ταυτοχρονα δουλευω στο FLOCAFE χαλανδριου και απο την παρασκευη στο καινουργιο FLOCA στο THE MALL στη νερατζιωτισσα.... αυτα τα ολιγα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 στο FLOCAFE χαλανδριου και απο την παρασκευη στο καινουργιο FLOCA στο THE MALL στη νερατζιωτισσα.... αυτα τα ολιγα... <{POST_SNAPBACK}> Τα μάθατε? Κερνάει σφηνάκια ο Αγγελουδάκος την Παρασκευή Τυχερούλη... -1....είμαι μακρυά και δεν πίνω....... Δεν βλέπω να πληρώνεσαι την Παρασκευή.. Όλο το mybike απο εκεί θα είναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggelos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 δε το συζητω αν ερθει κανεις ερχεται και με βρισκει,αυτο εννοειται και αν θελετε κανονιζουμε και συναντηση για ολα τα μελη στο μαγαζι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Αγγελουδάκι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Natassa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Ιδιωτικός.. Περιοδικό "Γυναίκα" Ν. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Νατασσούλα πολύ ωραία δουλειά έχεις!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Natassa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Σε ευχαριστώ.. ^_^ Ν. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 ...Και αν ποτέ ταξιδέψετε με καράβι Πάτρα-Ιταλία...να ξέρετε σας βλέπω...είμαι ο ΒIG BROTHER των θαλασσών....εεεεχμ για λόγους ασφαλείας δηλαδή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Ιδιωτικός υπάλληλος (στο τμήμα πωλήσεων). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 εγώ βρίσκομαι σε εταιρεία που εγκαθιστά και συντηρεί ανελκυστήρες (σασέρια ντε που λέμε κι εδώ στα Β.Π.Α.), κυλιόμενες σκάλες κλπ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Νατασσούλα πολύ ωραία δουλειά έχεις!! <{POST_SNAPBACK}> αναλόγως ΤΙ κάνει σε αυτή τη δουλειά ε; και ο Κόκκαλης κατά μια έννοια μπορεί να πει "δουλεύω στην Intracom" όπως η καθαρίστρια του ε; :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 (τροποποιήθηκε) ...οικοδομεεεεεεεεεεεεεεεεεες ιδιωτικός, σε μπετατζίδικο. (Οποιος θέλει να ρωτήσει για μπετά, εδώ είμαστε....) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 29 , 2005 από τον gaal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 ...οικοδομεεεεεεεεεεεεεεεεεες ιδιωτικός, σε μπετατζίδικο. (Οποιος θέλει να ρωτήσει για μπετά, εδώ είμαστε....) <{POST_SNAPBACK}> Γι αυτό θες πουλάκι μου βόλτα στο Παναχαϊκό.Να μας ξεφουσκιάσεις στο κουβάλημα στην επιστροφή... :D :D :D :D :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 κρύβε λόγιαααααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Natassa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 αναλόγως ΤΙ κάνει σε αυτή τη δουλειά ε; Αθρογράφος είμαι κ κάνω κ την επιμέλεια της ύλης.. Ν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 that's better Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LOCKHEART 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΝΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΕ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ .....ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΟΝΤΑΙ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Ιδιωτικός και εγώ. Τεχνικός Η/Υ , δικτύων και όλων των συναφιών αυτών Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
afrolykos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 καλα μονο εγω ειμαι ενας πτωχος πλην τιμιος ξυλουργος τουλαχιστον κανενας πατριωτης μου ποντιος ρε παιδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες