Yotis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2005 Ολη μερα γυρναω με κατι ξενερωτα φορτηγακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paramedicgf 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2005 και εγώ...όλη μέρα στους δρόμους.deliveras ειμαι.Επίσημος delivery ασθενών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2005 ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ mybike : EIΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ ΔΩΡΟ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scottyfjr13_06 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2005 Σε λιγο συνταξιουχος ...κατι σαν τον Varadero πιο παλιος ομως ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2005 πρώην Δ/ντης Μηχανογράφησης σε ΑΧΕΠΕΥ, νυν άνεργος, πιο νυν (πρόσφατο) ιδρυτής και μοναδικός εργαζόμενος σε επιχείρηση παροχής υπηρεσιών (και σύντομα εμπορίας) Η/Υ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFRO1969 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2005 ΔΗΜΟΣΙΟ?! ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mrfield 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2005 idiotikos .Epipla koyzinas , hlektrikes kai hlektronikes syskeyes Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2005 idiotikos .Epipla koyzinas , hlektrikes kai hlektronikes syskeyes <{POST_SNAPBACK}> Αααα... να σε εχουμε υπ'οψιν μας σε καμια μετακομιση! ;) :P :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2005 Ιδιωτικός. Όλα καλά αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος σε αυτόν τον τομέα. Στο μέλλον με φαντάζομαι με τα κλειδιά μιας σχολής οδηγών όπου θα υπάρχει περισσότερη ασφάλεια... :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MARKOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2005 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ VW - AUDI. ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΄ΦΕΡΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2005 Έμμμμμμμμμμ...βρεφοkατεμισα :P :P :P :P Βρεφονηπιοκόμος...τί πιο όμορφο να είσαι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ..ανάμεσα σε ΑΓΝΑ και ΠΑΙΔΙΚΑ χαμόγελα? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2005 ktm-isa με τοσα που ειδαμε στον Ευαγγελατο για τα νηπιαγωγεια.... Μακρυα μακρυα ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2005 εμένα δεν με πείραζε να με νταντέψει (κάποιος έπρεπε να το πει αυτό ε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2005 ktm-isa με τοσα που ειδαμε στον Ευαγγελατο για τα νηπιαγωγεια.... Μακρυα μακρυα ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P <{POST_SNAPBACK}> Φιλαράκο...στάνταρ δεν είναι όλα τα δάχτυλα ίδια... Τέσπα... Νομίζω πως το θέμα είναι σοβαρό....δεν είναι για lol.. Πολλοί απο εδώ μέσα έχουν παιδιά και άλλοι τόσοι θα αποκτήσουμε στο μέλλον.. Είναι το οτι χειρότερο να ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ(γιατί αυτό κάνουν)το παιδί σου.. Όσο μικρό και να είναι στην ηλικία τα ψυχολογικά τραύματα δεν φεύγουν... Είναι πολύ σημαντικό το θέμα.... εμένα δεν με πείραζε να με νταντέψει (κάποιος έπρεπε να το πει αυτό ε) <{POST_SNAPBACK}> NSL...είσαι μικρό ακόμη για νταντέματα :P Δεν δεχόμαστε στο παιδικό σταθμό τόσο μικρά παιδάκια :P :P :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2005 Είναι πολύ σημαντικό το θέμα.... Einai..alla den vlepo na noiazetai kaneis oso prepei! :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2005 Einai..alla den vlepo na noiazetai kaneis oso prepei! :( <{POST_SNAPBACK}> Πράγματι....το βγάζουν σήμερα στα κανάλια και αύριο θα είναι σαν να μην συμβαίνει τίποτα...και ειλικρινά λυπάμαι για αυτό... Δεν ξέρω υπάρχει πολύ ανευθυνότητα στον κόσμο... Είμαι αρκετά άπειρη στο επάγγελμα...σε σχέσει με άλλες γυναίκες που είναι στον χώρο...αλλά όσο καιρό είμαι σε διάφορους παιδικούς σταθμούς..απο την εκπαίδευση ακόμη που ήμουν..το τί είδαν τα μάτια μου και το τί άκουγαν τα αυτάκια μου δεν λέγεται...Πραγματικά δεν λέγεται..δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ..που να ελέγχει καμία εκεί μέσα......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μπορεί να κάνει η οποιαδήποτε ότι θέλει...Πρίν ένα μήνα φέρανε στον παιδικό μια κοπελίτσα μου δεν εχει όχι απλά ένα ΠΑΛΙΟΠΤΥΧΙΟ...αλλά δεν έχει ιδέα στο πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε σε αυτά τα ΑΓΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ....και έρχεσαι εσυ ο Α ο Β αφήνεις το παιδί σου...νομίζεις πως το ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ σε καλά χέρια πάς ήσυχος στην δουλίτσα σου και.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είμαι σε ένα Ιδιωτικό χώρο...που δεν μπορώ να έχω τον λόγο να μιλήσω.....!!!πρόσφατα σήκωσα το κεφάλι και λέω Κατερινάκι μίλα......μίλησα....σε μια 38άρα νηπιαγωγό που έχει τον παιδικό και είναι μητέρα 3 παιδιών.....ένα νευρικό και ανεύθυνο άτομο...που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να φωνάζει και να έχει μια αδιακιολόγητη συμπεριφορά ανάμεσα σε αυτές τις ψυχούλες.... Τις λέω λοιπόν Κυρία τάδε...δεν θα σας πώ πολλά....μια λέξη...απλά ΝΤΡΟΠΗ σας...έχετε και παιδάκια.....φανταστείτε τα παιδάκια σας σε ξενα χέρια να τα αντιμετωπίζουν άλλοι οπως εσείς αντιμετωπίζεται αυτά τα παιδάκια....Και τί μου απάντησε...ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ... Πραγματικά...ότι και να πώ είναι λίγο..και νομίζω πως άδικα θα μιλούσα πάλι... Συγνώμη που σας κούρασα...Την καληνύχτα μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2005 ktm-isa ελα ρε, το σχολιο πειραγμα ηταν ... οχι για να το παρεις σοβαρα ... να σκεφτεις και αυτο περι Ευαγγελατου ουτε ξερω τι παιζει, στον Θεμο το ειδα :) .... και λεω δεν ηταν για σοβαρα, γιατι αυτο το θεμα ειναι για καταδικο του ολοκληρο τοπικ και οχι για μια απλη παρενθεση στο παρον τοπικ. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2005 ktm-isa ελα ρε, το σχολιο πειραγμα ηταν ... οχι για να το παρεις σοβαρα ... να σκεφτεις και αυτο περι Ευαγγελατου ουτε ξερω τι παιζει, στον Θεμο το ειδα :) .... και λεω δεν ηταν για σοβαρα, γιατι αυτο το θεμα ειναι για καταδικο του ολοκληρο τοπικ και οχι για μια απλη παρενθεση στο παρον τοπικ. ;) <{POST_SNAPBACK}> Όχι ok ίσως ήμουν λίγο απότομη..δεν το ήθελα...δεν έχω κάτι μαζί σου προσωπικά..απλά ok τα έχω μόνο με τα άτομα που αναφέρθηκα πιο πάνω...Όλα καλά :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2005 τα έχω μόνο με τα άτομα που αναφέρθηκα πιο πάνω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2005 Όχι ok ίσως ήμουν λίγο απότομη..Ναι ομολογω πως αυτο το "φιλαρακο..." ακουστηκε λιγο σαν "μαλακα..." :lol: Sarevock αυτα που λεει για αυτες που φερονται ασχημα στα παιδακια ρε... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2005 Ναι ομολογω πως αυτο το "φιλαρακο..." ακουστηκε λιγο σαν "μαλακα..." :lol: Sarevock αυτα που λεει για αυτες που φερονται ασχημα στα παιδακια ρε... ;) <{POST_SNAPBACK}> Έιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..... Το φιλαράκο δεν το είπα έτσι...οκ? Το αλλάζω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις!!! :P Θα λέω απο εδω και πέρα αντί για ΦΙΛΑΡΑΚ-Ο... ΦΙΛΑΡΑΚ-Ι Καλύτερα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2005 Ελα ρε χιουμορ κανω... μην τα παιρνεις ολα τοις μετρητοις... Θα με κανεις και μενα να βαζω παρενθεση (χιουμορ <=εδω) :lol: Οκ φιλαρακι? ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2005 Ελα ρε χιουμορ κανω... μην τα παιρνεις ολα τοις μετρητοις... Θα με κανεις και μενα να βαζω παρενθεση (χιουμορ <=εδω) :lol: Οκ φιλαρακι? ^_^ <{POST_SNAPBACK}> Μα κι εγώ χιούμορ έκανα...bluck χιούμορ :P Μάλλον πρέπει να βάλω κι εγώ ------------------>ΧΙΟΥΜΟΡ Καλό ξημέρωμα φιλαρακο/φιλαρακι/φιλαρακουλινι/ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
STL 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2005 ΕΠΙΠΛΑ(ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ) ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥ-ΣΧΕΔΙΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CROW 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2005 ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ (ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ!!) ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ!!!ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ!! :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες