giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2008 ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (ΕΑΒ) ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
distef01 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2008 Ιδιωτικός τομέας. Πληροφορικαριος R&D παλιότερα σε Delphi και τώρα σε C# .NET με βάσεις ORACLE - SQLSERVER Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2008 Ερευνητής στο ινστούτο ηλεκτρονική δομής και λέιζερ του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας Κρήτης. Περιστασιακά (κάθε φορά που έχω σέρβις ή λάστιχα) καθηγητής κάνοντας ιδιαίτερα στα μαθηματικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doukas33 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2008 άρμα. πυροβόλο κουβαλάει. ζυγίζει τόσο λόγω θωράκισης. δυο πεντάλ έχουν και τα δυο.γκάζι φρένο. τώρα το κιβώτιο είναι λίγο περίεργο ειδικά στο , πρώτο.Στο δεύτερο είναι ένα μοχλουδάκι που έχει δυο ταχύτητες για μπροστά, μια για όπισθεν, νεκρό και αναστροφή. το πρώτο αστο θέλει μισή σελίδα για να σου πώ....πάντως το πρώτο 70ρίζει και το δεύτερο 80+.πολλά΄χι΄λιόμετρα για τόσους τόνους. και πολύ επικίνδυνο γιατί αν σου φύγει...... πωωωω ρε συ!!παρουσιαστηκα στο ΚΕΤΘ και ενω γουσταρα τρελλα να παρω ειδικοτητα οδ.αρματων πηρα οδ.ας.εβλεπα τα λεο να φευγουν με τις παντες απο τον ουλαμο και πορωνομουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MILTOS1976 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 λοιπον,το πηρα αποφαση να ανοιξω ενα θεμα.το θεμα εχει θεμα τι επαγγελμα κανουμε η αν ειναι κανεις ανευ επαγγελματος τι εκανε πριν. εγω πουλαω χρωματα [οχι χωματα]. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 και σε λιγο βαφω το σπιτι για στειλε κανα πμ θελω 15κιλα λευκο 5κιλα μαυρο μισο κιλο ασημενιο για στειλε για τιμουλα (οικολογικα μονοτικα χρωματα) μια χαρα εκατσε B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 εγώ ξύνομαι :P σε νετάδικο και επισκευές/tunning pc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Εγώ δουλεύω 10 και κάτι χρονάκια τώρα στο Leasing μεγάλης Τράπεζας, στο λογιστήριο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MILTOS1976 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 και σε λιγο βαφω το σπιτι για στειλε κανα πμ θελω 15κιλα λευκο 5κιλα μαυρο μισο κιλο ασημενιο για στειλε για τιμουλα (οικολογικα μονοτικα χρωματα) μια χαρα εκατσε B) αν ηξερα να στειλω pm θα το εκανα :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 αν ηξερα να στειλω pm θα το εκανα :lol: Κάνε κλικ πάνω ντο νικ νειμ και πήγενε στην επιλογή αποστολή ΠΜ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Εγω είμαι χειριστής οποιαδήποτε extrusion τεχνολογίας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Ασχολούμαι με αεροπορικά εισητήρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Με απελυσαν εχθες και τωρα ανεργος χωρις τη δυνατοτητα ταμειου ανεργιας :( Τεχνικος Η/Υ ειμουν. Απο Δευτερα στη γυρα, αγγελιοφορους, βιογραφικα κτλ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MILTOS1976 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Με απελυσαν εχθες και τωρα ανεργος χωρις τη δυνατοτητα ταμειου ανεργιας :( Τεχνικος Η/Υ ειμουν. Απο Δευτερα στη γυρα, αγγελιοφορους, βιογραφικα κτλ.... κουραγιο καθε εμποδιο για καλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Τεχνολόγος μηχανολόγος μηχανικός, και τώρα ασχολούμε και την εκμετάλευση ακινήτων του ομίλου που δουλεύω B) Στο παρελθόν έχω δουλέψει σαν εργοδηγός στην κατασκευή του Παγκρήτιου Σταδίου, και σε σχεδιασμό και μελέτη συστημάτων αλουμινίου :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sowhat 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Τιποτις δε κάνω. Ψαχνω δουλειά όμως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 well Ρεμπελος και ειμαι εγω.... αλλα δηλωνω φωτογραφος... σε περιοδικα μηχανοκινησεις και γυμνου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 κουραγιο καθε εμποδιο για καλο Thank's, καλες δουλειες και σε σενα Μικρος ειμαι, θα τη παλεψω ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Τεχνολόγος μηχανολόγος μηχανικός, και τώρα ασχολούμε και την εκμετάλευση ακινήτων του ομίλου που δουλεύω B) Στο παρελθόν έχω δουλέψει σαν εργοδηγός στην κατασκευή του Παγκρήτιου Σταδίου, και σε σχεδιασμό και μελέτη συστημάτων αλουμινίου :) καλα εε 2 στα 2 πετυχαινω σημερα αυτα ειναι λοιπον ΔΡΑΚΟ need your help θα τα πουμε την δευτερα στην σουβλακοσυναντησει ηα να ξεκιναω να σου εξηγω απο pm τι θελω καλυτερα απο κοντα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kurt 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ασχολούμαι με αεροπορικά εισητήρια τοτε σωσε με ! θελω να βρω για την γυναικα! εγω δουλευω βοηθος παραγωγης σε ενα καναλι και κατα καιρους κανα ντοκιμαντερ παρτι κτλ! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 3 , 2009 από τον kurt Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Ασχολούμαι με αεροπορικά εισητήρια Εσύ ασχολείσαι με 2 πράγματα που λατρεύω: Ταξίδια και Φαγητό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Παμε για 3 στα 3 σε κοβω εγω!!Λοιπον εγω θα σπουδασω μηχανολογος αλλα ως τωρα δουλεβω κατα διαστηματα σαν ηλεκτρολογος με τον πατερα μου και αναλαμβανουμε καλωδιωσεις κλπ ολοκληρων πολυκατοικιων...Ελα τωρα,δεν χρειαζεσαι και ηλεκτρολογο;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 πουλαω αντιοπους και μηχανιματα χρησης αυτων επισης κανω και τα σερβις αυτων δευτερη δουλεια να δυσφιμω μοτο στο Mybike και αλλα φορουμ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Παμε για 3 στα 3 σε κοβω εγω!!Λοιπον εγω θα σπουδασω μηχανολογος αλλα ως τωρα δουλεβω κατα διαστηματα σαν ηλεκτρολογος με τον πατερα μου και αναλαμβανουμε καλωδιωσεις κλπ ολοκληρων πολυκατοικιων...Ελα τωρα,δεν χρειαζεσαι και ηλεκτρολογο;; καλα εε τζακ ποτ KEEP IT COMING BABY!!!!! θελω κατι σποτακια στο ταβανι και να αλλαξω ολες τις μπριζες και διακοπτες (σε ποιο ντιζαινατους) όπως να συνδεσω και καινουργια τηλεορασουλα για το κουδουνι .. μαλιστα μαλιστα!! ΟΚ ΝΕΧΤ PLZ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Όποιος χρειαστεί κάτι σε διακόσμηση χώρου (είτε εσωτερικού, είτε εξωτερικού), πχ κάγκελα, ψευδοροφές, σιδηροκατασκευές, γυψοσανίδες, επίπλωση κλπ μπορεί να στείλει ένα pm ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες