Jump to content
Sign in to follow this  
Valll

Καλός και φτηνός μηχανικός χωρίς να σας κλέβει από παντού!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά είχα τρελαθεί πριν ένα μήνα περίπου το μηχανάκι μου κατέβαζε 700μλ λάδι τον μήνα περίπου όλου μου λέγανε 400 ευρό το λιγότερο για αλλαγή πιστόνι τσιμουχακια κύλινδρο κτλπ.. 

Έψαξα πάρα πολύ και βρήκα ένα παλικάρι αστέρι που μόλις έφτασε Αθήνα και έχει δικό του συνεργείο κάπου στην Καλαμάτα.. 

Με τα πολλά του είπα το θέμα μου και μου είπε αγόρι μου έτσι πλουτίζουν στις πλάτες όλων μας... 

Ο άνθρωπος μου πείρε 100 ευρό για την δουλειά του και τα ανταλλακτικά τα αγόρασα μόνος μου (μπουζί, φλατζες, βαλβίδες, πιστόνι, κύλινδρος, μπίλιες μετάδοσης, φίλτρο αέρα και βενζίνης, ιμάντα. 

Εκτός ότι έκανε πραγματικά πολύ καλή δουλειά και το μότο μου είναι όπλο τώρα μου έκανε και μάθημα για όση ώρα το έφτιαχνε και ήμουν εκεί.. 

Τον προτείνω με κλειστά μάτια σε όποιων δεν θέλει να δώσει έναν σκασμό λεφτά!!! 

6949103272 Νίκος λέγετε. 

*Δεν τον προμοταρω γιατί είναι ξάδελφος μου η φίλος μου  ξένος μου ήταν πριν ένα μήνα.. αλλά γιατί τέτοιος μάστορας και με τέτοια κατανόηση για την οικονομική δυσκολία που ζούμε είναι 1 στους 100 που πρώτα είναι άνθρωπος και μετά μάστορας! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες