Jump to content
Sign in to follow this  
ddp

παπί vs onoff vs street vs sport

Recommended Posts

(βέβαια έχω ακούσει ότι και κάτι παπιά - νομίζω το T-MAX έχει ABS)

Το Tmax ειναι σκουτερ και με το ABS φτανει νομιζω τα 8500€ :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν πάω προς στριτ μεριά. Μόνο του πάει.

Ρε μήπως πρέπει να αναθεωρήσω και να αρχίσω να γλυκοκοιτάω τα μεταχειρισμένα; :/

CBF me abs ή kawa er6 abs θα βρώ και έχει κανείς ιδέα από τιμές;Αλλιώς ονοφ με abs?

ΒTW Τί στο διάολο είναι αυτό;

130/80 18 - 180/80 14

post-2459-1176229002_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΒTW Τί στο διάολο είναι αυτό;

130/80 18 - 180/80 14

Διαστασεις εμπρος-πισω ελαστικων και τροχου... Εμπρος 18αρης τροχος(ζαντα) σε 130(πλατος) κ 80(υψος προφιλ) ελαστικο και αντιστοιχα πισω 14α ζαντα με 180-80 ελαστικο... :)

Τωρα οσο για το VanVan της Suzuki ειναι κατι...διαφορετικό και διασκεδαστικο :_rock-on: Αλλά εσυ εκει πανω μαλλον θα το κανεις να φαινεται...λιγο! :_thumbsup:

Γιατι δεν κοιτας να παρεις ενα fazer 600 μοντ.01-02 στα χρηματα που θες να το ευχαριστηθεις ΠΟΛΥ; :_unsure::_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
BTW, το ότι το er kai to cbf έχουν πίσω ταμπουρα, παίζει κανα ρόλο σε αυτά; Έχω ακούσει για κιτ δισκόφρενων αλλά μπαίνουν σε αυτά και αξίζει;

Ορίστε? Που το ακουσες αυτό? :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν ξεκίνησα δεν είχα ιδέα ότι θα έπρεπε να αναίβω τόσο πολύ στα κυβικά για να έχω ικανοποιητικές επιδόσεις.

Και ναι κανα δυο μηχανάκια που είδα εντός των ορίων μου μάλλον είναι μικρά σε διαστάσεις όπως το ερ5, αλλά το σκέφτομαι. Διαφορετικά σε ονοφ μεταχειρισμένο 500+.Ελπίζω μέχρι τον ιούνιο να βρω κάτι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:baby:

Διαστασεις εμπρος-πισω ελαστικων και τροχου... Εμπρος 18αρης τροχος(ζαντα) σε 130(πλατος) κ 80(υψος προφιλ) ελαστικο και αντιστοιχα πισω 14α ζαντα με 180-80 ελαστικο... :)

Τωρα οσο για το VanVan της Suzuki ειναι κατι...διαφορετικό και διασκεδαστικο :_rock-on: Αλλά εσυ εκει πανω μαλλον θα το κανεις να φαινεται...λιγο! :_thumbsup:

Γιατι δεν κοιτας να παρεις ενα fazer 600 μοντ.01-02 στα χρηματα που θες να το ευχαριστηθεις ΠΟΛΥ; :_unsure::_thumbsup:

Ελπίζω να μην μου εξήγησες στα σοβαρά τις διαστάσεις :D Δεν είμαι και τόσο άσχετος.

Όχι ότι σκέφτομαι να το πάρω, όμως δεν είχα δει κάτι τέτοιο εκτός από γουρούνες.

Στο δρόμο πάει ή θα σκοτωθείς; :doh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
.....Ελπίζω μέχρι τον ιούνιο να βρω κάτι.

να εχεις κατα νου πως οσο φτιαχνει ο καιρος ανεβενουν και οι τιμες στις μοτο :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να εχεις κατα νου πως οσο φτιαχνει ο καιρος ανεβενουν και οι τιμες στις μοτο :(

Γιατί χάλασε φέτος και δεν το πήρα είδηση; -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί χάλασε φέτος και δεν το πήρα είδηση; -_-

ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ....ΛΕΩ ΤΩΡΑ ...ΤΥΠΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΕΙΜΩΝΑ .....ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΣ ???

:2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ελπίζω να μην μου εξήγησες στα σοβαρά τις διαστάσεις :D Δεν είμαι και τόσο άσχετος.

Όχι ότι σκέφτομαι να το πάρω, όμως δεν είχα δει κάτι τέτοιο εκτός από γουρούνες.

Στο δρόμο πάει ή θα σκοτωθείς; :doh:

Οκ για τα ελαστικα το καταλαβες... :P Οσο για το αν πανε ή σκοτωνουν...καμμια μοτοσυκλετα δεν σκοτωνει απο ΜΟΝΗ ΤΗΣ...άρα απο σενα εξαρταται αν θα το διασκεδασεις...και με μια τετοια η διασκεδαση ειναι ΜΕΓΑΛΗ. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ορίστε? Που το ακουσες αυτό? :_zeppelin:

Το cbf 250 εχει σιγουρα, καθως και το επερχομενο yamaha ybr250.

To er5 σε κατι φωτο που βρηκα στο google και αυτο πισω ταμπουρο εχει, δεν ξερω μηπως το αλλαξανε σε πιο τελευταια μοντελα ... αυτο ομως δεν εχει κατργηθει αλλωστε;

Θαρρω πως για το μποϊ σου σε συνδιασμο με το budjet σου, το ΚLE 500 που προτεινε πιο πριν ο Γιωργος, παρολο που δεν εχει abs, ειναι πολυ καλη προταση για καινουριο και φθηνο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω αν κανείς ενδιαφέρεται, όμως βρίσκομαι σε καλό δρόμο. Για αρχή, έχω περιορίσει τις επιλογές μου σε 2-3 μοτο.

Κλίνοντας προς τα ονοφ και αναλογιζόμενος πόσα πραγματικά οφ χλμ θα κάνω πέρα από ένα βατό χωματόδρομο και αφού διάβασα ό,τι έχει ήδη γραφεί εδώ και αλλού γι αυτά που με ενδιαφέρουν, αποφάσια πως από τα KLE,KLR,XT,Transalp διαλέγω VStrom ABS :D :_rock-on::dance: στα 7995 επίσημη τιμή. Λίγο παραπάνω από ότι σκεφτόμουν, αλλά ελπίζω θα βρώ ή θα εκβιάσω μαζί με τον εξοπλισμό μια καλύτερη τιμή, αφού μιλάμε για μετρητά. Δεν το παραδεχόμουν στην αρχή, όμως αν δεν ήταν με ABS θα ένιωθα ότι σε κάτι τσιγκουνεύτηκα πολύ! Και ίσως να μην πω όχι σε κάποιο μεταχειρισμένο με κάποια ψιλοεγγύηση από μαγαζί.

Από περιέργεια κοίταξα να δώ ποιά είναι τα φτηνότερα με ABS και βρήκα το CBF 500 ABS στα 6850 δηλ, 1145 λιγότερα, αρκετά για ένα καλό κράνος, μπουφάν και γάντια.

Βρήκα όμως ότι ανακοινώθηκαν νέες χαμηλές τιμές στα GSF 650 ABS από την suzuki στα 5995! δηλ, 2000 λιγότερα, τα οποία είναι πολλά! Και τώρα είμαι πάλι μπερδεμένος. :wallbash: Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ανέβω Θεσσαλονίκη και θα κοιτάξω να δω μήπως το χει κάποιο μαγαζί να το δω. Δεδομένο ότι από μόνο του είναι αντικλεπτικό, από ότι ακούω, δεν μου φαίνεται άσχημο. Όμως είναι για άπειρο και τί διαστάσεις έχει;;; Ας πούμε σε σχέση με το cbr600 τί μεγεθος έχει; Στο ίδιο μέγεθος είναι και το cbf;

:help::help::help::help::help:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΣΤΡΩΜΑ ΟΠΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ

ΤΙΜΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ...ΛΕΝΕ .....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ GSF 650 ABS ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ......

ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κι'αλλο V-Strom????? :plaf::stunned:

:shades::tease:

Μη φοβάσαι. Είδα το bandit και νομίζω μου κάνει. Λίγο για τις τιμές θα ψάξω και θα το κλείσω :scooter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι δρόμοι στην Ελλάδα είναι για τον ....... Το on-off θεωρείται λίγο υπερβολή για καθημερινή χρήση, καίει περισσότερο και είναι λιγότερο λειτουργικό σε σχέση πάντα με ένα παπί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε ένα Bandit ρε συ να σωθείς!!!!!!!!!!!!!

Θεωρώ ότι είναι αρκετά all-round μηχανάκι και λέει πολλά για αυτά που ζητάει(φθηνό,δυνατό,όμορφο).

Για την χρήση που θες δεν νομίζω οτι χρειάζεσαι και τόσο πολύ ένα on-off οπότε βουρ για Bandit!!!!!!!!!!! :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:shades::tease:

Μη φοβάσαι. Είδα το bandit και νομίζω μου κάνει. Λίγο για τις τιμές θα ψάξω και θα το κλείσω :scooter:

Πέρασαν δύο χρόνια! Το πήρες τελικά;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά ρε παιδιά, ο ddp είναι τελευταία φορά ενεργός στις 09 Aug 08, απ' ό,τι είδα.

Από τότε έχει να μπει στο mybike.

Και τελευταία φορά πόσταρε μήνυμα το Sat 21 Apr 07

Μην περιμένετε λοιπόν απάντηση.

Αλλά και το θέμα "παπί vs on-off vs street vs sport" βγάζει μάτι. Τί να συγκρίνω δηλαδή; Το Honda Innova με το BMW R1200GS, το Suzuki B-King και το Dycati 1098; Ε, μην τρελαθούμε τώρα....

Τροποποιήθηκε από τον Αιγαιοπλόος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλά ρε παιδιά, ο ddp είναι τελευταία φορά ενεργός στις 09 Aug 08, απ' ό,τι είδα.

Από τότε έχει να μπει στο mybike.

Και τελευταία φορά πόσταρε μήνυμα το Sat 21 Apr 07

Μην περιμένετε λοιπόν απάντηση.

Αλλά και το θέμα "παπί vs on-off vs street vs sport" βγάζει μάτι. Τί να συγκρίνω δηλαδή; Το Honda Innova με το BMW R1200GS, το Suzuki B-King και το Dycati 1098; Ε, μην τρελαθούμε τώρα....

Βάζει όριο στα 125cc όμως...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βάζει όριο στα 125cc όμως...

Σωστά!

όπως και στα χρήματα έβαλε όριο, αλλά κάποια στιγμή αναγκάστηκε και το διπλασίασε!

Τροποποιήθηκε από τον cbk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα