al_tzamp 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2018 (τροποποιήθηκε) Έχω ένα παπάκι modenas Kriss 125 και λίγες μέρες τώρα δεν λέει να πάρει μπροστά με την μίζα. Πατάω μίζα, ακούγεται ένα κλικ, συνοδευόμενο από έναν ήχο σαν μουλωχτή κλανιά(!), και δεν γυρίζει η μίζα. Αρχικά νόμιζα ότι η μπαταρία μας εγκατέλειψε, συμπλήρωσα υγρά στην μπαταρία και την φόρτισα, αλλά τα ίδια. Έβαλα καινούρια μπαταρία και πάλι τα ίδια. Με την μανιβέλα παίρνει κανονικά. Μέτρησα πάνω στο θετικό της μίζας όταν πατάω για να ξεκινήσει και μετράω μόνο 5V.. Με αφορμή αυτό μέτρησα την μπαταρία (την καινούρια και την παλιά) με ανοιχτό διακόπτη στα 12.8V. Όταν πατάω μίζα, η τάση στους πόλους πέφτει στα 5V. Βραχυκύκλωσα τους ακροδέκτες του ρελέ της μίζας και μόνο τότε συγκινήθηκε και γύρισε λίγο η μίζα αλλά μόνο για λίγο, δεν το κράτησα και πολύ το κατσαβίδι εκεί (δεν μπόρεσα να μετρήσω τάση στην δοκιμή αυτή, δεν είχα άλλο χέρι ελεύθερο!). Δεν είχα την υπομονή και τον χρόνο στην πυλωτή να επιμείνω άλλο σήμερα, δεν είχα και καλό φως. Γενικά είμαι μπερδεμένος, δεν ξέρω τι να συμπεράνω από τα παραπάνω. Αύριο η μεθαύριο θα ασχοληθώ ξανά. Εσείς από τα παραπάνω καταλαβαίνετε κάτι? Όταν έχω πάλι χρόνο τι λέτε να δοκιμάσω? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2018 από τον al_tzamp 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2018 Απο μπαταρια λογικα εισαι οκ, δοκιμασε το ρελε χωρια και τη μιζα χωρια, ισως να εχει καπου βραχυκυκλωμα και να σου ριχνει τοσο χαμηλα την ταση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2018 Αλλαγή μίζας. Πάρε μια ιμιτασιον με 20ε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
al_tzamp 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2018 Για μίζα σκέφτομαι γιατί μετά από τις προσπάθειες να το ξεκινήσω ήταν πολύ ζεστή χωρίς να γυρίζει. Σκέφτομαι οτι ίσως να έχει κολήσει. Με την πρώτη ευκαιρία θα το ξαναλύσω και θα κάνω έλεγχο και στα δύο για να είμαι οκ. Ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες