Labs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2018 Καλήσπερα, Ποιο απο τα δυο παραπανω μου προτεινετε ? γιατι γιατο sprinter εχω ακουσει για κινεζικα πλαστικα ενω για το κυμκο οτι χαλαει σχετικα ευκολα κατι ακουζα για το jetix οτι σταματησε η παραγωγη αλλα θα εχει μεινει σε κανα μαγαζι στοκ Ενδιαφερομαι μονο για καινουργιο, ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIK_PAP_01 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2018 Για εμένα το Daytona μιας και :1) είναι ψεκαστο, 2) βγαίνει καινούργιο, και βρίσκεις ανταλλακτικά πολύ εύκολα πλέον 3) έχει πουλήσει πολύ περισσότερο σε σχέση με το jetix, 4) γκοργκολης ανταλλακτικά σε λογικές τιμές. 5) πολύ όμορφο Πλαστικά σχεδόν παντού κινέζικα ειναι. Για τα χρήματα που δίνεις παίρνεις πολύ μηχανάκι στο daytona δισκόφρενο πίσω σωληνάκια φρένων το υψηλής, ο χρήστης ζάντα αλουμινίου ψεκασμό στροφόμετρο, ειδοποίηση για το κινητό και αλλα.δεν έχει ποιότητα ίδια με παπάκια 3000 ευρώ αλλά είναι τίμια πολύ. Θα τώρα να κρεμάσει κ ένα φλας που κοστίζει το 5_10 ευρώ και μετά από 2 _3 χρόνια δεν το λες και ζημιά. Το φτιάχνεις κ μόνο σου. Μοτεριστικα είναι απρόσμενα αξιόπιστο σύμφωνα με λεγόμενα ακόμα και ντελιβεραδων. Για εμένα η ποιο value For money επιλογή στα χρήματα αυτά και άμα είσαι συνηδητοποιημενος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2018 Μεταξύ των δυο χωρίς συζήτηση το Daytona. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες