andeas82 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2018 Σκέφτομαι να πάρω το εν λόγο σκουτερ μηχανή για δεύτερο γενικά μου άρεσε απίστευτα η εμφάνιση του αλλά δεν ξέρω αν αξίζει. Τι λέτε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
getsim andreas 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2018 εγω το βλεπω μια χαρα μηχανακι,διχρονακι ειναι, δεν εχεις βαλβιδες ρυθμισεις και τα τετεια,βενζινουλα λαδακι [καλο] για τιν μιξι και εισαι οκ.50cc ειναι δεν σπαει δεν χαλαει.πρεπει να το βιαζεις καθε μερα για να χαλασει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andeas82 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2018 Γενικά μου αρέσει πολύ λόγο εμφάνισης. Δεν ξέρω το λέει σαν σύνολο. Το έχω πάρει μερικές βόλτες παλιότερα. Από τις ξέρω έχει μοτέρ απο το runner. Αυτά ξέρω για αυτό ρωτάω γνώμες και αν το έχει κανείς να πει την άποψή του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andeas82 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2018 Καμία γνώμη; κάνεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες