Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2009 Helloween RULEZ αν και τους προτιμάω με τον Kai. πήγες να τους δεις στο live τους με τους Gamma Ray,νομίζω στο gaggarin? εγώ τους είδα στο principal . έκλεισαν το live με το I Want Out όλοι μαζί στην σκηνή και χάσαμε όλοι την μπάλλα. πάρτε και λίγο ICED EARTH : www.youtube.com/watch?v=QltNuzvtCvA&feature=related Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2009 Κάτι διαφορετικό.. άψογο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2009 http://www.youtube.com/watch?v=DXcHWRQyCiI Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2009 υγ εαν αρχισω κομματια με τους iced earth ταθουλη μου,...we sat the boat.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2009 Παραβλεποντας τα ισπανικα (μαλλον)... ακουστε το οσοι δεν το ξερετε... http://www.youtube.com/watch?v=Pfcj2p0nhk8 κ τα λογια.. So after all these one night stands You've ended up with heart in hand A child alone On your own Retreating Regretful for the things you're not And all dreams you haven't got Without a home A heart of stone Lies bleeding And for all the roads you followed And for all you did not find And for all the things you had to leave behind I am the way I am the light I am the dark inside the night I hear your hopes I feel your dreams And in the dark I hear your screams Don't turn away Just take my hand And when you make your final stand I'll be right there I'll never leave All I ask of you Believe Your childhood eyes were so intense While bartering your innocence For bits of string Grown-up wings You needed But when you had to add them up You found that they were not enough To get you in Pay for sins repeated And for all the years you borrowed And for all the tears you cried And for all the fears you had to keep inside I am the way I am the light I am the dark inside the night I hear your hopes I feel your dreams And in the dark I hear your screams Don't turn away Just take my hand And when you make your final stand I'll be right there I'll never leave And all I ask of you is Believe I never wanted to know Never wanted to see I wasted my time Till time wasted me Never wanted to go Always wanted to stay 'Cause the person I am Are the parts that I play So I plot and I plan Hope and I scheme To the lure of a night Filled with unfinished dreams And I'm holding on tight To a world gone astray As they charge me for years I can't pay I am the way I am the light I am the dark inside the night I hear your hopes I feel your dreams And in the dark I hear your screams Don't turn away Just take my hand And when you make your final stand I'll be right there I'll never leave And all I ask of you is Believe Believe Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2009 I never wanted to know Never wanted to see I wasted my time Till time wasted me Never wanted to go Always wanted to stay 'Cause the person I am Are the parts that I play Rest in Peace Criss Oliva. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2009 έμπνευση από άλλο τοπικ http://www.youtube.com/watch?v=s1xsw760woY Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2009 δεν έχω ακούσει κάτι καλύτερο στα δεκαοχτώ μου χρόνια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 (τροποποιήθηκε) www.youtube.com/watch?v=Lwhvou7h6Os&feature=related Τροποποιήθηκε Απρίλιος 24 , 2009 από τον Drakos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
just me 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 Η φωτεινη πλευρα της ζωης :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TZONYS18113 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 δεν έχω ακούσει κάτι καλύτερο στα δεκαοχτώ μου χρόνια εγω στα 20 μου το χω στη λιστα με τα καλυτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2009 απο τα αγαπημενα μου 06___Hallowed_Point.mp3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2009 (τροποποιήθηκε) Μια πολύ ωραία εκτέλεση Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2009 από τον honda55551 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2009 www.youtube.com/watch?v=3cJxIi4Dhjw Epic Gothic Ύμνος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 ενα πολυ groove acoustic απο Aerosmith... http://www.youtube.com/watch?v=OYox2cX6fZw Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 (τροποποιήθηκε) Stefanie Heinzmann - Unforgiven Καταπληκτικη διασκευη του κομματιου των Metallica http://www.dailymotion.com/video/x6zuwk_st...nforgiven_music Τροποποιήθηκε Απρίλιος 27 , 2009 από τον lykos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Ενδιαφέρον!!! Και για όσους δεν γνωρίζουν, το "Mama Kin" είναι των Aerosmith και το διασκεύασαν οι Guns N' Roses το '86... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Stefanie Heinzmann - Unforgiven Καταπληκτικη διασκευη του κομματιου των Metallica http://www.dailymotion.com/video/x6zuwk_st...nforgiven_music ιεροσυλια...απλα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Hope Of The States - The Black Amnesias http://alittleelectricity.blogspot.com/200...de-track-1.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kritikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Απο το slumdog milionaire Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 δεν έχω ακούσει κάτι καλύτερο στα δεκαοχτώ μου χρόνια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ένα κομματι απο ένα απο τα αγαπημένα μου νέα(σχετικά με τα υπόλοιπα αγαπημένα) συγκροτήματα. Απο την περιοδεία που μέρος της ήταν στη Γερμανία και είχα σκοπό να πάω μέχρι που αναγκάστηκα να ακυρώσω, τα συγκροτήματα που ήταν dream team για live για μένα και ήμουν και θα είμαι ξανά διατεθιμένος να πάω οπουδήποτε για να τους δώ όλους μαζί και δεν είναι άλλη απο Linkin Park, Limp Bizkit και...Μetallica, και ίσως το μοναδικό group που θα με έφτανε σε σημείο να μπώ σε ''φωτιά'' να μαζέψω και να μοιράσω μερικές ( )progressive Hard Rock κομμάτι και one step closer: Y.Γ. Προσέξτε τι κάνει το παλικάρι με τη φωνή του και σε τι ΝΟΤΕΣ το κάνει στο 1:07!!! www.youtube.com/watch?v=3-uaaACX_3U Τροποποιήθηκε Απρίλιος 27 , 2009 από τον Multijohn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2009 (τροποποιήθηκε) www.youtube.com/watch?v=5MRSU_pNccw Στίχοι: Παύλος Παυλίδης Μουσική: Ξύλινα Σπαθιά Πρώτη εκτέλεση: Ξύλινα Σπαθιά Στέκομαι μέσα στη βροχή στο δρόμο αργά το βράδυ το Σάββατο κοιτάει και με τρυπάει τατού στον ώμο κάτω από μαύρο αδιάβροχο όμορφη σαν παραμύθι όμορφη σα ζωγραφιά κι από τότε γυρνάω σα χαμένο σπουργίτι κι όταν βρέχει πονάω. Είναι η Λόλα τα καίει όλα βάζει παντού φωτιά χείλια σα φλογοβόλα. Γι' αυτήν όλα τα μπουκάλια άδεια γυαλιά σπασμένα στο πάτωμα γι' αυτήν στα χέρια μαχαιριές σημάδια χιλιάρες φεύγουν κοπάδια όμορφη σαν παραμύθι όμορφη σα ζωγραφιά κι από τότε γυρνάω σα χαμένο σπουργίτι κι όταν βρέχει πονάω. Σύρμα...η Λόλα Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2009 από τον amanda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2009 Πραγματικά υπέροχο, ειδικά στο 1:58 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες