lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2009 Θα σου φανερωθώ - Νίκος Ζιώγαλας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2009 ΠΥΞ ΛΑΞ - Μονο για κεινη μη μου λες Ποναμε λεμε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 http://www.youtube.com/watch?v=_6lWrF5j0js Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2009 http://www.youtube.com/watch?v=C_RTpg9C1IM We break our enemies with fear, and we've seen how the tears come around we built our confidence on wasteland we've seen how the walls come down LIFE BURNS A man dies like a butterfly Life burns from the touch of the Reaper All things must pass One love is a crooked lie The world lies in the hands of evil We pray it would last LIFE BURNS we have no sympathy for the lost souls we've chosen the path of disgrace we give this life to our children and teach them to hate this place A man dies like a butterfly Life burns from the touch of the Reaper All things must pass One love is a crooked lie The world lies in the hands of evil We pray it would last A man dies like a butterfly Life burns from the touch of the Reaper One love is a crooked lie The world lies in the hands of evil The world lies in the hands of evil The world lies in the hands of evil The world lies in the hands of evil The world lies in the hands of evil A man dies like a butterfly Life burns from the touch of the Reaper All things must pass One love is a crooked lie The world lies in the hands of evil We pray it would last A man dies like a butterfly Life burns from the touch of the Reaper All things must pass One love is a crooked lie The world lies in the hands of evil We pray it would last life burns life burns life burns Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2009 :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 www.youtube.com/watch?v=-Nv4-ARPt5Y&feature=related Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 (τροποποιήθηκε) my lady d'Arbanville Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2009 από τον Oblivia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Αυτο απο μενα γιατι παιζει σε ολες τις δουλειες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 το τραγουδι της βδομάδας .............................. www.youtube.com/watch?v=mFfACB5PxRc&feature=related Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Απο προχθές που το άκουσα κατά τύχη το έχω ακούσει καμιά 40αρια φορές. Σ εμένα λοιπόν και σε όποιον άλλον αρέσει... Στίχοι: Αλκίνοος Ιωαννίδης Μουσική: Αλκίνοος Ιωαννίδης Πρώτη εκτέλεση: Αλκίνοος Ιωαννίδης Ο ουρανός ανάβει τα φώτα τίποτα πια δεν θα 'ναι όπως πρώτα Ξημέρωσε πάλι Ξυπνάω στο φως τα μάτια ανοίγω για λίγο νεκρός χαμένος για λίγο Ξημέρωσε πάλι Κι έχεις χαθεί μαζί με τον ύπνο μαζί με του ονείρου τον πολύχρωμο κύκνο Μην ξημερώνεις ουρανέ Άδεια η ψυχή μου το δωμάτιο άδειο κι από τo όνειρό μου ακούω καθάριο Το λυγμό σου να λέει όνειρο ήτανε, όνειρο ήτανε Θα ξαναρθείς μόλις νυχτώσει και τ' όνειρο πάλι την αλήθεια θα σώσει Θα 'μαι κοντά σου Μόνο εκεί σε βλέπω καλή μου εκεί ζυγώνεις κι ακουμπάς τη ψυχή μου Με τα φτερά σου Μα το πρωί χάνεσαι φεύγεις ανοίγω τα μάτια κι αμέσως πεθαίνεις Μην ξημερώνεις ουρανέ Άδεια η ψυχή μου το δωμάτιο άδειο κι από τo όνειρό μου ακούω καθάριο Το λυγμό σου να λέει όνειρο ήτανε, όνειρο ήτανε Κι έχεις χαθεί μαζί με τον ύπνο μαζί με του ονείρου τον πολύχρωμο κύκνο Μην ξημερώνεις ουρανέ Άδεια η ψυχή μου το δωμάτιο άδειο κι από τo όνειρό μου ακούω καθάριο Το λυγμό σου να λέει όνειρο ήτανε, όνειρο ήτανε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Απίστευτο κομμάτι.. Αυτό που όσες φορές και να ακούσω, δεν το βαριέμαι ποτέ είναι αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=tn0lo-bgvZw Τραγούδι από τα λίγα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 λίγο πιο Blues και πιο "κιθαριστικο".... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 (τροποποιήθηκε) Απο προχθές που το άκουσα κατά τύχη το έχω ακούσει καμιά 40αρια φορές. Σ εμένα λοιπόν και σε όποιον άλλον αρέσει... Στίχοι: Αλκίνοος Ιωαννίδης Μουσική: Αλκίνοος Ιωαννίδης Πρώτη εκτέλεση: Αλκίνοος Ιωαννίδης Υπεροχο κομματι απο τα πολυ αγαπημενα μου λίγο πιο Blues και πιο "κιθαριστικο".... Φοβερος δεν τον ηξερα. Πραγματικα underrated Τροποποιήθηκε Απρίλιος 7 , 2009 από τον lykos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 Φοβερος δεν τον ηξερα. Πραγματικα underrated Τον ξέρεις Χρόνη......τον ξέρεις.....δες την δισκογραφεία του και θα καταλάβεις.. http://www.snowywhite.com/?location=/web/Discography Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 Τον ξέρεις Χρόνη......τον ξέρεις.....δες την δισκογραφεία του και θα καταλάβεις.. http://www.snowywhite.com/?location=/web/Discography Καλα τι εχει κανει...ε ναι τον ξερω εννοειται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 (τροποποιήθηκε) Απο προχθές που το άκουσα κατά τύχη το έχω ακούσει καμιά 40αρια φορές. Σ εμένα λοιπόν και σε όποιον άλλον αρέσει... μπράβο ρε αρτζι! Μαλαμας - χαμένο ρούχο http://www.youtube.com/watch?v=9bMmTVnedY8 Τροποποιήθηκε Απρίλιος 7 , 2009 από τον Al_Bandy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2009 Hot Chip - Transmission (Joy Division Cover) Πολυ καλη διασκευη το εχουν αλλαξει τελειως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 www.youtube.com/watch?v=CIIdB5dt02M :D μ αρεσει παραααααααααα πολυ!!! Στίχοι: Μάρω Μαρκέλλου Μουσική: Mάρω Μαρκέλλου Πρώτη εκτέλεση: Μάρω Μαρκέλλου Γαμώ το μου, ο διάολος να με πάρει πάλι περασα ένα βαθύ κόκκινο φανάρι μα δε φταίω εγώ, ήταν ίδιο το φεγγάρι με πανσέληνο κι όποιος το βλέπει μου κορνάρει. Τ' αυτοκίνητα πομπή του μαύρου ελέους και φορτώνονται αλήτες και νυκοκυραίους και στριμώχνονται στη μαύρη λεωφόρο κάνουνε ζιγκ ζαγκ για να περνάει τ' ασθενοφόρο. Κάτι σφυρίζει. Είμαι εγώ ένα τραγουδάκι κι η γη γυρίζει, με ζαλίζει πιο πολύ κάτι κάνει ίου ίου.... κάποιοι ήρθαν προς τα εδώ με το κρεβάτι ενός φορείου. Τι άλλο, τι άλλο σήμερα θα δω. Έχω κουραστεί, σα να κοιμάμαι σε τσιμέντο κάθε βράδυ το κρεβάτι μου φρενάρει να σωθεί κι έχω πειστεί, μ' ένα ασημένιο ντοκουμέντο στο σκοτάδι ένα κομμάτι απ' το φεγγάρι θα κρυφτεί. Που την πάτε! Αφήστε την, κοιμάταιι λίγο να ξεκουραστεί. Όχι, μη! Μη την ξυπνάτε τα νοσοκομεία φοβάται κι καρδιά της θα πιαστεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Τα "απομεινάρια"του κλασσικού rock.... http://www.youtube.com/watch?v=kx6FV2qR2TY Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 (τροποποιήθηκε) Κατι ταξιδιαρικο http://www.youtube.com/watch?v=FOZtTkCwyRE...feature=related Μην τον ψαχνεις τον Στρατη..Δεν ξερεις? Τα νιάτα του έφαγε ο Στρατής στα ναυπηγεία ολημερίς φτιάχνει τα πιο γερά σκαριά να πάνε οι άλλοι μακρυά να ταξειδέψουνε τη γή οι τυχεροί οι τυχεροί Τ' απόβραδο στο καπηλειό με τον Γιωργή τον παραγυιό λένε για χώρες μακρυνές που δεν τις είδανε ποτές ζηλεύουνε τους ναυτικούς τους τυχερούς τους τυχερούς Όταν πεθάνω βρε Γιωργή όταν σαλπάρω από τη γή βάλε στη κάσα μου πανιά βάλε της άλμπουρα σχοινιά πες πως ταξείδεψε κι αυτός ο τυχερός ο τυχερός Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2009 από τον jimmis5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bou 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 (τροποποιήθηκε) αφιερωμένο σε 21 ψυχούλες που μετοίκησαν στον ουρανό... Σαν σήμερα ήταν, πριν 6 χρόνια στα Τέμπη Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2009 από τον bou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 Κάτι διαφορετικό.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 αφιερωμένο σε 21 ψυχούλες που μετοίκησαν στον ουρανό... Σαν σήμερα ήταν, πριν 6 χρόνια στα Τέμπη Περασαν 6 χρονια... αυτη η Κυριακη δε ξεχνιεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 http://www.youtube.com/watch?v=x0L3i0nx3I8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες