A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 (τροποποιήθηκε) ελα να ανεβενουμε λιγο λεμε: is the first day of your rest of your life= ΣΗΜΕΡΑ ειναι η ΠΡΩΤΗ μερα της υπολοιπης ΖΩΗΣ σου!!!!!!!!!!!!!! και για τους αντρες καλυτερο video clip everrrrrrrr axxxxx πρωι πρωι τη βλεπωωω ο ανθρωπαςςςςς! B) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 22 , 2009 από τον A.K.A. SonIC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis88 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 Manu Chao - Mentira Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 www.youtube.com/watch?v=jY8wyKuLY2k :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 Πφφ θα σας ξενερώσω αλλά είμαι σε άλλη διάθεση :P http://www.youtube.com/watch?v=hTHWxApSRxc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 (τροποποιήθηκε) καλημερα λοιπον...μπορει και να το χω ξαναποσταρει (δε νομιζω....) αλλά είμαι και γω...οπως ο jana-betis σε άλλο mood..................... :P www.youtube.com/watch?v=5lwJ0cJmOWw Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2009 από τον amanda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 Ο ενας και μοναδικος.... www.youtube.com/watch?v=n9TqyJW2tyY Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 Ο ενας και μοναδικος.... www.youtube.com/watch?v=n9TqyJW2tyY επ επ..............αν πας σελιδες πισω θα το βρεισ και απο μενα ποσταρισμενο ...ειπαμε ειναι το αγαπημενο μου αποπ rory! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 Tετοιες κομματαρες πρεπει να τις βαζουμε συχνα να θυμομαστε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 (τροποποιήθηκε) www.youtube.com/watch?v=gShe87qWeBw&feature=related αφιερωμένο στον Νίκο (Ταξιδευτή) που μας ταξίδεψε πολλά χρόνια πίσω. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2009 από τον tassos21r Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 αφιερωμένο στον Νίκο (Ταξιδευτή) που μας ταξίδεψε πολλά χρόνια πίσω. για σου ρε Τασσο με τα ωραια σου και απο μενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 Πφφ θα σας ξενερώσω αλλά είμαι σε άλλη διάθεση :P http://www.youtube.com/watch?v=hTHWxApSRxc www.youtube.com/watch?v=USIi8lPt9GI Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 για σου ρε Τασσο με τα ωραια σου και απο μενα http://www.youtube.com/watch?v=oaYvzb8WcDU για σένα και τον Δαιμονικό κουμπάρο σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 CLAN OF XYMOX - SOMETHING'S WRONG www.youtube.com/watch?v=O4jKsF61eH0 Do you know me now? When I let you fall Do you know yourself? When youre going down Do you know enough? When you hit the ground Do you feel the pain? When youre coming round So what if you cant stand it and youre left in the dark I simply dont see you Like you dont exist at all 'cause, there's something wrong with you There's something wrong with you There's something wrong with you There's something wrong with you In this desolation One day you will see The still blue waters So let it be Intrigue and treason Treachery and hate Confusion blossoms In the darkest place How obvious are your motives How simple are your thrives All these fears and emotions Lie hollow in your lies Do you know me now? When I let you fall Do you feel the pain? When you hit the ground So what if you cant stand it and youre left out in the cold All ties are broken So I simply dont care at all 'cause, there's something wrong with you There's something wrong with you There's something wrong with you There's something wrong with you There's something wrong with you Από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα. Στο φαν-βίντεο που έβαλα περνουν μεγάλες προσωπικότητες της dark, goth, ebm, industrial και wave σκηνής. Για το τραγούδι απλά respect... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2009 (τροποποιήθηκε) ενα τραγουδι που αφιερωνω στην μηχανη μου γιατι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο επαθα και ενιωσα οταν την αντικρησα....!! When you came in the air went out. And every shadow filled up with doubt. I don't know who you think you are, But before the night is through, I wanna do bad things with you. I'm the kind to sit up in his room. Heart sick an' eyes filled up with blue. I don't know what you've done to me, But I know this much is true: I wanna do bad things with you. When you came in the air went out. And all those shadows there filled up with doubt. I don't know who you think you are, But before the night is through, I wanna do bad things with you. I wanna do real bad things with you. Ow, ooh. I don't know what you've done to me, But I know this much is true: I wanna do bad things with you. I wanna do real bad things with you. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 24 , 2009 από τον A.K.A. SonIC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2009 και ενα τραγουδι που το ακουω συνηθοις οταν βρεχει ! πανω στην μηχανη η και στο σπιτι! απλα respect!! http://www.youtube.com/watch?v=zLcO2IdnvL8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2009 Από την πόρτα σαν θα βγω θα δω τον ήλιο στρογγυλό Και με το όμορφο στερνό χαμόγελό σου Μια καλημέρα θα σου πω μετά θα φύγω θα χαθώ Κι ίσως με ξαναδείς μονάχα στ όνειρό σου Γιατί είμαι αέρας που περνά μέσα στης πόλης τα στενά Και κάνει τα κλειστά παράθυρα να τρίζουν Γιατί είμαι αύρα εσπερινή, πνοή καθάρια ζωντανή Που κάνει τα γερμένα φύλλα να θροΐζουν Φεύγω ψηλά για το βουνό κι ύστερα πέφτω στον γκρεμό Και ταλαντεύομαι στα βάθη και στα ύψη Και κουβαλάω μες στη σιγή μιαν ανυπότακτη κραυγή Και κάποια ανείπωτη ελπίδα που χεις κρύψει Γιατί είμαι αέρας που περνά μέσα στης πόλης τα στενά Και κάνει τα κλειστά παράθυρα να τρίζουν Γιατί είμαι αύρα εσπερινή, πνοή καθάρια ζωντανή Που κάνει τα γερμένα φύλλα να θροΐζουν.. Τ'ακουγαμε σ'ενα φιλο, που πηγαμε αποψε επισκεψη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2009 Silent Lucidity - Queensryche Your dream is over...or has it just begun? http://www.youtube.com/watch?v=-2ohGF0K4AI Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 MANOWAR - Heart of steel http://www.youtube.com/watch?v=gJtVkiE6U4A Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Dio - Holy Diver http://www.youtube.com/watch?v=Sj7UBgVVew8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 από τα πλέον "αιχμηρά" reef......... και ίσως ιηπιό "μαγική" φωνή του είδους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 (τροποποιήθηκε) και αφου το εχουμε ριξε στο dio (οχι dio trio) να και ενα απο τη black sabbath εποχη on and on its heaven and hell Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2009 από τον Al_Bandy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 (τροποποιήθηκε) Μ'αυτο εχω κολησει εδω και μερικες ωρες , ειχα να τ'ακουσω μηηηνες The Cult She sells sanctuary Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2009 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 (τροποποιήθηκε) ελιωσα λεμε αθανατες εποχες... οταν ακουγα αυτα τα κομματια... μια χρονομηχανη με γυρησες στο γυμνασιο @lykos Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2009 από τον A.K.A. SonIC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Γιατί είμαι αέρας που περνά μέσα στης πόλης τα στενά Και κάνει τα κλειστά παράθυρα να τρίζουν Γιατί είμαι αύρα εσπερινή, πνοή καθάρια ζωντανή Που κάνει τα γερμένα φύλλα να θροΐζουν Τ'ακουγαμε σ'ενα φιλο, που πηγαμε αποψε επισκεψη.. Εγραψες Θανασαρε !!! Το ψαχνα καιρο αυτο το κοματι ! ΥΓ: Μου θυμιζει εκτως πολλων αλλων τους πιλοτους μας , καπου εδειχνε ενα βιντεακι για τους πιλοτους της Π.Α και εδειχνε και canadair και οταν το ακουω μου θυμιζει αεροπλανα και το ξαδερφο μου που πεταγε μ'αυτα ( canadair ) και εσωζε οτι μπορουσε ! Ασχετο , αλλα μου αυτο μου θυμιζει...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες