kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 Ηλιολουστη μέρα σήμερα......για μινι εκδρομουλα ετοιμαζόμαστε...και πίτα θα κόψουμε ....πως αλλιως θα μπορούσε να ξεκινήσει καλα η μέρα μας?????? ε.....καπως ετσι!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 κατι που θυμηθηκα σημερα, οι πανκιδες μαλλον θα τους ξερουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 κατι που θυμηθηκα σημερα, οι πανκιδες μαλλον θα τους ξερουν Tι λες τωρα...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 (τροποποιήθηκε) Do you believe in love? do you believe in destiny? true love may come only once in a thousand lifetimes... Για το χαμένο κοριτσι που εγινε νεραιδα σε μια ωμοπλατη, για τον πονο και την οργη που με συντροφευει χρονια. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 18 , 2009 από τον Oblivia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aSSaSiN 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 KINGS OF LEON - SEX ON FIRE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 Ηταν καποτε ενα κοριτσι λοιπον, που καθε βραδυ ξαπλωνε στο κρεβατακι και κοιτουσε το ταβανι. τεντωνε τα χερια οσο πιο ψηλα,για να αγγιξει τον ουρανο και να την ακουσει Εκεινος, επιτελους. Ηθελε μονο να φυγει απο εκει που ηταν,να παει κοντα του.Να πεταξει. Μετα απο χρονια, ολα αυτα τα λογια ,τα δακρυα, εγιναν τραγουδι απο τους Savatage. ΑΚΡΙΒΩΣ OTI προσευχοταν χρονια, ειναι το ρεφρεν του τραγουδιου. Δεν την ακουσε ακομα. Ηταν ομως το κοριτσι εκει, και το τραγουδουσε ακομα πιο δυνατα, με ακομα περισσοτερα δακρυα. Λογια που λες και χρονια μετα ειναι σε τραγουδι. Λογια που λες και ερχεται η στιγμη που εισει εκει και τα τραγουδας. Δεν ξερω ποσοι απο εδω εχουν καταλαβει τι ειμαι, ποια ειμαι. Μα σε καθε πλασμα που θελει να μαθει, βαζω να ακουσει το τραγουδι (μου). Αυτο λοιπον, ειναι για να με μαθετε. Δεν χρειαζεται τιποτε περισσοτερο απο αυτο γιατι αυτο ειναι το ΟΛΟ ΜΟΥ. Απο μενα λοιπον σε καθε ψυχη που δει... All that i bleed Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2009 Ας ξεκινήσουμε το "ζέσταμα".........μιας και θα τους δουμε την Ανοιξη........ Απλα κάνουν ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΕΣ (γιαυτό και το μεγάλο κόστος των εμφανίσεών τους..... Λογικα είναι από το ίδιο tour και με το ίδιο playlist που θα ακούσουμε............... Ας ελπίσουμε όμως η "βραχνάδα" του Bryan Jonson να είναι πιο καθαρή και να μπορεί να πάρει τις απαιτούμενες ανασες......που εισαι ρε Bon.... http://www.youtube.com/watch?v=riCkYcK62ro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2009 Ενα από τα πιό "χαρουμενα" των Sabbath........ Με το παντα "αφοπλιστικό" βλέμα του Οzzy.............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2009 Τι να λεμε τωρα ...Τι σολο στο 2.24 ... Ακουγεται ΜΟΝΟ ΔΥΝΑΤΑ. Radar Love!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2009 και αφού το ρίξαμε στο poser....... Ξυμένο μαλί -κόκκινες γούνες και φωνάρες!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2009 (τροποποιήθηκε) Μια ερωτησουλα...πως κανουμε να φαινεται το βιντεακι απο youtube στο ποστ?? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2009 από τον lykos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2009 Μια ερωτησουλα...πως κανουμε να φαινεται το βιντεακι απο youtube στο ποστ?? Κανεις copy-paste την διευθυνση και βαζεις μπροστα της: και στο τελος: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2009 (τροποποιήθηκε) kleanthis ΠΟΛΥ καλο κομματι.Ευγε. Ακομα μια ποζερια (revenge of rock γιναμε! ;) ) γιατι καθε φορα που βλεπω αυτο το κλιπ,πεθαινω απο το γελιο :P ZZ TOP-GIMME ALL YOUR LOVIN Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2009 από τον Oblivia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2009 Τσίτα τα ηχεία λέμε! :_rock-on: Iron Maiden - 2 Minutes to midnight Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2009 Κανεις copy-paste την διευθυνση και βαζεις μπροστα της: και στο τελος: ok thanks! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2009 Σωστος ο Snodegr! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2009 Παρε κοσμε...................... http://www.youtube.com/watch?v=Ec2k5rw5V2I Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Geek 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 Πολυ ροκ και μεταλο ρε παιδια! Παρτε κατι αλλο........... http://www.youtube.com/watch?v=2a_1TUkJ5l8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 (τροποποιήθηκε) Μια εξαιρεση στη γενικη μου αντιπαθεια για το Ελληνικο ρεπερτοριο, ενα κομματι κατα την αποψη μου ΠΑΡΑ πολυ καλο. Για ακουστε,για ακουστε... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2009 από τον Oblivia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 Cramps - Thee Most Exalted Potentate of Love Dead Kennedys - Too Drunk to Fuck Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 Cramps - Thee Most Exalted Potentate of Love Το αγαπημενο μου απο Cramps !!! Και ενα απο τα πιο αγαπημενα τραγουδια μου τραγουδια γενικα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 David Bowie - Cat People http://www.youtube.com/watch?v=Hc0SPXTyFzM Eyeless in Gaza - Knives Replace Air http://www.youtube.com/watch?v=8lxoq_9kG8w Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 (τροποποιήθηκε) Το αγαπημενο μου απο Cramps !!! Και ενα απο τα πιο αγαπημενα τραγουδια μου τραγουδια γενικα !!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2009 από τον lykos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2009 Shot in the dark Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2009 Shot in the dark Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες