HighFlashy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2017 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα από μένα. Λοιπόν θέλω να αγορασω ένα 50cc μηχανάκι. Έχω μείνει ανάμεσα στο daytona dv, kymco jetix και gillera runner. Εσείς πιο θα μου προτείνατε? Για να το ξεκαθαρισουμε θα το αγοράσω καινουργιο. Σας ευχαριστώ πολυ Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2017 από τον HighFlashy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2017 κιθαρίστας ή drummer? Πάρε gillera runner, λέω εγω. α) σε αυτα τα κυβικά δεν είσαι να παίζεις με ανεβοκατέβασμα ταχυτήτων, β) το jetix δεν μου γεμίζει το μάτι, γ) το runner έχει και μια ιστορία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HighFlashy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2017 (τροποποιήθηκε) Η εμφανίση του runner δεν με τραβάει και πολύ αν ήταν σαν τα παλιά χωρίς 2η σκεψη θα πήγαινα σε runner. Επίσης ο ηχος σε παπι μαρέσει πιο πολύ Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2017 από τον HighFlashy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2017 daytona dv απο μενα. λογικη τιμη και αξιοπιστο μοτερακι. runner εν ετη 2017? τα πουλανε ακομα αυτα? θυμαμαι 15 χρονια πριν, 50cc διχρονα κοστιζανε 2.200ευρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2017 Dytona DV και κυλινδροπιστονο 72αρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες