HighFlashy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2017 Καλησπερα από μένα. Λοιπόν θέλω να αγορασω ένα 50cc μηχανάκι. Έχω μείνει ανάμεσα στο daytona dv, kymco jetix και gillera runner. Εσείς πιο θα μου προτείνατε? Για να το ξεκαθαρισουμε θα το αγοράσω καινουργιο. Σας ευχαριστώ πολυ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mavroe 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2017 πριν 12 ώρες, το μέλος HighFlashy έγραψε: Καλησπερα από μένα. Λοιπόν θέλω να αγορασω ένα 50cc μηχανάκι. Έχω μείνει ανάμεσα στο daytona dv, kymco jetix και gillera runner. Εσείς πιο θα μου προτείνατε? Για να το ξεκαθαρισουμε θα το αγοράσω καινουργιο. Σας ευχαριστώ πολυ Θα πεις καμιά πληροφορία ΟΕΟ? Τι χρήση θα κάνεις πχ για να σε βοηθήσουμε να αποφασίσεις? Ή περιμένεις κάποιος να κάτσει να χάσει το χρόνο του και να σου κάνει έκθεση ιδεών? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2017 πριν 17 ώρες, το μέλος HighFlashy έγραψε: Καλησπερα από μένα. Λοιπόν θέλω να αγορασω ένα 50cc μηχανάκι. Έχω μείνει ανάμεσα στο daytona dv, kymco jetix και gillera runner. Εσείς πιο θα μου προτείνατε? Για να το ξεκαθαρισουμε θα το αγοράσω καινουργιο. Σας ευχαριστώ πολυ Καλως ηρθες στο ΜΒ. Ψαξε την σωστη Κατηγορία, να ποσταρεις το θεμα σου. Υπαρχει Κατηγορία μικρων κυβικών. πριν 4 ώρες, το μέλος mavroe έγραψε: Θα πεις καμιά πληροφορία ΟΕΟ? Τι χρήση θα κάνεις πχ για να σε βοηθήσουμε να αποφασίσεις? Ή περιμένεις κάποιος να κάτσει να χάσει το χρόνο του και να σου κάνει έκθεση ιδεών? Μαβρόε, το μόνο που μπορω να γραψω, ειναι οτι πολλοί μπαινουν με έντο στο ΜΒ και φευγουν με σουζα.. Το άχρηστο σπαμαρισμα και η επιθετικη γραφη σε νέο μέλος ειναι λόγοι προειδοποίησης. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες