Jump to content
Tzo71

Kawasaki kaze 115 2015

Recommended Posts

Έχω μια ερώτηση σχετικά με εξατμίσεις . Λέτε να ειναι καλύτερη η μαμισια εξάτμιση ή να αφήσω apido? Γτ έχω μόνο apido , και σκεφτομαι να πάρω τη μαμισια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Βάλε τη μαμά. Η Apido είναι ό,τι πιο σάπιο κυκλοφορεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχα μια ΝΟΒ1 που ουσιαστικά είναι ακριβώς ίδια της Apido απλά αλλάζει το όνομα. Δεν έκανε τίποτα άλλο παρά μόνο να κάνει θόρυβο και να μου μειώσει το backpressure με αποτέλεσμα να μην έχω τόσο τράβηγμα. Έβαλα την εργοστασιακή πάλι και τραβάει αρκετά καλύτερα έτσι. Άμα θες καλή εξάτμιση που όντως να κάνει δουλειά τότε πρέπει να ρίξεις πολλά λεφτά. Εξάλλου στα Kawasaki γενικά η μανίσιες εξατμίσεις κάνουνε λίγο παραπάνω θόρυβο απο άλλα παπάκια όπως Innova, Address κλπ. Ένας φίλος έχει και αυτός το Kaze του 2015 και η εξάτμιση του κάνει καλό ήχο. 

Τροποποιήθηκε από τον ShapeshifterGR98

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 10 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

Είχα μια ΝΟΒ1 που ουσιαστικά είναι ακριβώς ίδια της Apido απλά αλλάζει το όνομα. Δεν έκανε τίποτα άλλο παρά μόνο να κάνει θόρυβο και να μου μειώσει το backpressure με αποτέλεσμα να μην έχω τόσο τράβηγμα. Έβαλα την εργοστασιακή πάλι και τραβάει αρκετά καλύτερα έτσι. Άμα θες καλή εξάτμιση που όντως να κάνει δουλειά τότε πρέπει να ρίξεις πολλά λεφτά. Εξάλλου στα Kawasaki γενικά η μανίσιες εξατμίσεις κάνουνε λίγο παραπάνω θόρυβο απο άλλα παπάκια όπως Innova, Address κλπ. Ένας φίλος έχει και αυτός το Kaze του 2015 και η εξάτμιση του κάνει καλό ήχο. 

Φίλε όπως το πες ειναι το πράγμα , η εξάτμιση μου αυτή (Apido). Κάνει θόρυβο(αλλά καλό) , Δν τραβάει Καλα . 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Tzo71 κοιτα σαν θορυβο ναι κανει καλο σχετικα δεν μπορω να πω οτι η Apido και η ΝΟΒ κανουνε κακο θορυβο (για εξατμισεις των 40-50€ ξερω γω λεω μια μεση τιμη για αυτες). Αλλα κατα τα αλλα οχι 1000 φορες την μανισια παρα αυτες. Και σκεψου το και ως εξης. Στην Kawasaki, Suzuki, Honda, Yamaha οπουδηποτε τελος παντων οι κατασκευαστες δεν ειναι βλακες. Φτιαχνουνε την συγκεκριμενη εξατμιση οχι μονο επειδη μεσα εχει καταλυτες, αισθητηρα λ (αμα ειναι με Injection το μηχανακι οπως εμενα πχ) το οποιο προστατευει και το περιβαλλον (εχει μπει και η οικολογια σαν γνωμονας πλεον)  αλλα και επειδη προσφερει και τo καταλληλο backpressure στον κινητηρα με αποτελεσμα ουτε να μπουκωνει πολυ αλλα ουτε και να ειναι τερμα ελευθερο το μοτερ. Για αυτο και εγω ξαναεβαλα παλι την μανισια και ο μαστορας σε εμενα μου ειπε οτι δεν ειναι τυχαιο που για το Address η μαμα εξατμιση κανει περιπου κανα 200-300€. Και απο το να κερδιζεις μουτζες απο περαστικους και να δινεις και αφορμη στον καθε μπατσο να σε γραψει για θορυβο βαλε την εργοστασιακη και εισαι αρχοντας :winking:

Τροποποιήθηκε από τον ShapeshifterGR98

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 ώρες, το μέλος Tzo71 έγραψε:

Μόλις ρώτησα τιμή για μαμισια εξάτμιση για το kawa μου ,.. τελικά ειναι 85€

Κοίταξε σε εμένα στο Address απο οσο άκουσα 200 με 200κατι παίζει. Βέβαια εμένα έχει και αισθητήρα λ και μερικά ακόμα καλούδια, όντας injection το παπί μου. Αλλά όπως βλέπεις είναι κάποιος λόγος που είναι και πιο ακριβές. Συν οτι με την μαμά εξάτμιση μπορείς να μαρσάρεις για να ψαρώνεις γκομενάκια χωρίς να φοβάσαι για αστυνομία :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα