Jump to content
Viper4

Ήρθε η ώρα για το dream bike!

Recommended Posts

Την 27/5/2017 at 9:50 ΠΜ, το μέλος ΩΡΙΩΝ έγραψε:

καλορίζικο  βεβαίως, αλλά αντε να δικαολογησεις πως όλη αυτή η χολή και το πάθος εναντίον των ευρωπαϊκών  μετατράπηκε-Τσιπρας style -  σε επιλογή ευρωπαϊκής μοτοσυκλετας. :_whistling: 

Το συγκεκριμένο μηχανάκι χρόνια το έχω σαν dream bike εδώ στο mybike.

Αυτό που έλεγα και συνεχίζω να λέω είναι πως τα ευρωπαϊκά δεν έχουν την αξιοπιστία των japan. Το γνωρίζω πως τόσο αξιόπιστο όσο ήταν το πρώην μου δεν παίζει με την καμία να είναι. Κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. Ελπίζω να μου βγει σε καλό ή κίνηση. Θα φανεί.

Την 27/5/2017 at 3:09 ΜΜ, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Συγνωμη που παρεμβαινω αλλα οι BMW εχει αξιοπιστα μηχανακια, δε μιλαμε για χαζοπροβληματα που ολες κατα καιρους οι μοτοσυκλετες βγαζουν, το F650 το διμπουζο του 2004 που ειχε ο πεθερος μου και τωρα το F650 του 2010 το 800αρι πραγματικα ειναι τερατα αξιοπιστιας, σε αντιθεση με το V-Strom 1000 που του αλλαξε την πιστη.

Υ.Γ. Η BMW ειναι η Honda της Ευρωπης... Χαχαχαχα....

Θα φανεί... Πάντως 3 άτομα στην εδώ παρέα που έχουν την ίδια μηχανή, όλοι είχαν τα προβληματάκια τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 13 ώρες, το μέλος Viper4 έγραψε:

Το συγκεκριμένο μηχανάκι χρόνια το έχω σαν dream bike εδώ στο mybike.

Αυτό που έλεγα και συνεχίζω να λέω είναι πως τα ευρωπαϊκά δεν έχουν την αξιοπιστία των japan. Το γνωρίζω πως τόσο αξιόπιστο όσο ήταν το πρώην μου δεν παίζει με την καμία να είναι. Κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. Ελπίζω να μου βγει σε καλό ή κίνηση. Θα φανεί.

Θα φανεί... Πάντως 3 άτομα στην εδώ παρέα που έχουν την ίδια μηχανή, όλοι είχαν τα προβληματάκια τους.

Η ύστατη στιγμή, που ενώ ξέρεις ότι μπορεί και να σου βγάλει προβληματάκια, εσύ προχωράς στην αγορά της αγαπημένης σου μηχανής.

1000 μπράβο Μιχάλη. Κι εγώ πάλι την ίδια θα διάλεγα κι ας μου έβγαζε θέμα. Μακάρι ποτέ να μην βγάλουν βέβαια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες