Darkkon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2017 Γεια σας, μετά από 10 χρόνια με τη VN400 classic έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα και αγόρασα μια VN900 του 2007 σε πραγματικά άριστη κατάσταση. Επειδή κάνω τα πάντα από συντήρηση μόνος μου και θέλω να ελέγξω τον άξονα της μετάδοσης κίνησης στο γρανάζι του ιμάντα, το service manual λέει ότι χρειάζεται το εν λόγω γράσο (πάστα στην ουσία) το οποίο δεν μπορώ να βρω πουθενά στη Θεσσαλονίκη! Αν έχει κάποιος από εδώ και μπορεί να συναντηθεί μαζί μου, χρειάζομαι ελάχιστη ποσότητα. Στην επίσημη αντιπροσωπεία μάλιστα της Kawasaki ο μηχανικός εκεί μου είπε ότι "45 χρόνια μάστορας, πρώτη φορά το ακούω αυτό!" και σε ερώτηση μου τι βάζει όταν κάνει τέτοιου είδους εργασία, η απάντηση του ήταν "τίποτα" ! Μετά εγώ τους φαίνομαι και σαν εξωγήινος όταν ζητάω κάτι τέτοια πράγματα. Τέλος πάντων αν ξέρει κάποιος που πουλάνε ή μπορεί να με εξυπηρετήσει προσωπικά με ελάχιστη ποσότητα, θα το εκτιμούσα αφάνταστα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2017 ενα λίνκ σελίδας service manual, μια φωτό του βιβλίου, μια φωτό του σημείου, οτιδήποτε ωστε να καταλαβουμε ΠΟΥ θα εφαρμοστει η λίπανση. η ποσότητα ανω 40% ΜοS2 στο γράσσο, ειναι πολυ μεγάλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Darkkon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2017 ευχαριστώ για την απάντηση, εδώ φαίνεται η διαδικασία: https://www.manualslib.com/manual/375186/Kawasaki-Vn900-Classic.html?page=370#manual αυτή την ποσότητα στο γράσο προτείνουν οι Αμερικάνοι χρήστες σε διάφορα φόρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος Darkkon έγραψε: https://www.manualslib.com/manual/375186/Kawasaki-Vn900-Classic.html?page=370#manual Αυτό που διαβαζω, ειναι λίπανση στο καρέ του άξονα, όπου κουμπώνει η τροχαλία. Ενα οποιοδήποτε γράσο λιθίου με διθειούχο μολυβδένιο, θα κάνει δουλειά. Υπάρχουν και σε μικρή ποσότητα 200-250 g. Καλό θα ηταν να ελέγξεις και την πίσω τροχαλία, τα λάστιχα απόσβεσης στην γραναζιέρα, και τα ρουλεμάν τροχών. Στην θέση σου θα άλλαζα και ιμάντα (ασχέτως αν δεν εχει μεγαλη φθορά ο παλιός), διότι οι τροχαλίες ειναι αρκετά ακριβές σαν ανταλλακτικό. Τον παλιό, κράτα τον να υπάρχει σαν λύση έκτακτης ανάγκης. Επίσης, έλεγχος + γρασάρισμα στον λαιμό. Ειναι θεόβαρο μοτό. Καλορίζικο + καλοβολτο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Darkkon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2017 Ευχαριστώ αυτό θα κάνω, όσο για ιμάντα είναι σε άψογη κατάσταση όπως και ολόκληρη η μηχανή, μιλάμε για κόσμημα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες