johnkar 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2017 Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι για αγορά ενδοεπικοινωνίας και είμαι κάπου μεταξύ των δύο αυτών αν και δεν με απασχολεί τόσο πολύ να μιλάω μεταξύ μηχανών όσο να μιλάω με τη γυναίκα μου στα ταξίδια οπότε Μήπως να σκεφτώ για την εκδοχή της interphone urban και να γλιτώσω κάποια αρκετα χρήματα ή να κάνω μια κίνηση και καλή αγοράζοντας κάτι top? Για πείτε γνώμες και εμπειρίες από τα μοντέλα αυτά αν τα έχει κάποιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2017 Πάρε την TOUR που δεν τελειώνει ποτέ η μπαταρία της και έχει και Ελληνικές φωνητικές οδηγίες. Τα κουμπάκια της είναι πανεύκολα στη χρήση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2017 John, σχετικό-άσχετο (καθώς δεν εχει να κανει με τις 2 συσκευές που αναφέρεις) αλλά απο τη στιγμή που σε ενδιαφέρει πρωτίστως η επικοινωνία με τη σύζυγο και από τη στιγμή που πλέον έχουμε όλοι και απο μια android συσκευή/τηλέφωνο ρίξε μια ματιά στο Intercom for Android πρώτα μιας που ειναι δωρεάν, αμα κανει τη δουλειά του και βολευτείς καλώς, αν οχι πας για BT επικοινωνία όπως σχεδίαζες αρχικά, win-win κατάσταση ;) Περισσότερες πληροφορίες εδώ : 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2017 εχω την tour. ειναι λιγο ογκωδης και με χοντρα γαντια τα 4 κουμπια μενου που κανουν τον νοητο Χ (ειδικα το κατω) ειναι λιγο δυσκολο να το πατησεις. κατα τα αλλα πολυ ευχρηστη. με αρκετα χλμ πορεια πιανει μια χαρα και ραδιοφωνο και κλησεις κομπλε. δηλαδη εχει τυχει να πηγαινω και με >150 και να μιλαω στο τηλεφωνο και δεν ειχε διακοπη ουτε ελεγε ο συνομιλητης μου οτι με ακουγε μια χαρα. οντως κραταει πολυ καιρο η μπαταρια + σου δινει και powerbank. εμβελεια vox μεγαλη. αν θες να γλυτωσεις κανα φραγκο παρε την σπορτ. ιδια χαρακτηριστικα συν πλην sena20s 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες