Jump to content
johnkar

interphone tour vs sena 20s

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι για αγορά ενδοεπικοινωνίας και είμαι κάπου μεταξύ των δύο αυτών αν και δεν με απασχολεί τόσο πολύ  να μιλάω μεταξύ μηχανών όσο να μιλάω με τη γυναίκα μου στα ταξίδια οπότε Μήπως να σκεφτώ για την εκδοχή της interphone urban  και να γλιτώσω κάποια αρκετα χρήματα ή να κάνω μια κίνηση και καλή αγοράζοντας κάτι top?

Για πείτε γνώμες και εμπειρίες από τα μοντέλα αυτά αν τα έχει κάποιος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πάρε την TOUR που δεν τελειώνει ποτέ η μπαταρία της και έχει και Ελληνικές φωνητικές οδηγίες. Τα κουμπάκια της είναι πανεύκολα στη χρήση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

John, σχετικό-άσχετο (καθώς δεν εχει να κανει με τις 2 συσκευές που αναφέρεις) αλλά απο τη στιγμή που σε ενδιαφέρει πρωτίστως η επικοινωνία με τη σύζυγο και από τη στιγμή που πλέον έχουμε όλοι και απο μια android συσκευή/τηλέφωνο ρίξε μια ματιά στο Intercom for Android   πρώτα μιας που ειναι δωρεάν, αμα κανει τη δουλειά του και βολευτείς καλώς, αν οχι πας για BT επικοινωνία όπως σχεδίαζες αρχικά, win-win κατάσταση ;)

Περισσότερες πληροφορίες εδώ :

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω την tour. ειναι λιγο ογκωδης και με χοντρα γαντια τα 4 κουμπια μενου που κανουν τον νοητο Χ (ειδικα το κατω) ειναι λιγο δυσκολο να το πατησεις. κατα τα αλλα πολυ ευχρηστη. με αρκετα χλμ πορεια πιανει μια χαρα και ραδιοφωνο και κλησεις κομπλε. δηλαδη εχει τυχει να πηγαινω και με >150 και να μιλαω στο τηλεφωνο και δεν ειχε διακοπη ουτε ελεγε ο συνομιλητης μου οτι με ακουγε μια χαρα. οντως κραταει πολυ καιρο η μπαταρια + σου δινει και powerbank. εμβελεια vox μεγαλη. αν θες να γλυτωσεις κανα φραγκο παρε την σπορτ. ιδια χαρακτηριστικα συν πλην sena20s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα