Jump to content
Peiraiwths

5 μαγαζιά στην Αθήνα με μερίδες μόνο για ΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ

Recommended Posts

capture8.jpg

capture3.jpg

Μιας και πηγαινω αρκετες φορες στο Γκαζι, θα δοκιμασω τον απο πανω και ελπιζω να μεινω ευχαριστημενος.Παντως πολυ μαφιοζικο... φαινεται.

http://www.ratpack.gr/manual/going-out/story/1628/5-magazia-stin-athina-me-merides-mono-gia-gennaioys

Τροποποιήθηκε από τον Peiraiwths

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Να τι λειπει απο την μικρη Αλεξανδρούπολη... Τουλάχιστον κάνει πιτσα η μανα μου κ δεν θα μείνω με τα σάλια, για σήμερα. 

Το lazy bouldog θυμιζει πολυ την παμπ στο the legend, με τον τομ Χάρντι, οχι με τον Σμιθ κ τον σκύλο του

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τί να μας πεις ρε Σπυράκο από μαγαζιά για μασαμπούκα? :beee:

Μια φωτογραφία = 1000 λέξεις. :stunned: Ποικιλία 4 ατόμων με 20 ευρώ!!! :spiteful:

Piomicroniotakappaiotalambdaalpha%20Alph

Ο παρατηρητικός θα διακρίνει ότι χρειάζονται 2 τραπεζάκια για ν' ακουμπήσει αυτό το "τέρας" δίσκος σερβιρίσματος......:blink:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να τι λειπει απο την μικρη Αλεξανδρούπολη... Τουλάχιστον κάνει πιτσα η μανα μου κ δεν θα μείνω με τα σάλια, για σήμερα. 

Το lazy bouldog θυμιζει πολυ την παμπ στο the legend, με τον τομ Χάρντι, οχι με τον Σμιθ κ τον σκύλο του

καποτε για τους πεινασμενους υπηρχε και ο ...Ποπαυ εκει πανω!!

Καποτες, πολλα πολλα χρονια πριν!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κ ο Ιταλός στον Κορυδαλλό είχε (δεν ξέρω τι γίνεται τα τελευταία 2 χρονιά) πάρα πολύ γενναιόδωρες μερίδες σε καλή τιμή. Η μακαρονάδα του έκανε 7-8 γιούρια και έβαζε 1,5 πακέτο μακαρόνια. Κ όλα του τα πιάτα ήταν έτσι. Με μια μακαρονάδα, μια πίτσα κ μια σαλάτα χορταίνανε 5-6 άτομα χαλαρά, με περίπου 25 ευρώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια φωτογραφία = 1000 λέξεις. :stunned: Ποικιλία 4 ατόμων με 20 ευρώ!!! :spiteful:

Ο παρατηρητικός θα διακρίνει ότι χρειάζονται 2 τραπεζάκια για ν' ακουμπήσει αυτό το "τέρας" δίσκος σερβιρίσματος......:blink:

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΟΣ ΠΟΥΥΥΥ!!!!!!!???????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αλλα Αγαπουλη μου το μπουλντογκ προσφερει και αμερικανομαφιοζικη αισθητικη.Δεν ειναι το ιδιο πραγμα με τα τραπεζακια που εβαλες!  

Με λιγα λογια τρως (αυτο θα το διαπιστωσω συντομα γιατι ευκολα μπορω να φαω 2 πακετα πιτσες) και τον ΤΡΩΣ! αν το παιξεις ζορικος! :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φτυσ`τα μπουτια σου να κανεις τσουληθρα ρε μοτοκοψιδουλη που ειναι αυτο ποικιλια 4 ατομων.

Για πρωινο τα εχω αυτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλατεία Λέλας Καραγιάννη - Σύνορα Αιγάλεω & Αγία Βαρβάρα.

Ναι αλλα Αγαπουλη μου το μπουλντογκ προσφερει και αμερικανομαφιοζικη αισθητικη.Δεν ειναι το ιδιο πραγμα με τα τραπεζακια που εβαλες!  

Με λιγα λογια τρως (αυτο θα το διαπιστωσω συντομα γιατι ευκολα μπορω να φαω 2 πακετα πιτσες) και τον ΤΡΩΣ! αν το παιξεις ζορικος! :laugh:

Έγραψες για ποσότητα φαγητού Θπυράκο, για ποσότητα έγραψα κι εγώ. Τώρα αν αρχίσουμε να βάζουμε και τον παράγοντα "περιβάλλον", αλλάζει το πράμα.......

Φτυσ`τα μπουτια σου να κανεις τσουληθρα ρε μοτοκοψιδουλη που ειναι αυτο ποικιλια 4 ατομων.

Για πρωινο τα εχω αυτα.

Και τα μπούτια μου τα φτύνω, κι εσένα άμα λάχει.... :laugh:

Μόλις ανοίξει ο καιρός ρε κοντέ, :laugh: θα σε πάρω να πάμε, αλλά θα σε τραβήξω και βίντεο να γελάσουμε που θα κάνεις ΜΠΑΜ απ' το φαγητό. :tooth: Άϊντε, που θα τη φας και μόνος σου και μάλιστα για πρωινό..... Νιάου ρε γατάκι. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλατεία Λέλας Καραγιάννη - Σύνορα Αιγάλεω & Αγία Βαρβάρα.

Έγραψες για ποσότητα φαγητού Θπυράκο, για ποσότητα έγραψα κι εγώ. Τώρα αν αρχίσουμε να βάζουμε και τον παράγοντα "περιβάλλον", αλλάζει το πράμα....... εσύ φάε και πλέρωνε περιβάλλον, εγώ θα φάω φαϊ. :mB_kalo_e:

Για πρωινο τα εχω αυτα.

Και τα μπούτια μου τα φτύνω, κι εσένα άμα λάχει.... :laugh:

Μόλις ανοίξει ο καιρός ρε κοντέ, :laugh: θα σε πάρω να πάμε, αλλά θα σε τραβήξω και βίντεο να γελάσουμε που θα κάνεις ΜΠΑΜ απ' το φαγητό. :tooth: Άϊντε, που θα τη φας και μόνος σου και μάλιστα για πρωινό..... Νιάου ρε γατάκι. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αααα να σου πω που το ξεχασα...με την φωτο που εβγαλες θα πρεπει να στεναχωρηθηκε ο συμμαθητης... του Μπατζαβαλη! :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πως λεγεται αυτο το μαγαζι????????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Pepper Moon, πλατεία Μέμου στον Κορυδαλλό. Μία δοκιμή θα σας πείσει...

Μην επιχειρησει ΚΑΝΕΙΣ να παραγγειλει καρμποναρα για τον εαυτο του. Μεγα λαθος. Απο 2 ατομα και πανω η μεριδα.Ακουτε κι εμενα κατι ξερω. (α ρε Γιαννη  τι μου κανες στα γεννεθλια μου :cry2:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για κανονισου δον

Μην επιχειρησει ΚΑΝΕΙΣ να παραγγειλει καρμποναρα για τον εαυτο του. Μεγα λαθος. Απο 2 ατομα και πανω η μεριδα.Ακουτε κι εμενα κατι ξερω. (α ρε Γιαννη  τι μου κανες στα γεννεθλια μου :cry2:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

a

Αυτό έλεγα κ εγώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με βαζετε σε σκεψεις...Θα μεινω 2 μερες νηστικος κ θα παω να δω τι καρμποναρα φτιαχνει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕπειδήΣ εσείς οι αθηναίοι τα παραλέτε και οι νορμάλ μερίδες σας φαίνοτναι μεγάλες, εγώ είμαι σίγουρος οτι την τρώω τον καρμπονάρα μονος μου! οπότε πάμε στοιχημα αν την φάω με την κερνάτε! πόσο μεγάλη να είναι πχια η μερίδα?εδώ ενα πακέτο μισόκιλο μακαρόνια που γεμίζει μια κατσαρόλα χαλαρά το τελειώνεις αμα το ξεκινήσεις τσούκου τσούκου με την σαλτσούλα του και την φέτα (φέτα όχι τυρί, ΦΕΤΑ!):mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕπειδήΣ εσείς οι αθηναίοι τα παραλέτε και οι νορμάλ μερίδες σας φαίνοτναι μεγάλες, εγώ είμαι σίγουρος οτι την τρώω τον καρμπονάρα μονος μου! οπότε πάμε στοιχημα αν την φάω με την κερνάτε! πόσο μεγάλη να είναι πχια η μερίδα?εδώ ενα πακέτο μισόκιλο μακαρόνια που γεμίζει μια κατσαρόλα χαλαρά το τελειώνεις αμα το ξεκινήσεις τσούκου τσούκου με την σαλτσούλα του και την φέτα (φέτα όχι τυρί, ΦΕΤΑ!):mB_kalo_e:

ΕπειδήΣ εσείς οι Σαλλονικιοί φημιζόσαστε για τις μασαμπούκες, άμα φας ΟΛΗ την ποικιλία που έχω φωτογραφία πιο πάνω, στην κερνάω εγώ. Τί είναι 20 ευρά για να σε βλέπω ν' αγκομαχάς και να σου πετιώνται τα μάτια όξω? :laugh:

Υπόψιν ότι άμα ΣΚΑΣΕΙΣ και σε τρέχουμε, ουδεμία ευθύνη θα έχουμε και θα πληρώσεις και την ποικιλία και την ταλαιπωρία μας να σε κουβαλάμε στα νοσοκομεία......:biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα