Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2017 Είναι η πρώτη φορά εκτός συνόρωνΤο πρόγραμμα της Ιταλίας θα είναι σχετικά χαλαρό (σε σχέση πάντα με προηγούμενες χρονιές), με δικλείδες ασφαλείας για να μην μείνει κανείς έξω από το καράβι της επιστροφής.Από την αποβίβαση στην Ηγουμενίτσα και μετά, το καθιερωμένο "ο σώζων εαυτόν........"Ραντεβού στο καράβι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2017 Είναι η πρώτη φορά εκτός συνόρωνΤο πρόγραμμα της Ιταλίας θα είναι σχετικά χαλαρό (σε σχέση πάντα με προηγούμενες χρονιές), με δικλείδες ασφαλείας για να μην μείνει κανείς έξω από το καράβι της επιστροφής.Από την αποβίβαση στην Ηγουμενίτσα και μετά, το καθιερωμένο "ο σώζων εαυτόν........"Ραντεβού στο καράβι..... αν δεν σκέφτεσαι τα χρήματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2017 αν δεν σκέφτεσαι τα χρήματα...Ή αν το θεωρείς προτεραιότητα σε σχέση με άλλα έξοδα.Ο καθένας αξιολογεί ανάλογα και κάνει κουμάντο σύμφωνα με την δική του τσέπη και όχι κριτική στις τσέπες των άλλων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2017 Ή αν το θεωρείς προτεραιότητα σε σχέση με άλλα έξοδα.Ο καθένας αξιολογεί ανάλογα και κάνει κουμάντο σύμφωνα με την δική του τσέπη και όχι κριτική στις τσέπες των άλλων. Παρεξηγήθηκες; Μάλλον δεν κατάλαβες τον τόνο μου. Δεν απευθυνόταν στην δική σου τσέπη, παρά μάλλον στην δική μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2017 Δυστυχώς ο γραπτός λόγος δεν αποτυπώνει τον τόνο, οπότε, ναι, μιας και παρέθεσες τα γραπτά μου νόμιζα πως απευθυνόταν σε 'μένα. Άρσις της παρεξήγησης λοιπόν και ειλικρινά σου εύχομαι να βρεις τρόπο να καταφέρεις να συμμετάσχεις, είναι πολύ καλή εμπειρία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες