Jump to content
Sign in to follow this  
tziclone

Προβλημα με σασμαν!!!!!!!!!

Recommended Posts

Καλησπερα Μαγκες......Εχω ενα Λιφαν 110 μοτερ με 4300 χιλιομετρα.....Το μοτερ το μονο που εχω αλλαξει ειναι να το κανω με συμπλεκτη και ενα ψυγειο λαδιου.... Δεν μου ειχε παρουσιασει κανενα θεμα το μηχανακι απολυτως .... απλως τις τελευταιες μερες δυσκολευεται να παρει την πρωτη απο νεκρα η να κατεβασω απο πρωτη νεκρα.....Απο Λαδια χρησημοποιω απο την μερα που μπηκε πανω μοτουλ 10-40 και αλλαζοντε καθε 1000 χιλιομετρα ....Γενικα το εχω αριστα συντηριμενο και δεν το ταλαιπωρο σχεδον καθολου.....Τι μπορει να φτεει για αυτο το γεγονος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οχι φιλε μου.....το μηχανακι το εχω σε παρκινγκ και κυκλοφορει ελαχιστα και ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει χτυπησει....... Να σημειωσω πως οταν το εχω στο διπλο σταν τις περνει κανονικα χωρις ζορι ουτε τιποτα....Και ρωτησα ενα παιδι μου πε οτι μπορει να θελει σφυξιμο απο την μανετα πανω η απο κατω στο καπακι αλλα δεν ξερω......το μονο σιγουρο ειναι πως δεν το κιναω τωρα μεχρι να δω τι ειναι !!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού το έχεις κάνει με συμπλέκτη είναι απλό.Σφίξε λίγο ακόμα το συρματόσχοινο πάνω στη βιδούλα της μανέτας.Ίσως και να είναι ψιλοκομμένο και γι αυτό λασκάρει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα ηθελε λιγο σφυξιμο οντως πανω στην μανετα και μαλλον θα χρειαστω αλλη ντιζα διοτι εχει μεγαλη "κοντρα" να το χαρακτηρισω το συρματοσχοινο με το ντιζοκαλωδιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα