Jump to content
stavrosdm

Καφες Περιστερι

Recommended Posts

Μιας και ειμαι Αθηνα προς Περιστερι μερια εχει κανεις ορεξη για καφεδακι? Οχι υποχρεοτικα Περιστερι. Μεσω μεταφορας metro και μμμ. Ωρα... Τωρα στα κοντα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

το ειδα τωρα..και εγω περιστερι μενω..αν εισαι και αυριο γραψε να κανονισουμε καφεδακι μηπβς ερθει και κανεις αλλος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ειδα τωρα..και εγω περιστερι μενω..αν εισαι και αυριο γραψε να κανονισουμε καφεδακι μηπβς ερθει και κανεις αλλος!

Για σημερα αδυνατο φευγω για Λιβαδεια και ξαναγυρνω αυριο... Οποτε αν ειναι μεσα στο διαστημα 31 με 3 το βλεπουμε

Τροποποιήθηκε από τον stavrosdm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λετ μι νόου του πλιζ

Αν και είμαι Πειραιά. Αν είμαι φρι θα σκάσω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ μαν γενικα αυριο γυρναω απο Λιβαδεια με των 4 το μεσημερι αρα φτανω κατα τις 6 με 6μιση....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σταυρο,ορισε ημερομηνια γιατι αλλιως θα ειναι club ναυαγιο η φαση και ειναι κριμα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

03/1/2017 Ωρα και μερος να το αφησουμε ανοιχτο προς συζητηση.... Αν και θα με βολευε καποια ωρα προς απογευματακι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιποον να πουμε κατα τις 18:30 κατα τα αλλα για μερος δεν εχω ιδεα εγω θα μαι περιπου στον γερμανο στο Περιστερι εκεινη την ωρα αυτον που ειναι πανω στον κεντρικο οχι αυτον στον πεζοδρομο... Οποτε για να μη χαθω μιας και απο Αθηνα δεν σκαμπαζω να πουμε για κατι εκει κοντα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Good! Οι περιστεριωτες ας δωσουν μια καφετερια να βλέπουμε και τις μοτες μας εκει κοντα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδες...εγω μενω περιστερι..αλλα δουλευω μεχρι τις 8..μετα ειμαι μεσα..ας μου στειλει καποιος ενα κιν σε πμ μηπως σας προλαβω και ερθω μετα..ή παμε για κανα σουβλακι οποιος θελει..

για καλες καφετεριες κατεβα αιμιλιου βεακη και κατσε οπου βρεις..ολες ειναι πολυ καλες!!!(manor, cafecafe και butler για μενα απο τις πολυ καλες)

εχει κενα στην αιμιλιου βεακη να παρκαρετε εξω απο τις πιο πολλες καφετεριες!! 

αν θελετε να το κανετε λιγο πιο αργα να ερθω και γω θα με βοηθουσε!!

Λοιποον να πουμε κατα τις 18:30 κατα τα αλλα για μερος δεν εχω ιδεα εγω θα μαι περιπου στον γερμανο στο Περιστερι εκεινη την ωρα αυτον που ειναι πανω στον κεντρικο οχι αυτον στον πεζοδρομο... Οποτε για να μη χαθω μιας και απο Αθηνα δεν σκαμπαζω να πουμε για κατι εκει κοντα?

απο οτι καταλαβα θα εισαι στο γερμανο στην θηβων..αν το καμετε 8 κ κατι ερχομαι σε παιρνω εγω αν δεν εχεις προβλημα...και αν μπορειται να το κανετε 8

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδες...εγω μενω περιστερι..αλλα δουλευω μεχρι τις 8..μετα ειμαι μεσα..ας μου στειλει καποιος ενα κιν σε πμ μηπως σας προλαβω και ερθω μετα..ή παμε για κανα σουβλακι οποιος θελει..

για καλες καφετεριες κατεβα αιμιλιου βεακη και κατσε οπου βρεις..ολες ειναι πολυ καλες!!!(manor, cafecafe και butler για μενα απο τις πολυ καλες)

εχει κενα στην αιμιλιου βεακη να παρκαρετε εξω απο τις πιο πολλες καφετεριες!! 

αν θελετε να το κανετε λιγο πιο αργα να ερθω και γω θα με βοηθουσε!!

απο οτι καταλαβα θα εισαι στο γερμανο στην θηβων..αν το καμετε 8 κ κατι ερχομαι σε παιρνω εγω αν δεν εχεις προβλημα...και αν μπορειται να το κανετε 8

Για 8 απο μενα οκ... Απλα δεν εχωκρανος μαζι οποτε καλυτερα να βρεθουμε στη καφετερια εκτς και αν εισαι αμαξατος...

@Unique τι λες σε βολευει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα με βολευει το οτιδηποτε αρκει να μην σκασει τηλεφωνο για δουλεια . Κανονιστε οτι θετε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω και κρανακι αμα θες..αλλιως βρισκομαστε στην καφετερια κατευθειαν..αν θελετε να δωσουμε ενα σημειο συναντησης αν εχεις θεμα με το μηχανακι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρεθουμε στην εκκλησια του Αγ.Αντωνη που εχει και τον πεζοδρομο διπλα και αραξουμε εκει σε καμια καφετερια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο αγιο αντωνη δεν εχει και πολυ ωραιες καφετεριες σε σχεση με τον πεζοδρομο του περιστεριου..αμα εχεις gps ή κατι τετοιο  βαλε να βρεθουμε στην αρχη της αιμιλιου βεακη εκει ου ξεκινα ο πεζοδρομος που ειναι ολες οι καφετεριες αν δεν ειναι μακρια σου..αν και απο τον αγιο αντωνιο ειναι διπλα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα