fazer 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2016 Καλησπέρα σύντροχοι!!! Βρίσκομαι σε αναζήτηση νέας μπότας και έπεσε το μάτι μου,πάνω στις Falco Mixto 2 Adv και Falco Mixto 2. Ποια η γνώμη σας ? Τις έχει κάποιος? Είναι άνετες ,είναι 100% αδιάβροχες? Θα προτείνατε κάτι άλλο? Τις θέλω πιο πολύ για τουριστική χρήση (άσφαλτο και χώμα) . Όποιος μπορεί να προσφέρει την βοήθειά του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2017 Τελικά τις πείρες? Αν ναι για πες πως σου φαίνονται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fazer 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2017 Τελικά τις πείρες? Αν ναι για πες πως σου φαίνονται.Τις πήρα !!!!! Οι μπότες είναι καταπληκτικές .....πολύ άνετες ( τις πρώτες μέρες ,τις φόρεσα στη δουλειά μου, για να "στρώσουν"- ορθοστασία και πολύ περπάτημα. )Είναι σαν να φοράς ένα mid ορειβατικό. 100% αδιάβροχες και πολύ ζεστές! (Σε εκδρομή Λαμία - Ναύπακτο, με θερμοκρασίες από 0,2 - 4 βαθμούς και χιονόνερο σε όλη τη διαδρομή, απλά δεν κατάλαβα τίποτα!!!!!) . Το μόνο μειονέκτημα είναι, ότι οι δέστρες είναι πλαστικές. Φυσικά στη τιμή των 180 ευρώ, δεν μπορείς να τα έχεις όλα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες