Giannis85 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2016 Γεια χαρά σε όλους. Έχω ένα Skoda Felicia Pick Up 1.9 diesel για τις αγροτικές μου δουλειές. Το κουτάκι μου λοιπόν το οδηγεί και ο μεγάλος σε ηλικία πατέρας μου και έχουμε ένα θεματάκι με τις ταχύτητες. Ξεχνάει να τις αλλάξει... Βλέπω ότι καμιά ώρα θα πεταχτεί καμιά μπιέλα και θα μου βγάλει κανένα μάτι! Γιαυτό σκέφτηκα να βάλω ένα στροφόμετρο μήπως και τον βοηθήσει λίγο. Δεν θέλω κάτι φανταχτερό σαν αυτά που πάνε στην κολόνα δίπλα στο τιμόνι. Έχω σκεφτεί να αλλάξω το καντράν των οργάνων με καντράν από τα επιβατικά Felicia που είχαν στροφόμετρο. (Το δικό μου σε αυτή τη θέση έχει ένα μεγάλο αναλογικό ρολόι). Τι λέτε, γίνεται να δουλέψει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2016 Αν υπαρχει η υποδομη (λεγε με αισθητηρα στη μηχανη και καλωδιωση πισω απο το ταμπλο) θα δουλεψει μια χαρα. Δινω αποδοση 0,005 να ξερει καποιος στο φορουμ (ακομα και στην αντιπροσωπεια την ιδια) αν τα εχει εγκατεστημενα η σκοδα ηδη αυτα. Δυστυχως μονο με δοκιμη θα το δεις και ΙΣΩΣ ειναι καλυτερη λυση τα οργανα κολωνας.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2016 Δε θα βγάλεις άκρη στην Ελλάδα.Για τον προφανή λόγο πως όλα τα επιβατικά Felicia ήταν 1300άρια ή 1600άρια, κατά 99% 1300άρια (αμφιβάλλω αν είχε πάρει κανείς 1600mpi)Και το βενζινοκίνητο έχει άλλο εύρος σ.α.λ σε σχέση με το diesel. Μάλλον σε πατέντα θα πας..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas KTM 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) Δες εαν το αυτοκινητο σου ειναι ιδιο με το VW Caddy pick up 1,9 diesel 9U ...οποτε θα ειναι πιο ευκολο και γρηγορο ...να κανεις μια ερωτηση τους παλιατζηδες και αν βρεις καντραν απο αυτο,με στροφομετρο, και δοκιμασε το. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 8 , 2016 από τον Andreas KTM Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis85 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2016 Δες εαν το αυτοκινητο σου ειναι ιδιο με το VW Caddy pick up 1,9 diesel 9U ...οποτε θα ειναι πιο ευκολο και γρηγορο ...να κανεις μια ερωτηση τους παλιατζηδες και αν βρεις καντραν απο αυτο,με στροφομετρο, και δοκιμασε το. Είναι ακριβώς το ίδιο. Και τα όργανα είναι ίδια. Ούτε το caddy είχε στροφόμετρο. Μόνο τα felicia τα επιβατικά βλέπω ότι είχαν. Από τέτοια βρίσκω καντράν αλλά από βενζινοκίνητα. Νομίζω ότι δεν μπορεί να μπει στο πετρέλαιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες