billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) Και το σημαντικότερο, επιτέλους καλογραμμένα!Ναι, μακάρι να είστε μια ζωή κολλημένοι στην Μεσογείων μια χαρα ειναι αν ειναι ωρα αιχμης χαζεύεις και κανα κωλο! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 22 , 2016 από τον billy84 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pesadilla 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2016 ΌΧΙ. Και καλά, εμείς οι μεγάλοι καταφέρνουμε και το διαχειριζόμαστε, έστω κι αν ανατριχιάζουμε.Τί γίνεται όμως με τις οικογένειες - που σαφώς κάποιες έχουν μαζί και μικρά παιδιά - που καλούνται να τα βλέπουν αυτά φάτσα φόρα? Τί θα πει μετά ο γονιός στο μικρό παιδί που θα ρωτήσει "τί είναι αυτό που είδα?" και ποιός θα απολογηθεί για τους τυχόν εφιάλτες ή άλλες διαταραχές που ίσως εμφανίσει ένα ανυποψίαστο μικρό παιδί μετά από τέτοιο σοκ?Όλα στο βωμό του χρήματος και της τουριστικής εκμετάλλευσης (?) Υ.Γ. Διατηρώ μια επιφύλαξη ο χώρος να έχει ειδική σήμανση και προειδοποιήσεις περί ακατάλληλου θεάματος και να επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε ενήλικες. Νίκο, παρακαλούμε τα φώτα σου εδώ αν είδες ή θυμάσαι σχετικά. Για να είμαι ειλικρινής, ίσως επειδή δεν έχω παιδιά, δεν σκέφτηκα με αυτόν τον τρόπο.Υποθέτω πως σαν αγάλματα, που αν δεν κάνω λάθος έτσι "έγιναν" πλεόν, θα τα βλέπουν.Πιο πολύ από ηθικής σκοπιάς ήταν η παρατήρηση μου. Δηλαδή, γαμώτ άνθρωποι ήταν-είναι τελωσπάντων. sorry για το spam Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) Για να είμαι ειλικρινής, ίσως επειδή δεν έχω παιδιά, δεν σκέφτηκα με αυτόν τον τρόπο.Υποθέτω πως σαν αγάλματα, που αν δεν κάνω λάθος έτσι "έγιναν" πλεόν, θα τα βλέπουν.Πιο πολύ από ηθικής σκοπιάς ήταν η παρατήρηση μου. Δηλαδή, γαμώτ άνθρωποι ήταν-είναι τελωσπάντων. sorry για το spamΒασικά, τα παιδιά βλέπουν πάρα πολύ συχνά εφιάλτες στον ύπνο τους και φωνάζουν κιόλας. Δεν ξέρω τί βλέπουν, αλλά φαντάζομαι τις περισσότερες φορές βλακείες (αν έχουν μια ισορροπημένη και γεμάτη αγάπη ζωή και περιβάλλον). Ή μπορεί να βλέπουν "τον κακό τον λύκο του παραμυθιού που προσπαθεί να τ' αρπάξει", ενώ εμείς κοιμόμαστε ήσυχοι ότι "του είπαμε παραμύθι για να κοιμηθεί σαν πουλάκι". Φαντάσου τώρα εκείνα που ζουν σε συνθήκες ακατάλληλες για να διαχειριστούν στην ηλικία τους, τί θα βλέπουν. Γι' αυτό το σκέφτηκα, δεδομένου κιόλας ότι εδώ φαίνονται κρανία, δόντια, μέλη, καμμένα σώματα είναι κι ας είναι απολιθωμένα. Δεν είναι ελαφρύ το θέαμα για ευαίσθητες ηλικίες και δεν ξέρεις πότε αν, τί και πώς θα τους περάσει μια εικόνα στο υποσυνείδητο......Όσο για την ηθική σκοπιά που λες, δεν έχεις άδικο κι ας είναι άγνωστοι πλέον ως "ταυτότητες". Για μένα, πιο πολύ είναι μακάβριο στο βωμό της είσπραξης. Και αυτό κάνει την έκθεση σωμάτων-πτωμάτων ανήθικη. Μη ζητάς συγνώμη. Δε σπαμάρεις, (*) ένα πολύ εύστοχο ερώτημα έθεσες πάνω στο φωτογραφικό υλικό.(*) αν το spam ήταν αδίκημα, εγώ θα ήμουν μερικές φορές ισόβια και λίγα λέω..... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 22 , 2016 από τον Kostas-MotoLover 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Nikon 1.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2016 Όσον αφορά τα απολιθωμένα εκθέματα, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της όλης ατραξιόν που διαφημίζεται κιόλας. Εγώ θυμάμαι φωτογραφία στο βιβλίο της Ιστορίας της Β' Γυμνασίου γύρω στο '82-83. Δεν υπάρχει κάποια σήμανση σχετικά με το μακάβριο της εικόνας για παιδιά ή ενήλικες στο χώρο. Τώρα ο καθένας το βλέπει όπως θέλει, εγώ τα είδα σαν χρονοκάψουλα και δεν με πείραξε το γεγονός ότι εκτίθενται έτσι. Νίκο να είσαι καλά να ταξιδευεις και να μας πορώνεις εμάς που στα 43 μας νομίζουμε ότι μας πήρανε τα χρόνια!Περπατάω στα 47 με πολλά προβλήματα, η ζωή είναι μικρή και είμαι σε ένα σημείο που δεν σκέφτομαι πια...απλά πράτω ! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis1974 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 Το καλύτερο νήμα στο φόρουμ!Νικ είσαι αρχηγός! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis1974 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 από τον panagiotis1974 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες