GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 Χαχα την επόμενη θα το πηγαίνω και καλύτερα!Αυτός ο ήχος του Kawa σου ήταν καύλα!Αν το πηγαίνεις καλύτερα θα με περνάς κι ολας.. Χαχαχα (αυτοσαρκασμος) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 Αν το πηγαίνεις καλύτερα θα με περνάς κι ολας.. Χαχαχα (αυτοσαρκασμος) Εεεμ 4κ ήθελες... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 Εμαθα οτι καποιος με πορτοκαλομπορντωροδοκοκκινο μηχανακι κατηγορισε αδικως το Hyper μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 Εμαθα οτι καποιος με πορτοκαλομπορντωροδοκοκκινο μηχανακι κατηγορισε αδικως το Hyper μου Δεν ειπα τίποτα κακό.......την αλήθεια είπα....οτι σε απόσταση 500 μέτρων δεν παίζει να μην παντιλικιάσει ή να σηκωθεί....σκατοκανιβαλεΑμέσσως να πάρεις το ροπάλο σαρδανάπαλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 Δεν ειπα τίποτα κακό.......την αλήθεια είπα....οτι σε απόσταση 500 μέτρων δεν παίζει να μην παντιλικιάσει ή να σηκωθεί....σκατοκανιβαλεΑμέσσως να πάρεις το ροπάλο σαρδανάπαλε Δεν είπε μόνο αυτό, είπε και ότι και να του χαριζανε το μηχανάκι σου θα το πουλαγε για να πάρει χαρτοπολεμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 Δεν ειπα τίποτα κακό.......την αλήθεια είπα....οτι σε απόσταση 500 μέτρων δεν παίζει να μην παντιλικιάσει ή να σηκωθεί....σκατοκανιβαλεΑμέσσως να πάρεις το ροπάλο σαρδανάπαλε ε αυτο δεν ειναι κατηγορια, κοπλιμεντο ειναι...το δεχομαι.τα φιλια μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 ε αυτο δεν ειναι κατηγορια, κοπλιμεντο ειναι...το δεχομαι.τα φιλια μουΑυτά για τους χαρτοπόλεμους το είπε ένας χλεχλές με δερμάτινα που οδηγάει κάτι με προπέλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 α το μπουστη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 α το μπουστη...μπουστάρ(δ)άς χαχαχαχαχαχαχααχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 Ρε μαλακα Αντρεα πες την αλήθεια. Είπες : έλα μωρε με τη τριμπούρδελη λαδιέρα που ούτε 500μ δεν μπορείς να κάνεις και κάτι θα σπάσει. Άσε που εγώ με τον Tzi δεν έχω επαφές. Από κάτι τέτοιες μαλακίες ξεκινάνε οι παρεξηγήσεις. Κάποιος το σφύριξε στον άλλον το χλέμπουρα και βγήκε με το ρόπαλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 Είχε πινακιδες για αθηνα, παντού ρε! Εγω δε ξέρω τίποτα, προσπαθούσα να ξεφύγω από ένα 125 τελεια βόλτα..πάλι καλά που είχα κάνει σέρβις το μηχανάκι από χθες και ήρθε έτοιμο..Τελικά μτο 125 τι έγινε ρε γαβριηλ;;;χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 Ρε μαλακα Αντρεα πες την αλήθεια. Είπες : έλα μωρε με τη τριμπούρδελη λαδιέρα που ούτε 500μ δεν μπορείς να κάνεις και κάτι θα σπάσει. Άσε που εγώ με τον Tzi δεν έχω επαφές. Από κάτι τέτοιες μαλακίες ξεκινάνε οι παρεξηγήσεις. Κάποιος το σφύριξε στον άλλον το χλέμπουρα και βγήκε με το ρόπαλο. ρε άει βάλε πάνω από 4η και μετά απεύθυνε μου τον λόγο. Σίγα μην παρεξηγήθει το γιωργοGees Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2016 @geokaf Θα ανεβάσεις κανένα βίντεο; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2016 Ρε μαλακα Αντρεα πες την αλήθεια. Είπες : έλα μωρε με τη τριμπούρδελη λαδιέρα που ούτε 500μ δεν μπορείς να κάνεις και κάτι θα σπάσει. Άσε που εγώ με τον Tzi δεν έχω επαφές. Από κάτι τέτοιες μαλακίες ξεκινάνε οι παρεξηγήσεις. Κάποιος το σφύριξε στον άλλον το χλέμπουρα και βγήκε με το ρόπαλο. ρε άει βάλε πάνω από 4η και μετά απεύθυνε μου τον λόγο. Σίγα μην παρεξηγήθει το γιωργοGeesου να μου χαθειτε παλιοκοπριτες και οι 2 σας.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2016 @geokaf Θα ανεβάσεις κανένα βίντεο;Χαχαχα.. Ναι. Για να ξανανεβασω στο "δε μπορώ να στριψω" τα χάλια μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2016 Εεε όχι δεν το είπα γι αυτό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2016 Εεε όχι δεν το είπα γι αυτό... το ξερω ρε, αλλα θα ειναι ευκαιρα να δω αν μπορω να δω κατι, δεν εχω κομπλεξ με τη κουλαμαρα μου, ντοντ γουορι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2016 Aφού δεν το φτανες ρε καραμήτρο το 125......όο από πίσω σε ειχε δεν σε πιανε η κάμερα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2016 δυσκολο για το βιντεακι παιδια ίσως την αλλη βδομαδα!!γτ μπαινω αυριο για αμυγδαλες και κρεατακια και θα ειμαι καπως για μια βδομαδα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2016 Aφού δεν το φτανες ρε καραμήτρο το 125......όο από πίσω σε ειχε δεν σε πιανε η κάμερα τι λε ρε ψευταρε, ΜΠΑΝ ΤΩΡΑ. Στις ευθειες ειχα το καημενο το πιστονακι του να χτυπιεται πανω κατω χωρις ελπιδα γιατι εγω εκανα βρουμ και εξαφανιζόμουν, απλα στις στροφες που χέζομαι, τσοου, να σου ηθελε να με σπρωξει το cbfακι να κανω στην άκρη, λεπτομερειες ομως. Σε καποια φαση βαρέθηκα και τον αφησα να περάσει! (και μετα δε ξερω που πηγε ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2016 Ντώσει βίντεο στο λαό μη σε κέσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες