GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 (τροποποιήθηκε) Η πίεση απο τα προβλήματα και τη καθημερινότητα έχει ανέβει τώρα τελευταία, οι αφραγκιες μακραν στο ζενίθ, οπότε θέλω χαλαρή βολτιτσα, της ταξης των 200χλμ σύνολο, αντε με κανα καφε/σουβλακι στο ενδιάμεσο . Διαδρομές προτείνετε, εγω βαζω ότι θα ναι Σάββατο 24/09 ξεκίνημα κατά τις 10 πμ,καιρού επιτρέποντος πάντα. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Porto German Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 και λιμνη βουλιαγμενης εινα ωραια απο ψαθα!!εγω λογικα μεσα αν εχει καλο καιρο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Παίζει να ερθω αν δεν δουλεύω να ξεμουδιάσω λίγο..........με έφαγε η παραλία φέτο :p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Οκ, για να μαζευτούμε λιγο και βλέπουμε που θα παμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Θα το ψηνα αλλά παίζει να είμαι πολύ αργός Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Θα το ψηνα αλλά παίζει να είμαι πολύ αργός Ασταδιάλα μαρή κουλομαρία.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Ασταδιάλα μαρή κουλομαρία....Εγώ και τα 153 κυβικά του πισιεξ πηγαίνουμε "χαλαρή βόλτα" με 50 χλμ/ώρα. Με τα δικά σας μοτόρια τα 50 είναι ίδια με τα 0 Ότι είμαι κουλάδι είναι σίγουρο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Εγώ και τα 153 κυβικά του πισιεξ πηγαίνουμε "χαλαρή βόλτα" με 50 χλμ/ώρα. Με τα δικά σας μοτόρια τα 50 είναι ίδια με τα 0 Ότι είμαι κουλάδι είναι σίγουρο!Aν εξαιρέσεις την εθνική η υπόλοιπη διαδρομή με ένα 80άρι ειναι κομπλε ρε..... με κάτι μικροκανιβαλιστες τάσεις σε μερικά κομμάτια...αλλα θα δείξω χαρακτήρα και θα πηγαινουμε παρέα.....(θα τρως κλωτσές....τσούλλλλλλλλλαααααααααααα ρε μαμημένο σφούυυτερ χαχαχαχαχααχ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Εγώ και τα 153 κυβικά του πισιεξ πηγαίνουμε "χαλαρή βόλτα" με 50 χλμ/ώρα. Με τα δικά σας μοτόρια τα 50 είναι ίδια με τα 0 Ότι είμαι κουλάδι είναι σίγουρο!Κουλαδι είμαι και γω, μη σκας. Στις στροφές με περνάνε και τα πάπια. Χαλαρά θα πάμε, κοινώς μη τολμησεις να μην έρθεις. Ο Γιώργος με το cbf πως θα ρθει ναουμ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 ΧαχαχαΚάτσε ρε ακόμα έχει 220 χλμ πάνω το μηχανάκι, αν το τελικιάζω από τώρα την κάτσαμε.Η αλήθεια είναι οτι δεν παίζει και χρήμα πολύ μέχρι να πληρωθώ. Μπορεί να σκάσω στην επόμενη όμως! Κουλαδι είμαι και γω, μη σκας. Στις στροφές με περνάνε και τα πάπια. Χαλαρά θα πάμε, κοινώς μη τολμησεις να μην έρθεις. Ο Γιώργος με το cbf πως θα ρθει ναουμ; Χμ... Γ@μώ το τέλω το τέλω πολύ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Τελειο! Ελα ρεεε.. Θα αραξουμε και θα σε περιμένουμε το πολύ πολύ. Επίσης.. Ποοοοσο θα καψει το pcx? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Λίγα Στην πόλη τουλάχιστον, ο μεγαλύτερος δρόμος που έχω πάει είναι η ΠειραιώςΈχω ψηθεί αρκετά, να δούμε και προς Πέμπτη καιρός και πως θα είμαστε γενικώς! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Λίγα Στην πόλη τουλάχιστον, ο μεγαλύτερος δρόμος που έχω πάει είναι η ΠειραιώςΈχω ψηθεί αρκετά, να δούμε και προς Πέμπτη καιρός και πως θα είμαστε γενικώς!και εγώ 125 έχω όπως λέει και ο γαβριηλ..θα έχεις παρεα στα βρισιδια από τους αλλους που θα περιμένουν ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Αν είναι κάπου κοντά και προλαβαίνω θα έρθω μόνο για καφεδακι.....στις 1 πρέπει να είμαι πισω για να παω στη δουλειά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 και εγώ 125 έχω όπως λέει και ο γαβριηλ..θα έχεις παρεα στα βρισιδια από τους αλλους που θα περιμένουν ;)Θα λέμε ότι κάνουμε εντυπωσιακή είσοδο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Θελω και γω βολτα αν την παλεψω και σηκωθω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Σουνιάδα all time classic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Αν δεν δουλευω.. και αν ειναι ετοιμη η αναρτηση και εγω μεσα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Αν είμαι πίσω κατά τίς 2:00, είμαι μέσα..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Αν είμαι πίσω κατά τίς 2:00, είμαι μέσα..... Μωρή κάργια Νικολάκηηηηηηηηηηηηη θα δω την αρχοντομουτσουνάρα σου μετά από 2 χρόνια????? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Aς δουμε ποιο ειμαστε, τι ωρα μας βολευει να γυρισουμε και τι μηχανακια, και θα βγαλουμε διαδρομη που να βολευει ολους κ βλεπουμε.. Πχ εγω γουστάρω και πορτο γερμενο για καφεδάκι, αλλα ειναι και το Σουνιο που μπορει να βολευει τους "μικρους" γιατι δεν εχει εθνικη λεω εγω τωρα.. Η να δουμε οτι δε προλαβαινει κανεις (;) για καφε, και να το κανονισουμε αναλογα. Ο κοινος παρονομαστης ειναι βολτα κοντινη (οσοι εχουν 600ss μην ερθουν, δε γινεται ειπαμε ) και ιδανικα αραγμα για καφεδακι, και το μεσημερι να μαστε πισω! Προτιμω να φυγουμε νωρις και να γυρισουμε νωρις, για να προλαβουμε ολοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Aς δουμε ποιο ειμαστε, τι ωρα μας βολευει να γυρισουμε και τι μηχανακια, και θα βγαλουμε διαδρομη που να βολευει ολους κ βλεπουμε.. Πχ εγω γουστάρω και πορτο γερμενο για καφεδάκι, αλλα ειναι και το Σουνιο που μπορει να βολευει τους "μικρους" γιατι δεν εχει εθνικη λεω εγω τωρα.. Η να δουμε οτι δε προλαβαινει κανεις (;) για καφε, και να το κανονισουμε αναλογα. Ο κοινος παρονομαστης ειναι βολτα κοντινη (οσοι εχουν 600ss μην ερθουν, δε γινεται ειπαμε ) και ιδανικα αραγμα για καφεδακι, και το μεσημερι να μαστε πισω! Προτιμω να φυγουμε νωρις και να γυρισουμε νωρις, για να προλαβουμε ολοι Χειροτερο ειναι το Σούνιο για τους μικρούς....έχει πολλά περισσότερα ισιάδια.....(άσε που δεν βλέπεις και τίποτα βαρετό ειναι). Για πόρτο σιγά την εθνική και χλμ από το περίπτερο στο Χαιδάρι....θα δούμε και λιγο πράσινο,...θα σκοτώσουμε κάνα ζουζούνι......ανηφόρα κατηφόρα κτλ κτλ Χιλιομετρικά και σαν χρόνος είναι ελαφρός παραπάνω αλλά όχι κατι το τραγικό. Θα πετύχουμε και νταλίκες να δούμε ποιος περνάει καλύτερα με 6η.......μάλλον το σφούτερ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 (τροποποιήθηκε) Προτιμω να φυγουμε νωρις και να γυρισουμε νωρις, για να προλαβουμε ολοι Συμφωνώ. Προσωπικά, αν πάμε δυτικά, με βολεύει Σχιστό (Κερατσινίου, όχι Κορυδαλλού) για ανατολικά.. Φάληρο ίσως;Να πω ότι δεν έχω πάει πουθενά εγώ, μόνο μέχρι Ανάβυσσο. Δεν εννοώ με το μηχανάκι, γενικώς Έχω πάει Νέα Μάκρη όμως (άσχετο) Θα πετύχουμε και νταλίκες να δούμε ποιος περνάει καλύτερα με 6η.......μάλλον το σφούτερΈχω 6η! Ή είναι η 1η; Ή 3η; Final drive ντε. Το καταλαβαίνεις και από τον ήχο. Κάνει "βιιιιιι" ΥΓ. Στην επόμενη θα του έχω βάλει τούρμπο και θα κάνει "βιιιιιιιι τσσσσιου, βιιιιιιι" και θα σας περνώ. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 από τον Sledgehammer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 (τροποποιήθηκε) Χειροτερο ειναι το Σούνιο για τους μικρούς....έχει πολλά περισσότερα ισιάδια.....(άσε που δεν βλέπεις και τίποτα βαρετό ειναι). Για πόρτο σιγά την εθνική και χλμ από το περίπτερο στο Χαιδάρι....θα δούμε και λιγο πράσινο,...θα σκοτώσουμε κάνα ζουζούνι......ανηφόρα κατηφόρα κτλ κτλ Χιλιομετρικά και σαν χρόνος είναι ελαφρός παραπάνω αλλά όχι κατι το τραγικό. Θα πετύχουμε και νταλίκες να δούμε ποιος περνάει καλύτερα με 6η.......μάλλον το σφούτερ Δεν εχω 6η, αρα δε σας παιζω! Ok για τα υπολοιπα! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες