Jump to content
GavriilVet

Κοντινή βολτα και μασα/καφες Σάββατο 24/09

Recommended Posts

Η πίεση απο τα προβλήματα και τη καθημερινότητα έχει ανέβει τώρα τελευταία, οι αφραγκιες μακραν στο ζενίθ, οπότε θέλω χαλαρή βολτιτσα, της ταξης των 200χλμ σύνολο, αντε με κανα καφε/σουβλακι στο ενδιάμεσο . 

Διαδρομές προτείνετε, εγω βαζω ότι θα ναι Σάββατο 24/09 ξεκίνημα κατά τις 10 πμ,καιρού επιτρέποντος πάντα. 

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

και λιμνη βουλιαγμενης εινα ωραια απο ψαθα!!εγω λογικα μεσα αν εχει καλο καιρο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίζει να ερθω αν δεν δουλεύω να ξεμουδιάσω λίγο..........με έφαγε η παραλία φέτο :p

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα το ψηνα αλλά παίζει να είμαι πολύ αργός :sad:

Ασταδιάλα μαρή κουλομαρία....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασταδιάλα μαρή κουλομαρία....

Εγώ και τα 153 κυβικά του πισιεξ πηγαίνουμε "χαλαρή βόλτα" με 50 χλμ/ώρα. Με τα δικά σας μοτόρια τα 50 είναι ίδια με τα 0 :tongue:

Ότι είμαι κουλάδι είναι σίγουρο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ και τα 153 κυβικά του πισιεξ πηγαίνουμε "χαλαρή βόλτα" με 50 χλμ/ώρα. Με τα δικά σας μοτόρια τα 50 είναι ίδια με τα 0 :tongue:

Aν εξαιρέσεις την εθνική η υπόλοιπη διαδρομή με ένα 80άρι ειναι κομπλε ρε.....

με κάτι μικροκανιβαλιστες τάσεις σε μερικά κομμάτια...αλλα θα δείξω χαρακτήρα και θα πηγαινουμε παρέα.....(θα τρως κλωτσές....τσούλλλλλλλλλαααααααααααα ρε μαμημένο σφούυυτερ χαχαχαχαχααχ) 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κουλαδι είμαι και γω, μη σκας.  Στις στροφές με περνάνε και τα πάπια.  Χαλαρά θα πάμε, κοινώς μη τολμησεις να μην έρθεις. Ο Γιώργος με το cbf πως θα ρθει ναουμ; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχα

Κάτσε ρε ακόμα έχει 220 χλμ πάνω το μηχανάκι, αν το τελικιάζω από τώρα την κάτσαμε.

Η αλήθεια είναι οτι δεν παίζει και χρήμα πολύ μέχρι να πληρωθώ. Μπορεί να σκάσω στην επόμενη όμως!

nJvENkf.png

Κουλαδι είμαι και γω, μη σκας.  Στις στροφές με περνάνε και τα πάπια.  Χαλαρά θα πάμε, κοινώς μη τολμησεις να μην έρθεις. Ο Γιώργος με το cbf πως θα ρθει ναουμ; 

Χμ... Γ@μώ το τέλω το τέλω πολύ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

nJvENkf.png

Τελειο! 

Ελα ρεεε..  Θα αραξουμε και θα σε περιμένουμε το πολύ πολύ.  Επίσης.. Ποοοοσο θα καψει το pcx? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λίγα :smile: Στην πόλη τουλάχιστον, ο μεγαλύτερος δρόμος που έχω πάει είναι η Πειραιώς

Έχω ψηθεί αρκετά, να δούμε και προς Πέμπτη καιρός και πως θα είμαστε γενικώς!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λίγα :smile: Στην πόλη τουλάχιστον, ο μεγαλύτερος δρόμος που έχω πάει είναι η Πειραιώς

Έχω ψηθεί αρκετά, να δούμε και προς Πέμπτη καιρός και πως θα είμαστε γενικώς!

και εγώ 125 έχω όπως λέει και ο γαβριηλ..θα έχεις παρεα στα βρισιδια από τους αλλους που θα περιμένουν ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν είναι κάπου κοντά και προλαβαίνω θα έρθω μόνο για καφεδακι.....στις 1 πρέπει να είμαι πισω για να παω στη δουλειά. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγώ 125 έχω όπως λέει και ο γαβριηλ..θα έχεις παρεα στα βρισιδια από τους αλλους που θα περιμένουν ;)

Θα λέμε ότι κάνουμε εντυπωσιακή είσοδο :tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν είμαι πίσω κατά τίς 2:00, είμαι μέσα..... :yes:

Μωρή κάργια Νικολάκηηηηηηηηηηηηη θα δω την αρχοντομουτσουνάρα σου μετά από 2 χρόνια?????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aς δουμε ποιο ειμαστε, τι ωρα μας βολευει να γυρισουμε και τι μηχανακια, και θα βγαλουμε διαδρομη που να βολευει ολους κ βλεπουμε.. 

Πχ εγω γουστάρω και πορτο γερμενο για καφεδάκι, αλλα ειναι και το Σουνιο που μπορει να βολευει τους "μικρους" γιατι δεν εχει εθνικη λεω εγω τωρα.. 

Η να δουμε οτι δε προλαβαινει κανεις (;) για καφε, και να το κανονισουμε αναλογα. 

Ο κοινος παρονομαστης ειναι βολτα κοντινη (οσοι εχουν 600ss μην ερθουν, δε γινεται ειπαμε :_devil: ) και ιδανικα αραγμα για καφεδακι, και το μεσημερι να μαστε πισω! 

Προτιμω να φυγουμε νωρις και να γυρισουμε νωρις, για να προλαβουμε ολοι 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aς δουμε ποιο ειμαστε, τι ωρα μας βολευει να γυρισουμε και τι μηχανακια, και θα βγαλουμε διαδρομη που να βολευει ολους κ βλεπουμε.. 

Πχ εγω γουστάρω και πορτο γερμενο για καφεδάκι, αλλα ειναι και το Σουνιο που μπορει να βολευει τους "μικρους" γιατι δεν εχει εθνικη λεω εγω τωρα.. 

Η να δουμε οτι δε προλαβαινει κανεις (;) για καφε, και να το κανονισουμε αναλογα. 

Ο κοινος παρονομαστης ειναι βολτα κοντινη (οσοι εχουν 600ss μην ερθουν, δε γινεται ειπαμε :_devil: ) και ιδανικα αραγμα για καφεδακι, και το μεσημερι να μαστε πισω! 

Χειροτερο ειναι το Σούνιο για τους μικρούς....έχει πολλά περισσότερα ισιάδια.....(άσε που δεν βλέπεις και τίποτα βαρετό ειναι). 

Για πόρτο σιγά την εθνική και χλμ από το περίπτερο στο Χαιδάρι....θα δούμε και λιγο πράσινο,...θα σκοτώσουμε κάνα ζουζούνι......ανηφόρα κατηφόρα κτλ κτλ 

Χιλιομετρικά και σαν χρόνος είναι ελαφρός παραπάνω αλλά όχι κατι το τραγικό. 

Θα πετύχουμε και νταλίκες να δούμε ποιος περνάει καλύτερα με 6η.......μάλλον το σφούτερ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ. Προσωπικά, αν πάμε δυτικά, με βολεύει Σχιστό (Κερατσινίου, όχι Κορυδαλλού) για ανατολικά.. Φάληρο ίσως;

Να πω ότι δεν έχω πάει πουθενά εγώ, μόνο μέχρι Ανάβυσσο. Δεν εννοώ με το μηχανάκι, γενικώς :baby: Έχω πάει Νέα Μάκρη όμως :laugh: (άσχετο)

Θα πετύχουμε και νταλίκες να δούμε ποιος περνάει καλύτερα με 6η.......μάλλον το σφούτερ

Έχω 6η! Ή είναι η 1η; Ή 3η; Final drive ντε. Το καταλαβαίνεις και από τον ήχο. Κάνει "βιιιιιι"

ΥΓ. Στην επόμενη θα του έχω βάλει τούρμπο και θα κάνει "βιιιιιιιι τσσσσιου, βιιιιιιι" και θα σας περνώ.

Τροποποιήθηκε από τον Sledgehammer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χειροτερο ειναι το Σούνιο για τους μικρούς....έχει πολλά περισσότερα ισιάδια.....(άσε που δεν βλέπεις και τίποτα βαρετό ειναι). 

Για πόρτο σιγά την εθνική και χλμ από το περίπτερο στο Χαιδάρι....θα δούμε και λιγο πράσινο,...θα σκοτώσουμε κάνα ζουζούνι......ανηφόρα κατηφόρα κτλ κτλ 

Χιλιομετρικά και σαν χρόνος είναι ελαφρός παραπάνω αλλά όχι κατι το τραγικό. 

Δεν εχω 6η, αρα δε σας παιζω! 

Ok για τα υπολοιπα!

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα