Nimi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 θα ηθελα να ρωτησω ποια πιστευετε οτι ειναι καλυτερη μηχανη για νεο οδηγο αναμεσα σε αυτες τις 2 , επειδη δεν ξερω και πολλα για μηχανες και ψαχνω να δω ποια θα παρω οποιαδηποτε συμβουλη θα μου ειναι χρησιμη !ευχαριστω εκ των προτερων !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 Μην ξεχνας και το ybr250, και το inazuma 250.Ολα ειναι καλα. Βρες το πιο καλοσυντηρημενο, φροντισε να το συντηρεις και εσυ σωστα, και θα μπεις με το δεξι στον κοσμο της μοτοσυκλετας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nimi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 επειδη ειμαι και κοπελα με την Sym που μου φαινεται καπως βαρια δεν θα εχω προβλημα λες ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 Υπαρχει παντα και η λυση με το πιο ελαφρυ 125.Παντως, γενικοτερα το να παταμε καλα και με τα δυο ποδια ειναι σημαντικοτερο του να γλιτωνουμε 10-20 κιλα βαρους. Οταν θα αποκτησεις εμπειρα, δεν θα σε νοιαζει και τοσο το βαρος/υψος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nimi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 ναι το ειχα σκεφτει ,παρολα αυτα επειδη την χρειαζομαι και για να βγαινει στην εθνικη λογω δουλειας ,το πιο ελαφρυ 125 μου εχουν πει οι περισσοτεροι οτι δεν ειναι για να βγει εθνικη .Προβλημα να παταω δεν θα εχω σιγουρα ,το προβλημα δηλαδη δεν ειναι αυτο ,το διπλωμα με 500 kawasaki το πηρα ,διερευνητικα ρωταω για να μαθω ποια ειναι πιο ευκολη στα κιλα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FunkyBear 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 (τροποποιήθηκε) Όλα τα μηχανάκια της κατηγορίας είναι αρκετά χαμηλά και σχετικά άνετα στις μανούβρες. Δεν θα έχεις πρόβλημα με κανένα. Υπόψη ή ότι όντας μονοκυλινδρα, θα δεις ότι θα ταξιδεύουν άνετα στην εθνική σε όχι ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες. Εξ'όσων γνωρίζω, σε κατανάλωση όλα είναι αρκετά οικονομικά. Σχετικά με την επιλογή μοντέλου, θα σε συμβούλευα, οπως αναφερθηκε, να πάρεις αυτό που θα βρεις στην καλύτερη κατασταση. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 από τον FunkyBear Ορθογραφία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 CBF 250 το βρίσκεις πιο φθηνά, είναι αρκετά ελαφρύ και θα σε βολέψει, δεν θα σου φαίνεται καθόλου βαρύ.Θεωρώ πως και το Wolf θα κινείται στα ίδια μοτίβα.Για Inazuma ούτε να το σκέφτεσαι, χίλιες φορές να πάρεις χορτοκοπτικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2016 Το wolf δεν ειναι τοσο ευκολο στην οδηγηση οσο τα ybr-cbf.Οδηγησε ενα να δεις πως ειναι! Εχει πιο βαρια αισθηση γενικα κ ειδικα στο στριψιμο. Το ybr ειναι παιχνιδακι.Το cbf ειναι το παλαιοτερο και με καρμπυρατερ οποτε δεν θα το κοιτουσα καν στη θεση σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2016 Το cbf 250 το εχει φιλος ειναι ενα μεγαλο παπι πολυ βολικο, το συμ δεν ξερω αλλα λενε καλα λογια αρα καλο θα ναι.Το ιναζουμα ειναι πιο μηχανη και απο τα δυο εχει πιο ελαστικο κινητηρα αλλα ιδια καταναλωση κ ιδιες επιδοσεις...στριβει με αισθηση σταθεροτητας και επηρεαζεται ελαχιστα απο το 2ο ατομο.Ειναι οπως το 500αρι που εδωσες στο διπλωμα μειον το γκαζι...Σκουτερ γιατι δεν κοιτας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2016 Εχω οδηγησει λιγο το SYM και το cbf. Το SYM με αρεσε, πιο σπορ θεσση οδηγησης, πιο σκηφττο, πιο ψηλα πατηρακια, πολυ ωραιο φρενο. Το χονδα, πιο πλαδαρο, πιο ανετες αναρτησεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2016 Το wolf δεν ειναι τοσο ευκολο στην οδηγηση οσο τα ybr-cbf.Οδηγησε ενα να δεις πως ειναι! Εχει πιο βαρια αισθηση γενικα κ ειδικα στο στριψιμο. Το ybr ειναι παιχνιδακι.Το cbf ειναι το παλαιοτερο και με καρμπυρατερ οποτε δεν θα το κοιτουσα καν στη θεση σου. Εσύ Νικολάκη πρέπει να τα έχεις οδηγήσει, εεε??? Επειδή τυχαίνει στην παρέα να υπάρχουν (υπήρχαν, το ένα έφυγε για άλλες παραλίες) και τα τρία μηχανάκια: Wolf 250, YBR250, CBF250, να πω δυο κουβέντες. Για κοπέλα, θα έλεγα να αποφύγεις το Wolf. Εξαιρώ την περίπτωση που το έχεις ερωτευθεί οπτικά, οπότε πάω πάσο.Είναι αρκετά πιο σκληρό (πολύ θα έλεγα) από τα άλλα δύο, το τιμόνι κόβει λίγο, τα φρένα είναι λιγότερο προοδευτικά και δαγκώνουν περισσότερο.Με απλά λόγια, το Wolf, είναι σαφώς πιο απαιτητικό στην οδήγηση και λιγότερο άνετο (και σαφώς με μικρότερους χώρους).Θεωρώ πως σημαντικό μερίδιο (που φαίνεται δύσκολο στο στρίψιμο) φέρουν τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης.Επίσης έχει σχετικά μακριά πρώτη, οπότε θέλει λίιιγο παραπάνω πατινάρισμα και προσοχή στην εκκίνηση. Επιπλέον δε, η βαλίτσα (αν σκέφτεσαι να βάλεις) το χαλάει πολύ σε εμφάνιση.....Γενικά είναι αξιόπιστο, οικονομικό, φθηνό σε χρήση και συντήρηση. Αν κάποια στιγμή δυσκολεύεται να πάρει μπροστά, μη το ψάξεις καθόλου, φταίει η μίζα. Βάζεις μια βελτιωμένη (κάπου στα 80€, μέσα στην αντιπροσωπία) και είσαι έτοιμη! Αν είναι και στην εγγύηση, ακόμα καλύτερα.Ένα δεύτερο θεματάκι, είναι ένα ελατήριο στο λεβιέ των ταχυτήτων, σχεδόν τσάμπα είναι (απλά πρέπει να πας συνεργείο επειδή δεν αλλάζει ταχύτητες αν σπάσει το ελατηριάκι). Τα άλλα δύο, YBR & CBF είναι σαν αδελφάκια. Οπτικά, λειτουργικά και οδηγικά. Το YBR είναι πιο μαλακό, πιο εύκολο οδηγικά, πιο προοδευτικές αναρτήσεις, οικονομικότερο (λόγω ψεκασμού), πιο σύγχρονο σε κάποιες λεπτομέρειες (μακρύ ψαλίδι, μοχλικό πίσω ανάρτησης, ξύστρες στο πιρούνι με προστατευτικό, μοντέρνα φλασάκια και φανάρια, διακόπτες, ψεκασμός), πιο οπισθοδρομικό σε άλλες (35W εμπρός λάμπα, αντί 55 του CBF, μονός εκκεντροφόρος αντί διπλός, ατσάλινο ψαλίδι αντί για αλουμινίου).Είναι σίγουρα πιο φρέσκο ηλικιακά και πιθανότερο να βρεις ένα σε καλή κατάσταση, ενώ πρέπει να το ψάξεις πολύ για καθαρό CBF.Σίγουρα πιο ακριβό στην αγορά των μεταχειρισμένων, αλλά μάλλον κερδισμένη θα βγεις. Στο δρόμο, το μοτέρ του YBR δείχνει πιο αδύναμο σε όλο το φάσμα των στροφών (μη φανταστείς τίποτα τρομερό), λαχανιάζει στις υψηλές στροφές περισσότερο από το CBF. Στην ουσία, παραπλήσιες επιδόσεις έχουν. Με το YBF να κερδίζει σε οικονομία (καύσιμα) και ομαλή λειτουργία του μοτέρ και κυρίως του σασμάν.Δε θα σου σβήνει εύκολα (το CBF έχει θέμα με το καρμπυρατέρ του στην περιοχή του ρελαντί) και δε θα σπας τα νεύρα σου στο να βρεις νεκρά σταματημένη στο φανάρι (με το CBF απλά θα μένεις με ταχύτητα από κάποιο σημείο και μετά, ή θα μάθεις το κόλπο του)Το CBF δείχνει πιο στιβαρό (σε γούβες, αυλακια κλπ), αλλά λιγότερο ευέλικτο από το YBR και χτυπάει λίγο περισσότερο, πιο ξερά πίσω Για προβλήματα μπορώ να σου πω για το YBR, για το CBF θα σου πει κάποιος άλλος που το ξέρει καλύτερα ( @estebahn ακούςςςς???) [πχ στο CBF σίγουρα θα πρέπει να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως θα χρειαστεί ανορθωτή κάποια στιγμή (νομίζω κάπου στα 80€ κόστος]Στα 20 χιλιάδες χιλιόμετρα, το ταπεινό YBR δεν έχει κάνει κιχ.Μια λάμπα εμπρός έχω αλλάξει.Είναι 7 ετών, ακόμα έχει τη μαμά μπαταρία, με μια τυπική συντήρηση κόστους 30€ ως 100€ ανά έτος (αναλόγως τα αναλώσιμα ή αν θέλει ρύθμιση βαλβίδων που είναι πανεύκολη, αντίθετα με το CBF) και θα ζήσει πολλάααα χρόνια!!! Συνολικά.....Αν έχεις λίγα χρήματα, ψάξε αναγκαστικά CBF που είναι φθηνότερο αλλά κάνε πολύ καλή έρευνα, μη πληρώσεις τη χαμηλή τιμή σε επισκευές και συντήρηση.Αν μπορείς να ανέβεις παραπάνω σε χρήματα, βρες ένα καθαρό YBR που θα σε βολέψει αφάνταστα.Πρακτικά, μία η άλλη έρχεται σε αυτά τα δύο μηχανάκια. Δες τιμή και τι θέλει από αναλώσιμα. Αν έχεις ερωτευτεί Wolf, προχώρα εκεί!!! Είναι πολύ καλό μηχανάκι, απλά θα είναι πιο απαιτητικό στην οδήγηση (θα σε κουράσει περισσότερο) Υ.Γ.1: Ύψος σέλας YBR/CBF παραπλήσια. Στην πράξη το YBR είναι λίγο πιο χαμηλό, θα πατάς πιο σταθερά. Λόγω πιο μαλακών αναρτήσεων και πιο μαλακής σέλας. Το Wolf είναι πιο ψηλό και σκληρό. Οπότε πάλι θα πατάς, αλλά όχι τόσο άνετα όσο στα άλλα δύο. Ανέβα στατικά και στα τρία και βλέπεις. Σε κιλά, είναι παραπλήσια. Υ.Γ.2: Αν πηγαίνεις για καινούριο, οι επιλογές είναι λιγότερες. Μόνο wolf & inazuma. Αν σου αρέσει το σουζούκι, δες το οπωσδήποτε. Σε αυτή την κατηγορία χρηστικών καθημερινών σκυλιών, μάλλον θα το έβαζα 1ο (παρόλο που δε μου αρέσει σε εμφάνιση) Υ.Γ.3: αφού θα βγαίνεις και εθνική, ξέχνα τα 125άρια........ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2016 Καλό χρυσό το ybr,αλλά που θα το βρει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2016 Καλό χρυσό το ybr,αλλά που θα το βρει; Εδώ 3 είναι μόνο..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2016 Παλικαρι που εγραφε εδω μεσα με Ybr πριν 4-5 χρονια, διαλεξε ybr εναντυ cbr λογο ψεκασμου αλλα θα του αρεσε να εχει 6 ταχυτητες. Ισχυει? 5 ταχυτο ειναι? Το cbf? Γιατι σε αυτα τα κυβικα, ισως παιζει το ρολο του... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2016 Το YBR είναι 5τάχυτο και το CBF 6τάχυτο....Σωστός Κώστα, χαζομάρα, δε το ανέφερα. Στην πράξη, δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά.Πιθανότατα αυτή μπορεί να είναι η αιτία που το CBF δείχνει πιο ροπάτο και εύστροφο ψηλά.Με το YBR πάντως, μόνος ή δικάβαλος, νορμάλ ή σβέλτα, πόλη ή ταξιδάκι, μια χαρά πήγε.....Κάποια ρεμάλια μπορούν να το επιβεβαιώσουν άλλωστε (πχ kouler, estebahn κλπ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2016 Ksin δεν εχω οδηγησει του Τασουλη?Εχει κ ενας φιλος εδω ενα μαυρο. Δεν ξερω αν ειναι διαφορετικο απο το ασπρο χεχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2016 Ksin δεν εχω οδηγησει του Τασουλη?Εχει κ ενας φιλος εδω ενα μαυρο. Δεν ξερω αν ειναι διαφορετικο απο το ασπρο χεχε Γιαυτό το είπα ρε βλάχο!!! Τα έχεις οδηγήσει και τα 3 μηχανάκια.Και μετά τα ένωσες και πήρες.....3κύλινδρο Δε θυμάμαι αν ο Στεφ έχει πάρει το Wolf. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panoskw 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2016 Ως κατοχος του wolf, σου προτεινω wolf 250, σκλι του πολεμου ο λυκος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2016 Γιαυτό το είπα ρε βλάχο!!! Τα έχεις οδηγήσει και τα 3 μηχανάκια.Και μετά τα ένωσες και πήρες.....3κύλινδρο Δε θυμάμαι αν ο Στεφ έχει πάρει το Wolf.Το εχει παρει! Τον εδωσα στεγναΚαλα το ybr οχι μονο το εχω παρει, το εχω πλυνει κιολας κανα δυο φορεςΤο ybr ειναι κ πιο γρηγορο απο το sym ε? Χαχαχααχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2016 Το εχει παρει! Τον εδωσα στεγναΚαλα το ybr οχι μονο το εχω παρει, το εχω πλυνει κιολας κανα δυο φορεςΤο ybr ειναι κ πιο γρηγορο απο το sym ε? Χαχαχααχ Γρηγορότερο ΚΑΙ με βαλίτσα ρε φίλε.......Σφύριζα κλέφτικα μετά την Citroen 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimlertas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2016 Η Kate10 έχει το Wolf και πηγαίνει εθνική-Αττική οδό. Στείλε της κανένα μήνυμα να σου πει πως της φαίνεται οδηγικά. Εγώ το λύκο θα έπαιρνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες