Jump to content
Sign in to follow this  
dankannn

Μπουζοκαλώδια για αυτοκινήτο

Recommended Posts

Το αμαξι ειναι ενα fiat punto sporting 2001 1200cc 16V κουτα

Μου κανει ενα μικρο ρεταρισμα στα χαμηλα εδω και καιρο , παλια περιπου στις 20.000 ειχα το ιδιο  και ειχα αλλαξει τα μπουζοκαλώδια και ολα ΟΚ

Να πω για να σας προλαβω  οτι τρομπα βεντζινης εχω αλλαξει με original στις 50.000 γιατι ειχε σπασει και ετρεχε απο την ακινησια.

Και δεν εχω κανενα σφαλμα στο ταμπλο για αυτο και λεω για μπουζοκαλώδια

Τωρα εχει 70.000 και λεω να τα αλλαξω  και να δω , το θεμα ειναι το τι βαζω ?

Δεν με ενδιαφερουν εξεζητημενα και ακριβα πραγματα , αλλα να μην την πατησω ( βλεπετε βαριεμε να βγαλω το φιλτροκουτι να δω τι εχει τωρα ).

Βλεπω αυτα απο το κατω link , αλλα ακουω και για σιλικονης που πανε αρκετα ακριβα 80 € 100 € που βασικα τα θεωρω πεταμενα λεφτα

http://www.maxxparts.gr/fiat-punto-188-1-2-16v-80-188-233-235-253-255-333-353-639-80hp/antallaktika/trofodosia-anaflexi/mpouzokalodia-exartimata-sundesis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αφού δεν είναι και κάτι τρελό το αμάξι προφανώς όχι τίποτα τρελά
πέρα απο την πρώτη που πρώτη φορά την ακούω,
η beru είναι απο τις κορυφαίες στις αναφλέξεις
μέτα ngk/bosch και ίσως στο τέλος marelli
όλα αυτά χωρίς μεγάλες διαφορές ...
βέβαια δευτερη φορά μπουζοκαλώδια .....
το vectra b του πατέρα μου με 210k km (και ~20 ετών) ακόμη τα εργοστασιακά φοράει
μήπως είναι τίποτε άλλο (μπουζί, βρώμικη πεταλούδα κλπ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φταιω γιατι δεν τα ειπα ολα ,

Περα απο αυτα που ειπα απο πανω και οτι φυσικα οτι εχει ελαχιστα χλμ απο οτι θα ειδες απο το 2001 εως τωρα εχει 70.000.

Μπουζι - φιλτρο νεα και καθαρα , ταμπλο οπως ειπα δεν εχει βγαλει κατι σαν σφαλμα , πεταλουδα βλεπεις την φατσα σου ( αν και δεν ειχε κατι την καθαρισα)

Και οπως ειπα ειναι τα ιδια τα συμτωματα με παλια ετσι ξεκινησε και μετα δουλευε τρικιλυνδρα και εσκαγε , τοτε ηταν σε εγγυηση  για αυτο και λεω να τα αλλαξω και να δω , πολλαπλασιαστης δεν πιστευω γιατι ειτε δεν θα επερνε ειτε θα το εκανε και σε αλλες στροφες το προβλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

capture15.jpg

Εαν θες να λεγεσαι σοβαρος οδηγος 4τροχου και να σε σεβονται ο μηχανικος σου κ οι καγκουραιοι,μονο με αυτα για να κυκλοφορεις με ψηλα το κεφαλι :laugh:

Τροποποιήθηκε από τον Peiraiwths

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

capture15.jpg

Εαν θες να λεγεσαι σοβαρος οδηγος 4τροχου και να σε σεβονται ο μηχανικος σου κ οι καγκουραιοι,μονο με αυτα για να κυκλοφορεις με ψηλα το κεφαλι :laugh:

οχι βρε τα ξερω αυτα αλλα οχι να τα βαλω στον κουβα ,θα γελανε και οι πετρες ασε που δεν σκαω 100 € για πλακα

:laugh::laugh:

Τροποποιήθηκε από τον dankannn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω λεω πως ειναι πολλαπλασιαστες! Δεν κομπιαζει παντα σε ολο το φασμα των στροφων, συνηθως το κανει χαμηλαη με σταθερο γκαζι! Αλλαξε πολλαπλασιαστη-πολλαπλασιαστες και θα με θυμηθεις!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω λεω πως ειναι πολλαπλασιαστες! Δεν κομπιαζει παντα σε ολο το φασμα των στροφων, συνηθως το κανει χαμηλαη με σταθερο γκαζι! Αλλαξε πολλαπλασιαστη-πολλαπλασιαστες και θα με θυμηθεις!!

Ετσι και αλλιως θα το κανω μονος μου , ΟΚ δεν ειναι απογορευτικο το κοστος να τα αλλαξω σαν πακετο απο οτι ειδα.

http://www.maxxparts.gr/fiat-punto-188-1-2-16v-80-188-233-235-253-255-333-353-639-80hp/antallaktika/trofodosia-anaflexi/pollaplasiastis

Και εδω παω σε aftermarket δεν νομιζω οτι εχω λογο να παω στην fiat ( που απλα θα εχει το fiat επανω σαν ταμπελα )

Γενικα απο οτι θυμαμαι ολα της bosch ειναι επανω , βγαλε βαλε ειναι λογικα και ο πολλαπλασιαστης ? δεν ρυθμιζω κατι σε εγκεφαλο ?

Και εδω μαρκες οτι ειπαμε επανω ?   η HOFFER λεει κατι  η να παω σε BOSCH η NGK ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ετσι και αλλιως θα το κανω μονος μου , ΟΚ δεν ειναι απογορευτικο το κοστος να τα αλλαξω σαν πακετο απο οτι ειδα.

http://www.maxxparts.gr/fiat-punto-188-1-2-16v-80-188-233-235-253-255-333-353-639-80hp/antallaktika/trofodosia-anaflexi/pollaplasiastis

Και εδω παω σε aftermarket δεν νομιζω οτι εχω λογο να παω στην fiat ( που απλα θα εχει το fiat επανω σαν ταμπελα )

Γενικα απο οτι θυμαμαι ολα της bosch ειναι επανω , βγαλε βαλε ειναι λογικα και ο πολλαπλασιαστης ? δεν ρυθμιζω κατι σε εγκεφαλο ?

Και εδω μαρκες οτι ειπαμε επανω ?   η HOFFER λεει κατι  η να παω σε BOSCH η NGK ?

Βαλε οτι φοραει απο την μανα του. Οι ngk θεωρω ειναι οι καλυτεροι απο οσους ανεφερες. Ναι, βγαζεις τους πολλαπλασιαστες, προσεχε τις φυσες τους, και βαλε τους καινουριους. Καμια ρυθμιση δεν θελει θα τα διαβασει ο εγκεφαλος απο μονος του. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Thanks ,

Εβαλα παραγγελια το πρωι για ngk και στα δυο , ο μαμα ηταν bosch και τα μπουζοκαλωδια ηταν fiat. 

Δευτερα θα τα εχω και θα κατσω το ΣΚ να τα βαλω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Thanks ,

Εβαλα παραγγελια το πρωι για ngk και στα δυο , ο μαμα ηταν bosch και τα μπουζοκαλωδια ηταν fiat. 

Δευτερα θα τα εχω και θα κατσω το ΣΚ να τα βαλω.

Oταν με το καλο τα περασεις στο αμαξι ενημερωσε μας ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φυσικα και θα γραψω,

απλα πρεπει να βρω μια μυτη torx αστερακι για να βγαλω τον πολλαπλασιαστη.

Θα παω το Σαββατο να παρω μια και θα κανω και εναν καθαρισμο και στο ματι των στροφων και πιθανα και στον (λ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χρηστο. Να υποθεσω πως δεν αλλαξες βενζιναδικο τελευταια ε?

Περα αππ τα μπουζοκαλωδια  που θες να ελενξεις, ελενξε αν εχει ποτενσιομετρακι μεσα στο φιλτροκουτο ή στον σωληνα εισαγωγης γενικοτερα.

Επισης παιζει να ειναι και στο υψος της πεταλουδας εισαγωγης

Που μενεις? τορξ μπορω να σε δωκω εγω να κανεις την δουλεια σου

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS
εντιτ δυο φορες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χρηστο. Να υποθεσω πως δεν αλλαξες βενζιναδικο τελευταια ε?

Περα αππ τα μπουζοκαλωδια  που θες να ελενξεις, ελενξε αν εχει ποτενσιομετρακι μεσα στο φιλτροκουτο ή στον σωληνα εισαγωγης γενικοτερα.

Επισης παιζει να ειναι και στο υψος της πεταλουδας εισαγωγης

Που μενεις? τορξ μπορω να σε δωκω εγω να κανεις την δουλεια σου

thanks Ηλια

Εγω παγκρατι ειμαι , αλλα θα παω να παρω ενα να το εχω.

Βανζιναδικο παντα στο ιδιο βαζω, δεν εχω προβλημα.

Ναι θα τα δω και αυτα που λες , πεταλουδα την ειχα δει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

thanks Ηλια

Εγω παγκρατι ειμαι , αλλα θα παω να παρω ενα να το εχω.

Βανζιναδικο παντα στο ιδιο βαζω, δεν εχω προβλημα.

Ναι θα τα δω και αυτα που λες , πεταλουδα την ειχα δει.

Επειδη ειμαι κοντα σου, βενζινη που βαζεις; Εγω μονο στην Bp στην φορμιωνος προς Βυρωνα βαζω που ξερω και τον ανθρωπο και εχει πολυ καλη βενζινη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aγιο αρτεμιο , στην AVIN που ειναι εταιρικο , στον μαλιωρα απεναντη.

Εκει βαζω και στο cbr  , και κανω 245 χλμ την εβδομαδα , χωρις εχτρα βολτα.

Δεν ειχα ποτε προβλημα απο τοτε που εγινε εταιρικο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΚ τα εβαλα τωρα το βραδυ και τα δυο πανω στο κουβαδακι  ,νομιζω γενικα οτι παει καλυτερα το αμαξι σε ολο το φασμα των στροφων.

Δεν μπορω να πω αν ηταν απο τα καλωδια η απο τον πολλαπλασιαστη αλλα εχει διαφορα που δεν ειναι απλα στο μυαλο μου.

Θα το δω το ΣΚ που θα το κανω μια μεγαλη βολτα

thanks  ολους

:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε γαμώτο δε σε πρόλαβα.

Ήθελα να σου πω, έλεγξε ΜΠΑΤΑΡΙΑ, πόλους, φίσες. Ποτέ δε ξέρεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε γαμώτο δε σε πρόλαβα.

Ήθελα να σου πω, έλεγξε ΜΠΑΤΑΡΙΑ, πόλους, φίσες. Ποτέ δε ξέρεις...

Τα ειχα δει αυτα,   thanks

Μια χαρα παει τωρα , κατι απο τα δυο ειχε προβλημα , αλλα λογο λογικου κοστους και αφου το εκανα μονος και δεν πληρωσα εργατικα  τα αλλαξα και τα δυο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα