dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 Το αμαξι ειναι ενα fiat punto sporting 2001 1200cc 16V κουταΜου κανει ενα μικρο ρεταρισμα στα χαμηλα εδω και καιρο , παλια περιπου στις 20.000 ειχα το ιδιο και ειχα αλλαξει τα μπουζοκαλώδια και ολα ΟΚΝα πω για να σας προλαβω οτι τρομπα βεντζινης εχω αλλαξει με original στις 50.000 γιατι ειχε σπασει και ετρεχε απο την ακινησια.Και δεν εχω κανενα σφαλμα στο ταμπλο για αυτο και λεω για μπουζοκαλώδιαΤωρα εχει 70.000 και λεω να τα αλλαξω και να δω , το θεμα ειναι το τι βαζω ?Δεν με ενδιαφερουν εξεζητημενα και ακριβα πραγματα , αλλα να μην την πατησω ( βλεπετε βαριεμε να βγαλω το φιλτροκουτι να δω τι εχει τωρα ).Βλεπω αυτα απο το κατω link , αλλα ακουω και για σιλικονης που πανε αρκετα ακριβα 80 € 100 € που βασικα τα θεωρω πεταμενα λεφταhttp://www.maxxparts.gr/fiat-punto-188-1-2-16v-80-188-233-235-253-255-333-353-639-80hp/antallaktika/trofodosia-anaflexi/mpouzokalodia-exartimata-sundesis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shattered 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 αφού δεν είναι και κάτι τρελό το αμάξι προφανώς όχι τίποτα τρελάπέρα απο την πρώτη που πρώτη φορά την ακούω,η beru είναι απο τις κορυφαίες στις αναφλέξειςμέτα ngk/bosch και ίσως στο τέλος marelliόλα αυτά χωρίς μεγάλες διαφορές ...βέβαια δευτερη φορά μπουζοκαλώδια .....το vectra b του πατέρα μου με 210k km (και ~20 ετών) ακόμη τα εργοστασιακά φοράειμήπως είναι τίποτε άλλο (μπουζί, βρώμικη πεταλούδα κλπ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 Φταιω γιατι δεν τα ειπα ολα ,Περα απο αυτα που ειπα απο πανω και οτι φυσικα οτι εχει ελαχιστα χλμ απο οτι θα ειδες απο το 2001 εως τωρα εχει 70.000.Μπουζι - φιλτρο νεα και καθαρα , ταμπλο οπως ειπα δεν εχει βγαλει κατι σαν σφαλμα , πεταλουδα βλεπεις την φατσα σου ( αν και δεν ειχε κατι την καθαρισα)Και οπως ειπα ειναι τα ιδια τα συμτωματα με παλια ετσι ξεκινησε και μετα δουλευε τρικιλυνδρα και εσκαγε , τοτε ηταν σε εγγυηση για αυτο και λεω να τα αλλαξω και να δω , πολλαπλασιαστης δεν πιστευω γιατι ειτε δεν θα επερνε ειτε θα το εκανε και σε αλλες στροφες το προβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εαν θες να λεγεσαι σοβαρος οδηγος 4τροχου και να σε σεβονται ο μηχανικος σου κ οι καγκουραιοι,μονο με αυτα για να κυκλοφορεις με ψηλα το κεφαλι Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 από τον Peiraiwths Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εαν θες να λεγεσαι σοβαρος οδηγος 4τροχου και να σε σεβονται ο μηχανικος σου κ οι καγκουραιοι,μονο με αυτα για να κυκλοφορεις με ψηλα το κεφαλι οχι βρε τα ξερω αυτα αλλα οχι να τα βαλω στον κουβα ,θα γελανε και οι πετρες ασε που δεν σκαω 100 € για πλακα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 από τον dankannn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 Εγω λεω πως ειναι πολλαπλασιαστες! Δεν κομπιαζει παντα σε ολο το φασμα των στροφων, συνηθως το κανει χαμηλαη με σταθερο γκαζι! Αλλαξε πολλαπλασιαστη-πολλαπλασιαστες και θα με θυμηθεις!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 Εγω λεω πως ειναι πολλαπλασιαστες! Δεν κομπιαζει παντα σε ολο το φασμα των στροφων, συνηθως το κανει χαμηλαη με σταθερο γκαζι! Αλλαξε πολλαπλασιαστη-πολλαπλασιαστες και θα με θυμηθεις!!Ετσι και αλλιως θα το κανω μονος μου , ΟΚ δεν ειναι απογορευτικο το κοστος να τα αλλαξω σαν πακετο απο οτι ειδα.http://www.maxxparts.gr/fiat-punto-188-1-2-16v-80-188-233-235-253-255-333-353-639-80hp/antallaktika/trofodosia-anaflexi/pollaplasiastisΚαι εδω παω σε aftermarket δεν νομιζω οτι εχω λογο να παω στην fiat ( που απλα θα εχει το fiat επανω σαν ταμπελα )Γενικα απο οτι θυμαμαι ολα της bosch ειναι επανω , βγαλε βαλε ειναι λογικα και ο πολλαπλασιαστης ? δεν ρυθμιζω κατι σε εγκεφαλο ?Και εδω μαρκες οτι ειπαμε επανω ? η HOFFER λεει κατι η να παω σε BOSCH η NGK ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2016 Ετσι και αλλιως θα το κανω μονος μου , ΟΚ δεν ειναι απογορευτικο το κοστος να τα αλλαξω σαν πακετο απο οτι ειδα.http://www.maxxparts.gr/fiat-punto-188-1-2-16v-80-188-233-235-253-255-333-353-639-80hp/antallaktika/trofodosia-anaflexi/pollaplasiastisΚαι εδω παω σε aftermarket δεν νομιζω οτι εχω λογο να παω στην fiat ( που απλα θα εχει το fiat επανω σαν ταμπελα )Γενικα απο οτι θυμαμαι ολα της bosch ειναι επανω , βγαλε βαλε ειναι λογικα και ο πολλαπλασιαστης ? δεν ρυθμιζω κατι σε εγκεφαλο ?Και εδω μαρκες οτι ειπαμε επανω ? η HOFFER λεει κατι η να παω σε BOSCH η NGK ?Βαλε οτι φοραει απο την μανα του. Οι ngk θεωρω ειναι οι καλυτεροι απο οσους ανεφερες. Ναι, βγαζεις τους πολλαπλασιαστες, προσεχε τις φυσες τους, και βαλε τους καινουριους. Καμια ρυθμιση δεν θελει θα τα διαβασει ο εγκεφαλος απο μονος του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2016 Thanks ,Εβαλα παραγγελια το πρωι για ngk και στα δυο , ο μαμα ηταν bosch και τα μπουζοκαλωδια ηταν fiat. Δευτερα θα τα εχω και θα κατσω το ΣΚ να τα βαλω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2016 Thanks ,Εβαλα παραγγελια το πρωι για ngk και στα δυο , ο μαμα ηταν bosch και τα μπουζοκαλωδια ηταν fiat. Δευτερα θα τα εχω και θα κατσω το ΣΚ να τα βαλω.Oταν με το καλο τα περασεις στο αμαξι ενημερωσε μας ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2016 Φυσικα και θα γραψω,απλα πρεπει να βρω μια μυτη torx αστερακι για να βγαλω τον πολλαπλασιαστη.Θα παω το Σαββατο να παρω μια και θα κανω και εναν καθαρισμο και στο ματι των στροφων και πιθανα και στον (λ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2016 (τροποποιήθηκε) Χρηστο. Να υποθεσω πως δεν αλλαξες βενζιναδικο τελευταια ε?Περα αππ τα μπουζοκαλωδια που θες να ελενξεις, ελενξε αν εχει ποτενσιομετρακι μεσα στο φιλτροκουτο ή στον σωληνα εισαγωγης γενικοτερα.Επισης παιζει να ειναι και στο υψος της πεταλουδας εισαγωγηςΠου μενεις? τορξ μπορω να σε δωκω εγω να κανεις την δουλεια σου Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2016 από τον HLIAS εντιτ δυο φορες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2016 Χρηστο. Να υποθεσω πως δεν αλλαξες βενζιναδικο τελευταια ε?Περα αππ τα μπουζοκαλωδια που θες να ελενξεις, ελενξε αν εχει ποτενσιομετρακι μεσα στο φιλτροκουτο ή στον σωληνα εισαγωγης γενικοτερα.Επισης παιζει να ειναι και στο υψος της πεταλουδας εισαγωγηςΠου μενεις? τορξ μπορω να σε δωκω εγω να κανεις την δουλεια σουthanks ΗλιαΕγω παγκρατι ειμαι , αλλα θα παω να παρω ενα να το εχω.Βανζιναδικο παντα στο ιδιο βαζω, δεν εχω προβλημα.Ναι θα τα δω και αυτα που λες , πεταλουδα την ειχα δει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2016 thanks ΗλιαΕγω παγκρατι ειμαι , αλλα θα παω να παρω ενα να το εχω.Βανζιναδικο παντα στο ιδιο βαζω, δεν εχω προβλημα.Ναι θα τα δω και αυτα που λες , πεταλουδα την ειχα δει.Επειδη ειμαι κοντα σου, βενζινη που βαζεις; Εγω μονο στην Bp στην φορμιωνος προς Βυρωνα βαζω που ξερω και τον ανθρωπο και εχει πολυ καλη βενζινη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2016 (τροποποιήθηκε) Aγιο αρτεμιο , στην AVIN που ειναι εταιρικο , στον μαλιωρα απεναντη.Εκει βαζω και στο cbr , και κανω 245 χλμ την εβδομαδα , χωρις εχτρα βολτα.Δεν ειχα ποτε προβλημα απο τοτε που εγινε εταιρικο Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2016 από τον dankannn 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2016 (τροποποιήθηκε) ΟΚ τα εβαλα τωρα το βραδυ και τα δυο πανω στο κουβαδακι ,νομιζω γενικα οτι παει καλυτερα το αμαξι σε ολο το φασμα των στροφων.Δεν μπορω να πω αν ηταν απο τα καλωδια η απο τον πολλαπλασιαστη αλλα εχει διαφορα που δεν ειναι απλα στο μυαλο μου.Θα το δω το ΣΚ που θα το κανω μια μεγαλη βολταthanks ολους Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2016 από τον dankannn 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Ρε γαμώτο δε σε πρόλαβα.Ήθελα να σου πω, έλεγξε ΜΠΑΤΑΡΙΑ, πόλους, φίσες. Ποτέ δε ξέρεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Ρε γαμώτο δε σε πρόλαβα.Ήθελα να σου πω, έλεγξε ΜΠΑΤΑΡΙΑ, πόλους, φίσες. Ποτέ δε ξέρεις...Τα ειχα δει αυτα, thanksΜια χαρα παει τωρα , κατι απο τα δυο ειχε προβλημα , αλλα λογο λογικου κοστους και αφου το εκανα μονος και δεν πληρωσα εργατικα τα αλλαξα και τα δυο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες