Tzo71 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2016 Άμα ήταν η ερώτηση μου sprinter 125 ή panther 125 ??? πιστεύω καλύτερα, το Panther ε;;; Μιλάμε για χρονολογίες 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzo71 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2016 Panther 125 ή modenas 135? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2016 Δυστυχώς οι επιλογές σου είναι all over the place.Εγώ σου ξαναλέω θα διάλεγα αυτό που θα έβρισκα στην καλύτερη κατάσταση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzo71 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2016 (τροποποιήθηκε) Και τα δυο τα έχω βρει σε πολυ καλή κατάσταση . Μάλλον θα παω για Panther. Ξέρετε ποσό ειναι τον μήνα η συντήρηση του ;;; Γιατί έχω ακούσει τρέλα ποσά. Π.χ για ένα ΜΗΧΑΝΑΚΙ 110c έχω ακούσει ότι δίνουν τον χρόνο 990€Και μια 2η ερώτηση ειναι πιο απο τα δυο ειναι πιο οικονομικό σε συντήρηση ; Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2016 από τον Tzo71 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2016 Αρχικά,135 κυβικά μηχανάκι με α1 δεν μπορείς να οδηγήσεις.Και κατά δεύτερον,η συντήρηση μιας μηχανής 125 είναι αρκετά φθηνή.Μαζί με ασφάλεια,τέλη,βενζίνες ίσως φτάνει το χιλιάρικο,αν και χλωμό το κόβω.Είναι αστεία ποσά αυτά που σου ζητάει σε σύγκριση με αυτά τα πράγματα που σου προσφέρει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzo71 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2016 Άρα ισχύει αυτό ειναι περίπου 1000€ τ χρόνο η συντήρηση,;; Και φαντάσου ειμαι 18χρονων άνεργος :p Xaxaxaxa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2016 Δεν με κατάλαβες.Λάδι 10-15 ευρώ ανά 2κ χλμ,μπουζί ανά 8κ γύρω στο 10άρικο,φίλτρο αέρα 15 ευρώ ανά 8-10κ χλμ,τακάκια και σιαγώνες όποτε τελειώσουν περίπου 15 ευρώ το καθένα.Λάστιχα κανά 100άρικο.Οπότε καταλαβαίνεις ότι οι τιμές είναι πολύ φθηνές.Σου είπα χιλιάρικο με όλα μέσα.Ασφάλεια 140 ευρώ τον χρόνο,τέλη 22 ευρώ και βενζίνες. (Οι τιμές που ανέφερα είναι για το cbf) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzo71 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2016 Και άρα θα ειναι πιο φτηνά σε Daytona... Παίρνει και ο μάστορας για να σου βάλει π.χ για εργασία αν σου βάλει μπουζί , φίλτρο αέρα και τακάκια; Ποσά θα πάρει περίπου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2016 Στα λάδια συνήθως δεν παίρνουν τίποτα.Στα άλλα αν τα κάνεις όλα μαζί άντε να σου πάρουν κανά 20άρικο.Μαξ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzo71 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2016 Ok ευχαριστώ παίδες!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2016 (τροποποιήθηκε) Μην πάρεις κινεζιά, θα το μετανιώσεις, δεν θα βρισκεις ανταλλακτικά, εγω καιγόμουν τοτε γι αυτο το πήρα,σε αυτή την κατηγορία σου πρωτείνω honda cbf 125 μεταχειρισμένο, να το δεις παρέα με ενα φιλο μηχανικό η να το δεις σε ενα κοντινο συνεργείο (χωρις να αναφέρεις το συγκεκριμένο συνεργείο στον πωλητή, για να μην χαρτζιλικώσει τον μηχανικό για να πεί καλά λόγια) Αυτο εχει και καποια χλμ αλλα οι κινητήρες αντέχουν παρααα πολλα χλμ.http://www.car.gr/8343190-honda-cbf-125 Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2016 από τον Kostakis88 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzo71 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2016 (τροποποιήθηκε) Επιςης έχω βρει και αυτήν καλύτερη απο τη cbf 125 !http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/8556045/Σωστά ;Τελικά μάλλον θα πάρω κανα c90 , και θα βάλω τα υπόλοιπα για να τ φτιάξω.Αν σας έλεγα να αγοράσω astrea 100c ή daytona 2015 ή Suzuki του 2008 με 35000 χιλιόμετρα πιο θα μου λέγατε ;;Επισήμανση*: αυτός που τ εχει αυτ το μηχανάκι ειναι γνωστός μου ,και αυτή τη στιγμή εχει πάνω απο 50000+ χιλιόμετρα. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2016 από τον Tzo71 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2016 (τροποποιήθηκε) CBR (αυτο που εδειξες στο car.gr)Γιατί 1ον είναι γαμάτο 2ον εχει συμπλέκτη 3ον εχει tubeless λαστοιχα 4ον ειναι πιο ασφαλες και έχει κρατήματα σε σχεση με παπιά.Το cbr που λες εχει σκυφτη αγωνιστική θεση ίσως σε κουράσει το cbf ισως το βρείς πιο άνετο.Απο τα τριά παπιά το astrea είναι αρχαίο, το daytona αστο, το suzuki αστο κολάει το γκαζι (μου χει πει ντελυβερας) αυτο που σου πα στην αρχη πάρε. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2016 από τον Kostakis88 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzo71 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2016 Παιδιά αν πάρω την Panther 125 θα ειναι φτηνά τα ανταλλακτικά λάδια. Μπορείτε να μου πείτε αν ειναι ίδια με τα Cbf 125 ;τον μήνα ποσά θα πληρώνω ; Σαν μέσο όρο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2016 (τροποποιήθηκε) Παιδιά αν πάρω την Panther 125 θα ειναι φτηνά τα ανταλλακτικά λάδια. Μπορείτε να μου πείτε αν ειναι ίδια με τα Cbf 125 ;τον μήνα ποσά θα πληρώνω ; Σαν μέσο όρο..Τα ίδια είναι περίπου και τα δυο, τωρα επειδή είσαι ανεργος κράτα στην ακρη 40-50 ευρω τον μήνα (με μεσο ορο περίπου 1000χλμ/μηνα) και θα εχεις λεφτα για ανταλλακτικά και λάδια.Τα πάγια εξοδα σου θα είναι η ασφάλεια που θα ειναι περίπου 100 ευρώ ετήσια και στα δυο (πληρώνεις κατι παραπάνω επειδή εισαι νεος οδηγός) και τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας είναι 22ευρώ και στα δυο.Συνοψίζοντας λοιπών:Το panther εχει καρμπυρατέρ, το cbf έχει ηλεκτρονικό ψεκασμό και θα σου καίει λιγότερο καύσιμο.Το panther εχει πισω δισκόφρενο το οποίο δεν σου χρειάζεται, ο πισω τροχος δεν θελει πολύ φρένο...Το panther κοστιζει 1700 ευρώ καινουριο και δεν γνωρίζουμε την αξιοπιστία του...Το cbf μεταχειρισμένο 6 ετίας κοστίζει 1000 ευρώ και είναι ασφαλέστερη επιλογή... μονο που χρειάζεται έλενχος μεσω μηχανικού...Η επιλογή δική σουΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 15 , 2016 από τον Kostakis88 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzo71 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2016 (τροποποιήθηκε) Έχω βρει με 950€ Panther 125 με 950€ μαλλον αυτό θα πάρω. Λόγο οικονομικών . Και σαν 1η μηχανή.και +οτι δεν υπάρχει Cbf με αυτά τα λεφτά . Γτ την κόκκινη και μια μαύρη που θα βρεις στο car.gr(η μια με 1000 και η άλλη με 1150 σε μαύρο χρώμα έχουν πουληθεί )αλλα μπορεί και να πάρω ή Daytona sprinter μοντελο 2015 με 12000 χιλιόμετρα στα 700 Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 15 , 2016 από τον Tzo71 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzo71 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2016 (τροποποιήθηκε) Έχω βρει με 950€ Panther 125 με 950€ μαλλον αυτό θα πάρω. Λόγο οικονομικών . Και σαν 1η μηχανή.και +οτι δεν υπάρχει Cbf με αυτά τα λεφτά . Γτ την κόκκινη και μια μαύρη που θα βρεις στο car.gr(η μια με 1000 και η άλλη με 1150 σε μαύρο χρώμα έχουν πουληθεί )αλλα μπορεί και να πάρω ή Daytona sprinter μοντελο 2015 με 12000 χιλιόμετρα στα 700παιδιά τελικά η Τελευταία μου ερώτηση ειναι Honda Astrea grand 2000 ή 2001 ή sprinter 125 Daytona ή Dy-Rs 2015 Daytona 125???τελευταία ερώτηση!(ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 15 , 2016 από τον Tzo71 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2016 1ον μεταχειρισμένο & κινέζικο ειναι το μεγαλύτερο ρίσκο... ΟΧΙΤο astrea 17 χρονών μηχανάκι? Οχι εγω δεν θα το επαιρνα, ειναι πολύ παλιό και οι χιλιομετρητές τους θα έχουν κάνει τον κύκλο και θα εχουν γραψει απο την αρχή ή θα εχουν παραποιηθεί...Για τα daytona που αναφέρεις εχω διαβάσει πολλα αρνητικά εδω στο blog, εγω σου πρωτείνω sonic καινούριο με χιλια ευρώ που το εχω ζησει...Αλλες επιλογές είναι της MTG motors το 110 με 800 ευρώ και 125 1100 ευρώΕίναι και το παπί gemini που εχει υπερκυβισμενο κινητηρα yamaha 125 στα 1350 ευρώ και απο φωτογραφίες το σουλουπι, οι μπουκάλες, τα δισκοφρενα μοιαζουν με το crypton110 αρα θα βρισκεις ανταλλακτικά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzo71 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Παιδιά βάλτε συνδέσμους τι μου προτείνετε...; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzo71 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 Παιδιά ποσό ειναι τον μήνα το κόστος, η συντήρηση γι έναν παπί 110 ή 115c (π.χ crypton r 2005)?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 Δεν πάει με τον μήνα,πάει με τα χλμ.Αν εσύ κάνεις 50χλμ τη μέρα ανεβαίνει το κόστος,αν κάνεις 50χλμ τη βδομάδα το κόστος είναι απίστευτα μικρό.Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 (τροποποιήθηκε) Παιδιά ποσό ειναι τον μήνα το κόστος, η συντήρηση γι έναν παπί 110 ή 115c (π.χ crypton r 2005)??Τα ξαναλέω πάλι, για ένα παπί μέχρι 125 κυβικά τα πάγια έξοδα είναι 22 ευρώ ετήσια τέλη κυκλοφορίας, 100 ευρώ ετησια ασφάλεια και 25 ευρώ ΚΤΕΟ καθε δυο χρόνια.Απο συντήριση θές αλλαγή λαδιών κάθε 2500χλμ με κοστος 10 ευρώ, τακάκια φρένων αναλογα και την χρήση καθε 10000χλμ περιπου με κόστος 15 ευρώ εμπρός και 15 πίσω.καθαρισμός καρμπυρατερ συνηστάται καθε 10000χλμ με κοστος 20 ευρώ , αλλα μπορεις και να το παραλήψεις βάζε συχνά 100αρα, στα 10000χλμ θες μπουζί, κόστος 5 ευρώ, φιλτρο αέρα καθε 20000χλμ το πολυ 10 ευρώ και 20 ευρω ρυθμιση βαλβίδων, μπορεις και να το καθυστερίσεις και λίγο. Τέλος στα 20-30000χλμ και αναλόγου χρήσης χρειάζονται αλυσιδογράναζα κανα 30ευρώ περίπου, η αλυσίδα θέλει λίπανση ανα δυο βδομάδες με ενα φθηνό σπρει αλυσίδας. Μια φορά το μήνα πρέπει να ελέχνεις το τέντομα της 3-4 εκατοστά ανοχή ανάμεσα στα δύο γρανάζια και τεντόνεται με κατι βίδες στο πλαί. Αν φοβάσαι το πάς στον μηχανικό.Η συντήριση είναι αστεία αλλα επειδή είσαι ανεργος κράτα 30-40 ευρω στην ακρη κάθε μήνα και εισαι πάλικάρι... αν κάνεις μεχρι 1200χλμ το μήνα. Να το πώ και επιστημονικά, το κόστος χρήσης ενός παπιού είναι 0,30 ευρώ/χιλίομετρο όπως το υπολόγισα, με βενζίνες, ανταλλακτικά και όλα...σύν 135 ευρώ περίπου όοολα τα πάγια και νομικά έξοδα. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 από τον Kostakis88 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzo71 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 Δεν πάει με τον μήνα,πάει με τα χλμ.Αν εσύ κάνεις 50χλμ τη μέρα ανεβαίνει το κόστος,αν κάνεις 50χλμ τη βδομάδα το κόστος είναι απίστευτα μικρό.Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.ναι , δεν θα την χρησιμοποιώ και πολυ περίπου 50 χλμ την εβδομάδα. Τα ξαναλέω πάλι, για ένα παπί μέχρι 125 κυβικά τα πάγια έξοδα είναι 22 ευρώ ετήσια τέλη κυκλοφορίας, 100 ευρώ ετησια ασφάλεια και 25 ευρώ ΚΤΕΟ καθε δυο χρόνια.Απο συντήριση θές αλλαγή λαδιών κάθε 2500χλμ με κοστος 10 ευρώ, τακάκια φρένων αναλογα και την χρήση καθε 10000χλμ περιπου με κόστος 15 ευρώ εμπρός και 15 πίσω.καθαρισμός καρμπυρατερ συνηστάται καθε 10000χλμ με κοστος 20 ευρώ , αλλα μπορεις και να το παραλήψεις βάζε συχνά 100αρα, στα 10000χλμ θες μπουζί, κόστος 5 ευρώ, φιλτρο αέρα καθε 20000χλμ το πολυ 10 ευρώ και 20 ευρω ρυθμιση βαλβίδων, μπορεις και να το καθυστερίσεις και λίγο. Τέλος στα 20-30000χλμ και αναλόγου χρήσης χρειάζονται αλυσιδογράναζα κανα 30ευρώ περίπου, η αλυσίδα θέλει λίπανση ανα δυο βδομάδες με ενα φθηνό σπρει αλυσίδας. Μια φορά το μήνα πρέπει να ελέχνεις το τέντομα της 3-4 εκατοστά ανοχή ανάμεσα στα δύο γρανάζια και τεντόνεται με κατι βίδες στο πλαί. Αν φοβάσαι το πάς στον μηχανικό.Η συντήριση είναι αστεία αλλα επειδή είσαι ανεργος κράτα 30-40 ευρω στην ακρη κάθε μήνα και εισαι πάλικάρι... αν κάνεις μεχρι 1200χλμ το μήνα.φιλε ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές ! Την Δευτέρα τ παίρνω ή την Τρίτη γιαυτο οπως είπα και πριν θα κάνω στο περίπου 50 χιλιόμετρα την εβδομάδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 (τροποποιήθηκε) Δέν θα σου κοστίζει τίποτα τότε, να θυμάσαι το κόστος 0,30ερώ ανα χιλιόμετρο και να κράτας στην άκρη περίπου 12 ευρώ κάθε μήνα για τα ετήσια πάγια και νομικά έξοδα.Ποιό θα πάρεις? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 από τον Kostakis88 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 Μπουζι ανα 10000χλμ?Δε νομιζω πως θελουν τοσο αραια τα παπια.Καθαρισμος καμπυρατερ καθε 10000χλμ?Ουτε καν.Αναθεμα και αν χρειαζονται ποτε.100αρα στο παπι?Ο ορισμος των χαμενων χρηματων. Οπως και να εχει,αναλογα τι θα παρει,θα βρει το μανουαλ και θα το ακολουθει.Χοντρικα οτι ειπωθηκε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες