Jump to content
Tzo71

Παπί μέχρι 1000€

Recommended Posts

Παρε κανενα Crypton 115 και ασε τις υπολοιπες κινεζιές, δε σπαει δε χαλαει, απο αυτα που ανεφερες Kawa για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ναι αλλά δεν βρίσκω σε αγγελίες μετά του 2010 απο το 2006 ή 2007 βρίσκω με πολλά χιλιόμετρα με αυτά τα λεφτά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ηλικια κ χρήση. 

με 200€ πανω παίρνεις νταιτοτα κουτα. κ διαφορά ψιλοδωρακια.. 

εχω το σπρίντερ απο το 2007 με 42.000 και για δουλειές στην γειτονιά, φαρμακείο, σούπερ μάρκετ κτλ είναι μια χαρά..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέχρι 1000 μπορώ γιατί ειναι το full απόθεμα(φαντάσου αυτή τη στιγμή έχω μαζέψει 600)

Τροποποιήθηκε από τον Tzo71

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχεις σκεφτεί για cheetah παπι κάτω από 1000€ καινούργιο?

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει από 2 άτομα που το έχουν πολύ καλά λόγια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει από 2 άτομα που το έχουν πολύ καλά λόγια...

Δεν...

Παρταλια ειναι.

Θα σκορπισει σε 1 χρονο.

Εγω θα προτεινα καποιο απο τα παλια σκυλια (crypton,kaze r,shogun,supra)και τα ρεστα να το κανεις καινουργιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θα προτεινα καποιο απο τα παλια σκυλια (crypton,kaze r,shogun,supra)και τα ρεστα να το κανεις καινουργιο.

Δυστυχώς τα πραγματικά (παλιά) σκυλιά είναι πλέον πολύ δυσεύρετα ή υπερτιμημένα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς τα πραγματικά (παλιά) σκυλιά είναι πλέον πολύ δυσεύρετα ή υπερτιμημένα...

Crypton R βρισκεις αρκετα κατω απο το χιλιαρικο.

Ναι ειναι υπερτιμημενα λιγο εως πολυ αλλα τα μονα που αξιζουν κατ εμε,ειδικα εαν σκοπευεις να το κρατησεις για μια ζωη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ για τις ιδέες... Παίδες..

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8383608/

Κάτι τέτοιο ε;

Αν το μηχανακι αυτο σε καλυπτει εμφανησιακα και ειναι καλο περιφεριακα, (φρενα, αναρτησεις, κενα στο ψαλιδι-πιρουνι, ισιες ζαντες, κατασταση πλαστικων και φυσικα να ιναι ισιο)  χτυπα το χωρις δευτερη κουβεντα, με τα υπολοιπα του φτιαχνεις το μοτερ οτι και αν εχει και το κρατας για 10 τουλαχιστον χρονια ακομα χωρις προβληματα, εχω δουλεψει αρκετα πανω σε αυτο το μοτερ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν το μηχανακι αυτο σε καλυπτει εμφανησιακα και ειναι καλο περιφεριακα, (φρενα, αναρτησεις, κενα στο ψαλιδι-πιρουνι, ισιες ζαντες, κατασταση πλαστικων και φυσικα να ιναι ισιο)  χτυπα το χωρις δευτερη κουβεντα, με τα υπολοιπα του φτιαχνεις το μοτερ οτι και αν εχει και το κρατας για 10 τουλαχιστον χρονια ακομα χωρις προβληματα, εχω δουλεψει αρκετα πανω σε αυτο το μοτερ.

Τοσο φθηνα που ειναι τα ανταλλακτικα ,ισιο αν ειναι και δεν ειναι κολλημενο,λιγο χαμηλοτερα να το παρει,με τα ρεστα το κανει καινουργιο και οχι 10,μεχρι να σταματησει να οδηγαει το κραταει...

Δυστυχως κανενα σημερινο παπι δε στο προσφερει αυτο οσο και να κανει..

Τροποποιήθηκε από τον Dant3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχως κανενα σημερινο παπι δε στο προσφερει αυτο οσο και να κανει..

Τι ακριβώς δεν προσφέρει κανένα σημερινό παπί; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γαμω ειναι γενικα.

Εχουμε ενα παπι απο το 08 και εχει αλλαξει μονο 3 μοτερ
:crazy:
Ειχαμε και ενα scooter που το εδωσα σε φιλο μου και του κολλησε :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λογικά εννοεί αντοχή...

Δηλαδή αν σου έδινα ένα Crypton X και ένα Crypton R θα διάλεγες το R επειδή θα βγάλει, δήθεν, κάποια χιλιόμετρα παραπάνω; Σε μηχανάκι που η ανακατασκευή κοστίζει 150-200€; Ενημερωτικά υπάρχουν deliverαδικα X με 140k χιλιόμετρα και ακόμα γράφουν. Καίνε λάδι αλλά "ε και;"; 200€ σε 140k χιλιόμετρα σκισίματος δε θεωρείται έξοδο κατά τη γνώμη μου, ούτε ζημιά. Εκτός και αν πηγαίνεις για τον γύρο του κόσμου.

Σε προσωπικό επίπεδο, δεν αλλάζω τον ψεκασμό με την όποια αντοχή έχει-δεν έχει το R.  

Στο θέμα σου τώρα, από αυτά που λες δε θα έπαιρνα κανένα. Χίλιες φορές ένα R. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο προσωπική εμπειρία θα σου πω το εξής:

Αν θέλεις το παπί για delivery, ψάξε και βρες ένα ένα επώνυμο 7-8 ετών μαξιμουμ. Εννοείται ότι θα πρέπει να το δει μηχανικός πρώτα και μάλιστα μηχανικός εμπιστοσύνης. Τώρα αν θέλεις το παπί για σπίτι - δουλειά, δουλειά - σπίτι και τις βολτιτσες σου πάρε ένα Κινέζικο παπί των 1000€ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!!! 

Αν είσαι νοικοκύρης στο Κινεζακι, δεν το κανιβαλιζεις, κάνεις τα απαραίτητα σερβις κλπ, μη φοβάσαι, δεν θα πάθει τίποτα. Αν είσαι της σουζας, της κοντρας, της χυμα συντήρησης, τότε ξέχνα το Κινεζακι, δεν κάνει για σένα. 

Στο λέω απο προσωπική εμπειρία. Είχα Κινεζακι, το προσεχα όμως και στα 3 χρονια που το κράτησα δεν έκανε κιχ. Το πήρα used στο 500ρικο και σε κατάσταση βιτρίνας, το έδωσα μετά απο άλλα 3 χρόνια, 6 ετών στο σύνολο περισσότερα απο όσα το πήρα. Πολλά περισσότερα. Εννοείται επίσης ότι το έδωσα ΑΡΙΣΤΟ, γι αυτό και έφυγε αέρας. 

Τροποποιήθηκε από τον jawaforever

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αλλά τα πάπια αυτά που ειναι δεκαετίας τα επώνυμα τα 50 όπως το c50 της Honda καίνε λάδια; Και ξέρει κανείς ποσά χιλιόμετρα κάνει με 1litro?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή αν σου έδινα ένα Crypton X και ένα Crypton R θα διάλεγες το R επειδή θα βγάλει, δήθεν, κάποια χιλιόμετρα παραπάνω; Σε μηχανάκι που η ανακατασκευή κοστίζει 150-200€; Ενημερωτικά υπάρχουν deliverαδικα X με 140k χιλιόμετρα και ακόμα γράφουν. Καίνε λάδι αλλά "ε και;"; 200€ σε 140k χιλιόμετρα σκισίματος δε θεωρείται έξοδο κατά τη γνώμη μου, ούτε ζημιά. Εκτός και αν πηγαίνεις για τον γύρο του κόσμου.

Σε προσωπικό επίπεδο, δεν αλλάζω τον ψεκασμό με την όποια αντοχή έχει-δεν έχει το R.  

Στο θέμα σου τώρα, από αυτά που λες δε θα έπαιρνα κανένα. Χίλιες φορές ένα R. 

Προπωπικα θα επαιρνα το R.

Γιατι το νοημα του παπιου ειναι η οικονομια και η απλοτητα.

Οταν ειναι να εχω ενα παπι που ειναι εξισου πολυπλοκο με τη μοτο μου,να το βρασω.

Γιατι στο Χ εχεις να κοιτας και ψυγεια(που αν παθει τιποτα ζημια 300Ε,τα αεροψυκτα δεν εχουν) να κοιτας ψεκασμους(αν παθει ζημια τιποτα στο ψεκασμο βαλε ποσα Χ00 θες,στα αλλα με το καρμπυρατερ με ενα 50αρικο το αλλαζεις ολο)

Ψεκασμο σε παπι δε βλεπω καν λογο υπαρξης.

Crypton X ανακατασκευη με 150Ε?

Σχεδον τοσο κανει μονο ο κυλινδρος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα