Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2017 Νομίζω 40 μέρες. 30 μου είχαν πει εμένα μια φορά που είχα ρωτήσει. Μετά "χαλάει" Άλλαξε πρόσφατα (Στην αιμοδοσία του Αυγούστου που πήγα το έμαθα) ότι πλέον απαιτείται δημόσιο έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητα του αιμοδότη (βιβλιάριο (με φωτογραφία) δίπλωμα οδήγησης, ταυτότητα ή διαβατήριο) γιατί υπήρχαν άτομα (άκουσον-άκουσον) φορείς διαφορών ασθενειών που έδιναν αίμα με ψεύτικα στοιχεία. Εκεί που πάω και δίνω εγώ (αν και φαντάζομαι ότι είναι πανελλαδική οδηγία) γίνεται από το γιατρό ταυτοποίηση στοιχείων αλλιώς τον πούλο)Μια φορά που είχα δώσει για συγγενή μου, μπουκάρει ένας γιατρός μέσα για να του βαρέσουν κάτι ενέσεις γιατί ένας με HIV τον έφτυσε στο μάτι....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pan(dvs) 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2017 1)Μα αυτό γίνεται έτσι κι αλλιώς. Δεν κρατάνε το αίμα για σένα που το δίνεις. 2)Η λογική της προσωπικής τράπεζας είναι ότι (φτου κακά για όλον τον κόσμο) αν χρειαστεί αίμα, δεν χρειάζεται να ψάχνει εκείνη την ώρα. (πχ σε προγραμματισμένο χειρουργείο) 1)Tο ξερω,το διευκρινησα γιατι μου δωθηκε η εντυπωση οτι καποιοι δεν ειχανε καταλαβει σωστα.2)Και αυτο το γνωριζω,απλα ειμαι κατα της προσωπικης τραπεζας.Δεν θεωρω εθελοντη αιμοδοτη καποιον που το κανει αυτο,χωρις αυτο να σημαινει οτι τον κατακρινω.Ο καθενας,δικο του ειναι,το κανει οτι θελει. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 30 μου είχαν πει εμένα μια φορά που είχα ρωτήσει. Μετά "χαλάει" Μια φορά που είχα δώσει για συγγενή μου, μπουκάρει ένας γιατρός μέσα για να του βαρέσουν κάτι ενέσεις γιατί ένας με HIV τον έφτυσε στο μάτι.......ελεος. δεν κολλας τοσο ευκολα. δεν ειναι τοσο απλο να κολλησει καποιος. αν ηταν ετσι τοσοι ανθρωποι με την συγκεκριμενη παθηση που κυκλοφορουν αναμεσα μας , με ενα φτερνισμα σε λεωφορειο π.χ θα μετεδιδαν τον ιο σε ενα σωρο ανθρωπους...απο τις παθησεις αυτες πιο ευκολα απο οσο ξερω μεταδιδεται η ηπατιτιδα αλλα και παλι οχι τοσο ευκολα.και τωρα που το ειπα πρεπει να παω να κανω εμβολιο ηπατιτιδας γιατι σε προσφατες εξετασεις ειχα 0 αντισωματα και διαπιστωσα οτι δεν το ειχα κανει μικρος. 1)Tο ξερω,το διευκρινησα γιατι μου δωθηκε η εντυπωση οτι καποιοι δεν ειχανε καταλαβει σωστα.2)Και αυτο το γνωριζω,απλα ειμαι κατα της προσωπικης τραπεζας.Δεν θεωρω εθελοντη αιμοδοτη καποιον που το κανει αυτο,χωρις αυτο να σημαινει οτι τον κατακρινω.Ο καθενας,δικο του ειναι,το κανει οτι θελει. εγω εχω καρτα εθελοντη αιμοδοτη και την δινω να μου την συμπληρωνουν καθε φορα που δινω. νομιζω με την καρτα μπορει να παρεις μεχρι 2 φιαλες αν χρειαστεις (μακρια απο εμας) ? ετσι ειναι η κανω λαθος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pan(dvs) 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 ,,,εγω εχω καρτα εθελοντη αιμοδοτη και την δινω να μου την συμπληρωνουν καθε φορα που δινω. νομιζω με την καρτα μπορει να παρεις μεχρι 2 φιαλες αν χρειαστεις (μακρια απο εμας) ? ετσι ειναι η κανω λαθος?Με καθε επιφυλαξη, οσες εχεις δωσει,τοσες μπορεις να παρεις.Νομιζω ομως οτι αυτο θα ητανε το τελευταιο που θα επρεπε να μας απασχολει,μιας και οσες φορες εχει ζητησει αιμα το μελος καποιου μοτοφορουμ,μαζεψε τοσο που δεν ηξερε τι να το κανει μετα. ΥΓ Τουλαχιστον σε καποιες περιπτωσεις που γνωριζω προσωπικα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2017 Εδώ και 4 μήνες (μετά την τελευταία μου αιμοδοσία) έχω γραφτεί στο ΕΚΑ και τα στοιχεία ήσαντε ελλειπή. Από το προφίλ μου λείπει η ομάδα αίματος και το rhesus. Στην επικοινωνία που είχα τότε με το ΕΚΑ μου λένε "στην επόμενη αιμοδοσία σας ζητήστε στο νοσοκομείο που θα πάτε να το περάσουν, εμείς δεν μπορούμε και δεν έχουμε και τα στοιχεία". Σ¨ημερα δίνω αίμα, το λέω στην κοπέλα στη γραμματεία (εξυπηρετικότατη, δεν μπορώ να πω) και μου λέει πάμε αμέσως στο εργαστήριο να ενημερώσουμε να σας το περάσουν. Πάμε, λέει μια ξινομούρα "αυτό που λέτε δε γίνεται" της λέω μα-μου-σου-ξου-του και με τα πολλά ανοίγει την καρτέλα ενός προγράμματος και μου δείχνει ότι φαίνεται κανονικότατα πλήρης ο φάκελος με τα στοιχεία μου. Γυρίζω πίσω, παίρνω στο πρώτο τηλ που βρίσκω για το ΕΚΑ, μου δίνουν ένα άλλο για το θέμα μου. Παίρνω στο άλλο, μου δίνουν άλλο. Έγινε 6 φορές αυτό, σιχτίρισα και στέλνω τελικά email όπου γράφω τον πόνο μου. Σε 10 λεπτά με παίρνει μια κοπέλα (ευγενέστατη) και μου λέει σχετικά με το θέμα σας, τα στοιχεία αυτά περνιούνται μόνο από σταθμό αιμοδοσίας και πιθανολογούμε ότι αυτό που σας έδειξαν είναι το δικό τους τοπικό πρόγραμμα κι όχι το ΕΚΑ. Έγινα κάπως έτσι και της λέω "οκ, και τώρα τι κάνουμε?" Θα πάτε εκεί μου λέει (σσ σταθμό αιμοδοσίας) και θα τους πείτε να περάσουν τα στοιχεία στο ΕΚΑ κι όχι στο δικό τους σύστημα. Κάπου εκεί κατάλαβα οτι απλά ήρθε η ώρα να κλείσω το τηλέφωνο............................................................................ Οκ, φυσικά και δεν καίγομαι να βγάλω την ηλεκτρονική κάρτα αιμοδότη κι ούτε αλλάζει κάτι στη ζωή μου αν δεν είναι πλήρη τα στοιχεία μου στο Εθνικά Κέντρο Αιμοδοσίας, ΑΛΛΑ τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο μαλάκες είμαστε???????????????????????????????????????????????????? Ούτε αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε σωστά???????????????????????????Δευτέρα 9/1 καθότι αποφασισμένος να το λήξω το θέμα με την ομάδα αίματος στο προφίλ μου στο ΕΚΑ, μαζεύω όση διάθεση και κουράγια μου είχαν απομείνει για το συγκεκριμένο θέμα και ξαναπάω στο Τζάνειο για μια ακόμη μάχη για το συγκεκριμένο θέμα. Άλλη κοπέλα στη γραμματεία αιμοδοσίας, της λέω τον πόνο μου, της δείχνω την εκτύπωση από το προφίλ μου στο site του ΕΚΑ και μπούρου-μπούρου-μπούρου. Μισό λεπτό μου λέει, νομίζω ότι ξέρω τι πρέπει να γίνει. Ανοίγει ένα ντοσιεδάκι με χειρόγραφες σημειώσεις, πάταγε κουμπιά-παρακουμπιά στον υπολογιστή, περίμενα κανένα τέταρτο και μου λέει με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά " είστε έτοιμος κύριε!". Δηλαδή, της λέω, αν το τσεκάρω τώρα θα είναι οκ το προφίλ μου? "Φυσικά" απαντάει. Δυστυχώς μέσα στο νοσοκομείο η λήψη στο κινητό μου είναι 0, οπότε έφυγα και το τσέκαρα παρακάτω. Δε χρειάζεται να πω τι έγινε, έτσι? Σιχτίρισα τελικά και είπα ότι δε θα ασχοληθώ άλλο, να δώσω και κάποια πίστωση χρόνου ΜΗΠΩΣ και δεν είναι άμεσες οι αλλαγές. Τελικά την Παρασκευή (σσ 13/1) μπήκα πάλι στον πειρασμό και το τσέκαρα. @@ μέντολες, βεβαίως-βεβαίως. Γράφψ ένα ευγενέστατο ξεχεστήριο email στο ΕΚΑ (το οποίο πιθανότατα δε φταίει στο 100% αλλά εκεινη τη στιιγμή δε με ενοιαζε καθόλου) έχοντας από κάτω και τα προηγούμενα που είχα στείλει και μαρτυρώντας το νέο βασανιστήριο που είχα περάσει. Σε 2 ώρες μαξ, τηλέφωνο από το (γνωστό μου πλέον) 215 τάδε τάδε τάδε το σηκώνω, μπλα μπλα μπλα τηλεφωνώ από το ΕΚΑ και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως επικοινωνήσαμε εμείς με το Τζάνειο, κάναμε τη διασταύρωση των στοιχείων και περάσαμε την ομάδα αίματός σας καθώς και το rhesus στο προφίλ σας. No comments. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2017 No comments. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες