Jump to content
Sign in to follow this  
Indiantown

Για γέλια…& για κλάματα!

Recommended Posts

Λοιπόν σύντροχοι, μιας και είναι καλοκαίρι και η διάθεση παίζει σε χαλαρό μοτίβο:gathering:

σκέφτηκα να γράφαμε για τις μοτοσυκλέτες που πέρασαν από τα χέρια μας και τι βλάβες:wallbash: μας άφησαν!

Απαντήσεις του στυλ έχω KTM 15 χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα,:mB_kalo_e: ή οδηγάω BMW 30 χρόνια

Και…λαδώνω μόνο την αλυσίδα:thumbsdown: δεν παίζουν , σκοπός είναι να γελάσουμε(πολύ) ή να κλάψουμε(λίγο).

Κάνω την αρχή , και περιμένω και τις δικές σας ιστορίες.

1.       SUZUKI FB 50cc. Το πρώτο μου παπί, το κράτησα 1 χρόνο αφού έβγαλα όλα μου τα κόμπλεξ απάνω του , παραδόξως δεν μου έβγαλε τίποτα!

2.       KAWASAKI ZXR 400 SP. Το μονόσελο, το αγωνιστικό, η πρώτη μου μοτοσυκλέτα, και τι μηχανή… μηχανάρα!

από βλάβες: αντλία βενζίνης μόνο στα 3 χρόνια που την είχα , το τέλος της άδοξο, βγήκε ολική καταστροφή, με στουκάρανε , δεν έφταιγα.

3.       XONDA XR 250 cc. Μοντ.97, 7 χρόνια μαζί και καμιά 60,000km –τα 15 με 20,000km- σε εντούρο φάση!

Μόνο αναλώσιμα(λάδια, τακάκια, γρανάζια, μπουζί, λάστιχα)  ά, μου έκαψε και μία λάμπα μπροστά στα φώτα πορείας, τέρας αξιοπιστίας.

4.       HUSABERG 501cc. Μοντ.03, 9000euro το πήρα το 2003, 5000euro το πούλησα το 05, τρομερό μηχανάκι αλλά φωτιά τα service του , από βλάβη μια μπαταρία ‘’έκλασε’’-ευτυχώς είχε και μανιβέλα-αλλά τα service φωτιά.:blowup:

5.       KAWASAKI Z 750cc. Μοντ.03, ένα χρόνο το κράτησα, (μετά πήρα αμάξι) δεν πρόλαβε να μου βγάλει τίποτα, αν και το είχα ξεκωλιάσει, πολύ δυνατά τα πρώτα Ζ.

6.       XONDA SUPER CUB 90 , στα 2 χρόνια βάρεσε μπιέλα , το πούλησα σε έμπορα χωρίς να το φτιάξω.

7.       KAWASAKI Z 750cc. Μοντ.07, 3 χρόνια μαζί και μόνο η φλάντζα στο ψευτοκάπακο  αλλάχτηκε γιατί ‘’δάκρυζε’’.

8.       TRIUMPH Bonneville Μοντ. 09, 2 χρόνια συμβίωσης και εδώ μόνο φλάντζα από το καπάκι κεφαλής .

Να  σημειώσω   ότι όλα τα μηχανάκια αγοράστηκαν μεταχειρισμένα ,εκτός από το XR και το HUSABERG που αγοράστηκαν ‘’κούτα’’!

Περιμένω νέα σας:type:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

1) Skyteam monkey 125. Ο γνωστος μπομπος, ηταν το πρωτο μου μηχανακι. Γενικα σαν μηχανακι ειχε την πλακα του, δεν εκαιγε, ηταν φουλ επικινδυνο, εσταζε λαδι απο το καπακι του βολαν, αλλαχτηκε  μια τσιμουχα και φτιαχτηκε. Ειχε καποια θεματακια με το καρμπ αλλα το αλλαξα και ηρεμησα. Μια φορα εσκασε το μπροστα λαστιχο. 9.000χλμ εκανα μαζι του σε εναν χρονο και εφυγε. 

2) Honda Sh 150i 2006. Το πρωτο μου σοβαρο μηχανακι. Αν και τιμιο, απο  την πρωτη μερα δεν με ενθουσιασε τοσο. Ηθελα να χω ενα μηχανακι της προκοπης, να κανω την δουλεια μου μεχρι να μαζεψω λεφτα και να το αλλαξω. Απο τον πρωην κατοχο, εκαιγε σαν διχρονο λαδι. Καποια στιγμη χτυπαγε και η καμπανα. Το χα παρει ξεφτυλα, το δωσα σε εναν οπου του ειπα τα προβληματα που ειχε το μηχανακι. Το κρατησα περιπου 7 μηνες και εκανα μαζι του γυρω στις 6.000χλμ. 

3) Sym Citycom 300i S. Το πηρα κουτα, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, εχω 12.000χλμ απροβληματιστα. Μονο εναν διακοπτη για τα φωτα αλλαξα εντος εγγυησης γιατι πηρε νερα απο το πιεστικο στο πλυσιμο. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sh150 2012 αρχικά τρόμπα νερού - βενζίνης δεν ξέρω τι στο καλό και μετά επειδη ο μηχανικός στην αλλαγη παραφλου ''μαλλον'' δεν μου αδειασε ολο το νερο, πρέπει να έμεινε αερας μεσα με αποτέλεσμα να αδιασει ολο, να το πεταξει. παλι καλα που δεν κόλλησε το μοτερ..  αποτέλεσμα πλαντσαρισμα κεφαλης η οπως αλλιως λεγετε.

και κατι αλλο αγόρασα γριπς ριζομα να βάλω αλλα μαλον απο το εργοστασιο ηταν ελαττωματικα και το αποτελεσμα ηταν το δεξι γκριπ να μην γυρναει ευκολα. τωρα που τα εχω βγαλει ειναι καπως καλητερα γυρναει ποιο ευκολα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

DRZ 400.....4 χρόνια......1 λάμπα? 

Versys 650..... 2 λάμπες, ρουλεμάν λαιμού, φλάτζα αντλίας νερού. σε 70000χλμ εντός 5 ετών...α ναι και έβαλα και μια φλατζοροδέλα (ούτε πως τις λένε δεν ξέρω) σε μια βίδα που "δακρυζε" παραφλουεε.

Τα πίνω το αίμα και τον 2.

Τα πιο παλιά δεν ασχολιόμουν....μάστορα χάλασε φτιαξει εσύ πληρώσει εγκώ πάει κάνει βρουμ βρουμ. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα